Paras iPhone Xs Max -hihna vuonna 2021

IPhone-lisävaruste, jota monet kuntosalilla käyvät ihmiset rakastavat käyttää, on käsivarsinauha. Se toimii melko hyvin pitämällä älypuhelimen turvallisesti paikallaan varmistaen, että voit vastaanottaa puheluja ja tarkistaa uusimmat ilmoitukset helposti. Tietäen suuren kysynnän ajattelin, että on oikea aika tutkia iPhone Xs Maxin yläkannatinta.

Olen kuitenkin valinnut seuraavat käsivarsinauhat eri vaatimusten ja mieltymysten perusteella. Joten sen valitseminen, joka sujuu saumattomasti tarpeisiisi, ei välttämättä ole iso juttu!

1. Trianium ArmTrek Pro

Kun puhut iPhonen hienoimmista käsivarsinauhoista, Trianiumin ArmTrek Pro on se, johon sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota. Se on veistetty neopreenimateriaalista eikä venytä muodostaan.

Se on poikkeuksellisen joustava ja antaa lihaksesi hengittää halutulla vapaudella. Lisäksi se on vesitiivis estämään hikiä aiheuttamasta ongelmaa.

Usean paikan säätö tarranauha sopii käsivarren kokoon jopa 14. ” Suojaavan näytön kannen avulla voit käyttää älypuhelinta ongelmitta. Lopuksi ArmTrek Pro on saatavana useina väreinä ja sillä on elinikäinen takuu.

USP: Laadukas neopreenimateriaali

Tutustu Amazoniin

2. IRUNME

Pidän “IRUNME” -sovelluksesta ”Open designista”, joka tarjoaa vaivattoman pääsyn iPhoneen. Toinen merkittävä asia on 360 asteen kierto. Tämä tarkoittaa, että voit helposti säätää iPhoneasi siten, että sillä on haluamasi katselukulma viestien lukemiseen ja uusimpien ilmoitusten tarkistamiseen hieman mukavammin.

IRUNMEn mukana tulee ylimääräinen kangaskerros pitämään hiki loitolla. Lisäksi se tarjoaa myös hieman enemmän mukavuutta, jotta et tunne levottomuutta bändin käytössä. Ja kyllä, valittavana on kolme mukavaa värivaihtoehtoa: musta, sininen ja vihreä. Ainoa haittapuoli on, että tämä käsivarsinauha ei tarjoa paljon suojaa iPhone Xs Max -laitteellesi.

USP: 360 asteen kierto

Tutustu Amazoniin

3. Luu

Ergonomisen muotoilunsa ansiosta Bone on mitä tarvitset pitämään iPhonen vakaana ja käyttämään laitetta myös kätevämmin. Kohteliaisuus avoin muotoilu; sinulla on helppo käyttää kaikkia älypuhelimen toimintoja.

Pehmeillä silikoninauhoilla on tärkeä rooli tarvittavan turvallisuuden tarjoamisessa, ja ne myös pitävät naarmut loitolla. Laadukas neopreenimateriaali tekee siitä erittäin joustavan ja varmistaa, että sinulla on mahdollisimman mukava käyttää sitä. Lisäksi se tarjoaa kaksi kokoa tarranauhaa, jotka sopivat useimpiin käsivarsiin. Koska käsivarsinauha on avoin muotoilu, puhelin on alttiina vaurioille.

USP: Laadukas neopreeni

Tutustu Amazoniin

4. JEMACHE

“JEMACHE” on suunniteltu täydelliseksi käsivarsinauhaksi. Se tukee sekä pientä että suurta ympärysmittaa (20--40 cm) ja tarjoaa myös ylimääräisen 16 cm: n jatkeen. Säädettävä hihna tarjoaa tarvittavan mukavuuden pitää iPhone täydellisesti paikallaan.

Valmistettu pehmeästä lycra-materiaalista, se on melko kevyt ja mukava käyttää. Läpinäkyvän PVC: n ansiosta olet parantanut katselukokemusta.

Avainten tallentamiseen on myös sisäänrakennettu tasku. Kun taka-aukko on aina valmiina, voit kantaa myös korttejasi. Lisäksi heijastava nauha varmistaa, ettei pimeys koskaan pysäytä juoksua.

USP: Heijastava nauha

Tutustu Amazoniin

5. JOTO

Jos olet nähnyt mielesi löytää erittäin edullinen mutta toimiva käsivarsinauha, pidä JOTO mielessä. Se on valmis hikeä kestävällä neopreenimateriaalilla. Se on täysin joustava ja antaa käsivarren taipua halutulla vapaudella.

