iPhone jumissa "Kirjaudu sisään iCloudiin" -ponnahdusikkunaan? Kuinka korjata se

iCloud helpottaa elämäämme tarjoamalla tallennustilaa ja varmuuskopiota iPhonelle. Joten se voi olla todellista vaivaa, kun iPhone jumittuu Kirjaudu sisään iCloud-ponnahdusikkunaan. Suurimman osan ajasta tämä tapahtuu, kun laitteellasi on vaikeuksia tarttua WiFi-verkkoon tai jos jokin muu estää laitettasi muodostamasta yhteyttä Internetiin. Voit yrittää korjata tämän ongelman muutamalla eri tavalla. Katsotaan.

Kuinka korjata jumissa oleva iPhone “Kirjaudu iCloudiin” -ponnahdusikkunaan?

  • Tarkista iCloud-palveluiden järjestelmän tila
  • Tarkista WiFi-verkko
  • Palauta kova iOS-laite
  • Nollaa verkkoasetukset
  • Nollaa iOS-laitteesi uudeksi

Ratkaisu # 1 Tarkista iCloud-palveluiden järjestelmän tila

Ensimmäinen askel on tarkistaa Applen System Status -sivusto. Se näyttää, kohtaako iCloud tällä hetkellä palvelinongelmia, jotka saattavat aiheuttaa virheen. Tämän osoittaa iCloud, joka näkyykeltainen sivustolla. Jos se on kuitenkin merkitty vihreällä, palvelinongelmia ei ole, joten jatka seuraavaan alla olevaan vihjeeseen.

Ratkaisu # 2: Tarkista WiFi-verkko

Monissa tapauksissa ongelma Kirjaudu sisään iCloudiin silmukka tapahtuu viallisen Internet-yhteyden takia. Joten sinun on muodostettava yhteys toiseen WiFi-verkkoon ja yritettävä kirjautua uudelleen iCloudiin. Jos ongelma ei poistu, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu # 3: Palauta kova iOS-laite

Hard reset on kun sinä pidä Koti-painiketta painettuna ja virtanappi kunnes näyttö pimenee. Sitten, käynnistä iPhone painamalla virtapainiketta. Kun teet kovan palautuksen ja kun iPhone käynnistyy uudelleen, iPhone vie jonkin aikaa alustaa asioita, ennen kuin yrität muodostaa yhteyttä iCloudiin.

Tätä aikaa voidaan käyttää iPhonen liittämiseen WiFi-verkkoon. Joten kun iPhone käynnistyy kovan palautuksen jälkeen, ensimmäinen asia, jonka teet, on siirtyäasetuksetWiFi ja liittyä verkkoon.

Ratkaisu # 4: Nollaa verkkoasetukset

Tämä vaihe poistaa kaikki puhelimesi WiFi-verkkotiedot, joten sinun on kirjauduttava sisään uudelleen WiFi: lläsi ja salasanallasi seuraavien toimien jälkeen:

Mene asetuksetKenraaliNollaaNollaa verkkoasetukset

Yritä sitten muodostaa yhteys verkkoon uudelleen ja jos iCloud-kirjautumissilmukka on korjattu.

Ratkaisu # 5: Palauta laite uudeksi

Jos kaikki yllä olevat menetelmät eivät toimi, ainoa vaihtoehto on poistaa kaikki sisältö ja asetukset. Tämä asettaa laitteen periaatteessa uudeksi.

Mene asetuksetKenraaliNollaaPoista kaikki sisältö ja asetukset.

Se kestää muutaman minuutin. Kun olet valmis, sinua pyydetään liittymään WiFi-verkkoon. Ja sitten voit kirjautua iCloudiin ilman ponnahdusikkunaa.

Käärimistä…

Joten mikä ratkaisuista toimi sinulle? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat lukea myös nämä viestit:

  • Kuinka korjata iPhone jumissa Apple-logoon liittyvässä ongelmassa [Vianmääritysopas]
  • Siri ei toimi oikein iPhonessa tai iPadissa - kuinka korjaan sen?
  • 8 vinkkiä iPhonen aktivointivirheen korjaamiseen
  • Kuinka korjata iPhone jumissa latausnäytöllä

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found