Kuinka estää Apple TV: n siirtyminen lepotilaan

Television katselu tuntikausia laiskalla lauantaina tai sunnuntaina voi olla yksi suosikkiharrastuksistasi etenkin talvikaudella. Ja tänä aikana sinä normaalisti torkkut. Ottaen inspiraatiota Apple TV myös menee lepotilaan.

Oletuksena Apple TV siirtyy lepotilaan tunnin kuluttua, joten jos katsot jotain mielenkiintoista, joudut vastaamaan tällaisiin keskeytyksiin. Tai sinun on estettävä Apple TV: n siirtyminen lepotilaan.

Jos haluat tarkoituksellisesti laittaa Apple TV: n lepotilaan, voit tehdä sen painamalla pitkään Siri Remote -sovelluksen Koti-painiketta; tämä luo valikon lepotilavalinnalla. Mutta kun haluat katsella jotain pitkään ilman toivottuja taukoja, mikä sinun pitäisi olla?

Kun olet käynyt läpi nämä tiedot, sinun pitäisi pystyä estämään Apple TV: n nukkuminen, vaikka jätät kauniin koneen koskemattomaksi pitkäksi aikaa.

Kuinka estää Apple TV: tä siirtymästä lepotilaan

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus Apple TV: ssä.

Vaihe # 2. Napauta Yleistä.

Vaihe # 3. Avaa lepotila.

Vaihe # 4. Muuta unen alkamisen viivettä yhdestä tunnista ei koskaan.

Yllä olevilla vaiheilla varmista, että Apple TV on aktiivinen, kunnes asetat sen lepotilaan joillakin manuaalisilla toimenpiteillä. Jos Apple TV on lepotilassa ennalta määrätyllä toiminnolla, voit herättää sen painamalla mitä tahansa kaukosäätimen painiketta. Voit nähdä pienen valon hehkun Apple TV: n etuosassa.

Huomaa myös, että Apple TV: n avulla voit valita muun sisäänrakennetun univiiveen, kuten 15 minuuttia, 30 minuuttia, 60 minuuttia, viisi tuntia ja kymmenen tuntia.

Jos haluat laittaa Apple TV: n takaisin lepotilaan, paina vain kaukosäätimen Valikko-painiketta yhden tai kahden sekunnin ajan ja valitse ponnahdusvalikosta Lepotila tai Peruuta.

Jaa palautteesi meille kommenteina, Facebookissa, Twitterissä ja Google Plus -palvelussa.

Uusimmat viestit