Kuinka yhdistää Apple Watch 5 GHz: n WiFi-verkkoon

Apple Watch on kehitetty toimimaan yhdessä iPhonen kanssa. Kello käyttää Bluetoothia tai WiFi: tä pysyäkseen synkronoituna iPhonen kanssa. Vaikka Bluetooth on kellon ensisijainen vaihtoehto yhteyden muodostamiseksi iPhoneen, se käyttää iPhonen Wi-Fi-verkkoasetuksia pysyäkseen synkronoituna, kun se on Bluetooth-kantaman ulkopuolella.

Koska Apple Watchissa on vain 2,4 GHz: n siru, se ei ole yhteydessä yhteydenpitoon suhteellisen paljon nopeampaan 5 GHz: n verkkoon. On kuitenkin temppu, jonka avulla voit käyttää 5GHz-verkkoasi kellosi kanssa. Temppu sisältää joitain liikenneympyrän vaiheita. Mutta jos haluat käyttää kellosi nopeampaa verkkoa, kannattaa antaa kohtuullinen laukaus.

Yksi asia, jonka haluaisin selvittää ennen prosessin etenemistä, että kello ei teknisesti voi muodostaa yhteyttä 5 GHz: n WiFi-verkkoon. Tästä huolimatta tämä temppu jotenkin antaa sinulle mahdollisuuden saada työ tehtyä älykkäästi.

Kuinka yhdistää ja käyttää Apple Watchia 5GHz-verkkoon

Vaihe 1. Kiihottua Lentokonetila tai sammuta Apple Watch (Siirry pyyhkäisemällä kellotaulua ylöspäin siirtyäksesi katsauksiin. Pyyhkäise sitten kokonaan vasemmalle siirtyäksesi Asetusten tarkasteluun. Napauta nyt lentokonetilan kuvaketta kytkeäksesi sen päälle.) Tai pidä painettuna sammuta kellon sivupainike.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on unohdettava 2,4 GHz: n ja 5 GHz: n Wi-Fi-verkot iPhonessa. Voit tehdä niin avaamalla Asetukset-sovellus iPhonessa → napauta Wi-Fi → napauta nykyistä Wi-Fi verkko → napauta Unohda tämä verkko ja vahvista ponnahdusikkunassa.

Varmista, että sammutat Bluetoothin myös iPhonessa. asetukset sovellus → Bluetooth ja sammuta se.

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun täytyy ota Bluetooth käyttöön ja liitä iPhone 2,4 GHz: n WiFi verkkoon. Samaan aikaan, käynnistä Apple Watch ja poista lentokonetila käytöstä liian.

Vaihe # 4. Apple Watch muodostaa yhteyden iPhoneen. Varmistaaksesi, että kello on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, sinun on poistettava Bluetooth käytöstä iPhonessa ja lähetettävä iMessage kellostasi.

Kun olet lähettänyt viestin onnistuneesti kellostasi, ota Bluetooth käyttöön iPhonessa uudelleen.

Vaihe # 5. Nyt sinun on unohdettava 2,4 GHz: n verkko ja liitettävä laite 5 GHz: n verkkoon.

Vaihe # 6. Lopulta sammuta Bluetooth iPhonessa ja lähetä viesti kellostasi uudelleen varmistaaksesi, että se on yhteydessä WiFi-verkkoon. Sen pitäisi olla kunnossa, että voit myös testata 5 GHz: n Sirin avulla pyytämällä häntä soittamaan Apple Watchiltasi.

Tiedätkö muita temppuja 5GHz-verkon käytöstä kellossasi? Jos kyllä, jaa temppusi kanssamme alla olevissa kommenteissa.

Lue lisää:

  • Apple Watch ei lataudu - ratkaisut
  • Kuinka pitää Apple Watch -näyttö pidempään
  • Kuinka löytää autosi Apple Watchin avulla
  • Kytke 5G päälle tai pois päältä iPhone 12 -sarjassa

Uusimmat viestit