3D-kosketusasetusten lisääminen avustavaan kosketuspainikkeeseen iPhone 6s / 6s Plus -laitteessa

IPhonen avustava kosketuspainike on erittäin hyödyllinen vaihtoehto. Sen avulla voit suorittaa melkein kaikki toiminnot ilman fyysistä Koti-painiketta. Se on myös suuri apu, jos sinulla on rikki Koti-painike. Nyt, jos sinulla on iPhone 6s tai iPhone 6s Plus, voit lisätä 3D Touch -toiminnot myös Assistive Touch -painikkeeseen.

Tästä on varmasti paljon apua, koska sinulla on useita vaihtoehtoja, jotka voidaan määrittää 3D Touch -eleeksi nopeaa navigointia varten. Voit esimerkiksi asettaa App Switcherin käynnistämään, kun Assistive Touch -painiketta painetaan voimalla. Se on melko helppo tehdä; viittaat vain alla mainittuihin vaiheisiin ja olet kunnossa.

3D-kosketusasetusten lisääminen AssistiveTouch-painikkeeseen iPhone 6s / 6s Plus -sovelluksessa

Vaihe 1. Ota ensin käyttöön AssistiveTouch-painike, jos et ole vielä tehnyt niin. Suunnata asetuksetEsteettömyys.

Vaihe # 2. Näpäytä AssistiveTouch.

Vaihe # 3. Vaihda nyt AssistiveTouch ON.

Vaihe # 4. Napauta nyt heti vaihtokytkimen alapuolella "Muokkaa ylätason valikkoa ..."

Vaihe # 5. Napauta seuraavalla näytöllä kohtaa “3D Touch Action”.

Vaihe # 6. Sinulla on nyt luettelo käytettävissä olevista ominaisuuksista, jotka voit määrittää AssistiveTouch-painikkeelle. Valitse mikä tahansa niistä luettelosta, jonka haluat määrittää 3D Touch to AssistiveTouch -painikkeeksi.

Voila! Vaihtoehto on määritetty, tarkista vain voimalla painamalla AssistiveTouch-painiketta nähdäksesi, toimivatko asiat suunnitelman mukaisesti.

Piti siitä? Jaa se!

Uusimmat viestit