Avaintaskun ja korttipaikan ansiosta se on hyödyllinen jokapäiväiseen käyttöön. Läpinäkyvän näytön ansiosta iPhonen käyttö pysyy sujuvana. Lisäksi joustava koukku ja silmukka kahdella ylimääräisellä uralla auttavat sitä istumaan useimpiin käsivarsiin.

USP: Silmukka, jossa on kaksi ylimääräistä paikkaa

Tutustu Amazoniin

6. PORTOLINEN

Tämän PORTHOLICin mukana tulee parannettu hikeä kestävä muotoilu. Vaahtopehmuste takana tekee siitä ihoystävällisen. Tämän seurauksena tiukka harjoittelu kuntosalilla tai pitkä vaellus luonnossa pysyvät miellyttävänä kokemuksena.

Se on yhteensopiva useimpien ohuiden tapausten kanssa. Siksi sinun ei tarvitse joutua poistamaan kantta ennen älypuhelimen asentamista. Tarjolla olevan heijastavan nauhan ansiosta juoksusi myös hämärässä ympäristössä on edelleen henkistä.

USP: Ihoystävällinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. RUNBACH

RUNBACH on keksinyt hikeä kestävän käsivarsinauhan suojaamaan iPhoneasi hikoilulta. Kun menet yli laidan ja harrastat tiukasti kuntosalilla, hikoilet kuin mikä tahansa. Estä hikoilua pääsemästä puhelimeesi käärimällä laite RUNBACH-käsivarsinauhaan. Tämä kotelo on tarpeeksi suuri, jotta iPhone mahtuu koteloon.

Vaikka laitteesi olisi tässä tapauksessa, se tarjoaa koko näytön suojauksen ja antaa sinulle nopean pääsyn iPhonen kosketusnäytön salamaporttiin. Koska kotelo on valmistettu korkealaatuisesta lykrasta, se on ihoystävällinen.

USP: Ihoystävällinen materiaali

Tutustu Amazoniin

8. LOVPHONE

Riippumatta harjoituksestasi, voit aina luottaa LOVPHONEn käsivarsinauhaan iPhonessa. Saatat kävellä, patikoida tai pyöräillä, tämä hiki- ja vedenkestävä käsivarsikotelo voi suojata laitettasi. Tuotemerkki on käyttänyt pehmeää neopreenimateriaalia pitääkseen kotelon pehmeänä, hajuttomana ja kevyenä.

Raskaan harjoittelun jälkeen kehosi saattaa tuottaa hajua; onneksi käsivarsikotelosi ei vapauta ikäviä hajuja. Nauha on säädettävissä, joten se tukee laajaa varren ympärysmittaa 10-15 tuumaa.

USP: Pehmeä neopreenimateriaali

Tutustu Amazoniin

9. E Tronic Edge

E Tronic Edge esittelee käsivarsinauhan plus-kokoiselle iPhonellesi. Tämä tuote varmistaa laitteesi täydellisen suojan kuntosalilla tai ulkona. Vaikka holkki ei ole vedenpitävä, se voi varmasti estää pölyn ja lian pääsyn puhelimeesi. Kun laitat laitteen holkkiin, voit olla varma, että premium-älypuhelimesi on hyvin vartioitu.

Musiikin ystäville E Tronic Edge on äskettäin lisännyt kaksi paikkaa hihan alaosaan; voit liittää kuulokeliitännän helposti ja nauttia suosikkimusiikistasi.

USP: Nopeasti kuivuva kangas

Tutustu Amazoniin

10. MyBand Inc.

MyBand Inc esittelee trendikkään näköisen käsivarsinauhan, joka poimii suurimman osan hyödyllisistä laatikoista tullakseen useimpien ihmisten suosikkeiksi. Neulotun kankaan ansiosta se tarjoaa maksimaalisen joustavuuden. Siksi käsivartesi ei tunnu epämukavalta käytettäessä sitä.

Reagoiva näyttö varmistaa, että kosketus ja napautus pysyvät miellyttävänä kokemuksena. Ja heijastavan nauhan ansiosta pimeys ei koskaan estä sinua menemästä täydellä kallistuksella. MyBand Inc -hihnapyörät ovat pieniä ja suuria.

USP: Kudottu kangas

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on suosikkihihnasi?

On aika kertoa meille älypuhelimeesi valitsemastasi käsivarsinauhasta. Lisäksi kerro meille ominaisuuksista, jotka ovat houkuttaneet sinua siihen.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot
  • iPhone Xs Max -lompakkokotelot
  • iPhone Xs Max -kotelot
  • Parhaat iPhone Xs Max -puskurin kotelot

Uusimmat viestit