Kuinka rekisteröityä Hulu Live TV: lle iPhonessa ja tietokoneessa

Hulun Live TV-suoratoistopalvelu on nyt saatavana beetaversiossa ja sen hinta on 39,99 dollaria kuukaudessa. Se tarjoaa pääsyn 50 lähetys- ja kaapelikanavalle sekä on-demand-sisällön. Ennen kuin nautit Live-sisällöstä, sinun on ensin rekisteröidyttävä Hulu Live TV -palveluun iPhonessa ja tietokoneella.

Jos sinulla on Apple TV, voit hyödyntää Live TV: n sisältöä itse Hulun suoratoistosovelluksen kautta. Sinun on kuitenkin ladattava erillinen sovellus nimeltä Hulu with Live TV iPhonelle tai iPadille - vaikka sinulla olisi jo Hulu-sovellus asennettuna iOS-laitteellesi ja tilannut sen suoratoistosisältö. Tällä hetkellä Hulu-sovelluksessa ei ole mahdollisuutta rekisteröityä Live TV-suoratoistopalveluun. Voit tehdä tämän siirtymällä sen verkkosivustolle. Ota selvää, miten se tehdään!

Kuinka rekisteröityä Huluun Live TV: lle iPhonessa ja tietokoneessa

Sinun pitää tietää:

  • Suora TV-suoratoistopalvelu on saatavana 50 tunnin Cloud DVR -tallennustilan avulla, jonka avulla voit tallentaa Live TV: tä myöhempää katselua varten
  • 14,99 dollaria saat mahdollisuuden lisätä 200 tuntia Cloud DVR -tallennustilaa ja sinulla on mahdollisuus siirtyä eteenpäin tallennettujen mainosten kautta
  • Perustilauksen avulla voit suoratoistaa sisältöä kahdella laitteella kerralla. 14,99 dollarin avulla voit suoratoistaa sisältöä useammalla kuin kahdella laitteella kerralla

Liity Live TV -palveluun

Vaihe 1. Siirry osoitteeseen signup.Hulu.com mistä tahansa verkkoselaimesta. Sitten sinun on kirjauduttava sisään Huluusitili.

Vaihe # 2. Napsauta sitten Hallitse tiliäni.

(Vain siinä tapauksessa, että sinua ei ohjata Lisäosat-sivulle, sinun on valittava Hallitse joka on Lisäosat-kohdassa Tilaukset-osiossa.)

Sitten sinun on kytkettävä päälle Hulu Live TV: n kanssa.

merkintä: Jos haluat nauttia Hulusta ilman mainoksia, vieritä alas ja kytke päälle Hulu (ei mainoksia) TV-kytkimellä. Se asettaa sinut takaisin 43,99 dollaria kuukaudessa.

Vaihe # 3. Vieritä seuraavaksi alas ja käynnistäParannettu pilvi-DVR Vaihda lisätäksesi Cloud DVR -tallennustilaa 50 tunnista 200 tuntiin.

Vaihe # 4. Selaa alaspäin ja valitse Lisää tämä rajoittamattomissa näytöissä päivittääksesi sisällön suoratoistoon useammasta kuin kahdesta laitteesta samanaikaisesti.

Jos haluat lisätä Showtime-tilauksen hintaan 8,99 dollaria kuukaudessa, vieritä uudelleen alas ja valitse Lisää tämä kohdassa Showtime.

Vaihe # 5. Nyt sinun on valittava Jatka. Seuraavalla sivulla joudut syöttämäänpostinumero.

Valitse sitten ruutu päästääksesi Hulu luo väliaikaisia ​​tallenteita tyhjentää tie Live TV: lle.

Vaihe # 6. Lopuksi sinun on Vahvistaa.

Se siitä!

Jos olet nyt kirjautunut Huluosi Live TV: llä iOS-laitteellasi tai Hulu Apple TV: llä, kirjaudu ulos ja kirjaudu sitten takaisin sisään. Katso Live TV -vaihtoehdot Selaa-osion Verkot-kohdasta.

Kirjautua ulos

On aika hyödyntää Live TV: tä ja nauttia hauskanpitävästä sisällöstä. Jos löydät jotain out-of-the-box, ilmoita siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Koska puhumme suorasta TV-suoratoistosta, suosittelen, että tutustut tähän täydelliseen oppaaseen käyttääksesi TV-sovellusta iPhonessa ja Apple TV: ssä.

Uusimmat viestit