Kuinka käyttää VoiceOveria kosketuspalkin kanssa MacBook Prossa

VoiceOver on pitkään ollut merkittävä esteettömyysominaisuus Macissa. Se ei vain kerro näytöllä näkyvää, vaan opastaa myös toiminnoissa, kuten näppäimen aktivoiminen näppäimistöllä tai ohjauslevyllä. Se on ihanteellinen heikkonäköisille ihmisille. Uudessa MacBook Prossa VoiceOverin käyttö kosketuspalkin kanssa on hieno kokemus.

Useiden eleiden, kuten jaetun napautuksen, ansiosta VoiceOverin käytöstä MacBook Prossa on tullut paljon yksinkertaisempaa. Anna minun näyttää, miten se toimii!

VoiceOverin käyttöönotto ja käyttö Touch Barin kanssa MacBook Prossa

VoiceOverin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä MacBook Prossa

Voit kytkeä VoiceOverin päälle / pois päältä vain pitämällä komentonäppäintä painettuna ja painamalla Touch ID -painiketta kolminkertaisesti.

Kuinka käyttää VoiceOveria kosketuspalkin kanssa MacBook Prossa

Kun olet ottanut VoiceOverin käyttöön, seuraavat eleet, joita voit käyttää kosketuspalkin kanssa.

1. Kaksoisnapauta ja pidä pohjassa aktivoidaksesi kosketuspalkin alla olevan elementin suoran kosketustilan. Sen avulla voit säätää liukusäätimiä helposti.

2. Jos haluat siirtää kosketuspalkin tarkennuksen seuraavaan tai edelliseen kosketuspalkkielementtiin, liiku pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle yhdellä sormella.

3. Aktivoi kosketuspalkin kohdistusalueen elementti kaksoisnapauttamalla mitä tahansa kohtaa kosketuspalkissa.

4. Voit muuttaa kosketuspalkin tarkennusta ja saada sen ilmoittamaan elementin sormesi alla siirtämällä yhtä sormea ​​kosketuspalkin päälle.

5. Käynnistä ensimmäisen käyttämäsi sormen alla oleva elementti koskettamalla mitä tahansa kohdetta yhdellä sormella ja napauttamalla sitten kosketuspalkkia toisella. Tämä ele tunnetaan nimellä split-tap.

Käärimistä!

On todella mukavaa käyttää VoiceOveria Touch Barin kanssa. On uusi ominaisuus nimeltä “Touch Bar Zoom”, joka on debyytti osana uuden MacBook Pron esteettömyyttä. Kokeile tätä opasta. Voit myös lukea, miten VoiceOver määritetään ja käytetään Apple Watchissa.

Onko sinulla palautetta? Jaa se kommenteissa.

Voit myös lukea nämä viestit:

  • Kuinka käyttää ääniohjausta Macissa: Lopullinen opas
  • Safari vs. Chrome: Mikä selain on parempi iPhonelle ja Macille
  • MacBook Pron kosketuspalkin vinkit ja vihjeet

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found