Parhaat iPhone-sovellukset vuonna 2021

On kulunut vuosia siitä, kun Apple mullisti tekniikkamaailman tunnisteella: "Siellä on sovellus." Ja tänään, tämä soi tarkemmin kuin koskaan sovellusten jatkuvasti laajenevien ominaisuuksien avulla. Valokuvista, musiikista ja mediasta kuntoon, tiedostojen järjestämiseen, koulutukseen ja paljon muuta on miljoonia työkaluja, jotka auttavat sinua melkein mitä vain ajatella. Jos haluat kattavan yleiskatsauksen siitä, mitä kannattaa hankkia, tässä on ehdotuksemme parhaat iPhone-sovellukset.

 1. Kamerasovellus - VSCO
 2. Kameran manuaalinen sovellus - ProCam7
 3. Musiikin suoratoistosovellus - Spotify
 4. iPhone-taustakuva-sovellus - Vellum-taustakuvat
 5. iPhone Live -taustakuvat minulle
 6. Kuntosovellus - MyFitnessPal
 7. Jooga-sovellus iPhonelle - Jooga | Down koira
 8. Meditaatio-sovellus - rauhallinen
 9. Filemanager-sovellus - Readdle-asiakirjat
 10. Asiakirjaskannerisovellus - Adobe Scan
 11. Salasanojen hallinta -sovellus - Dashlane
 12. iPhone Call Recording -sovellus - TapeACall
 13. iPhone-ääninauhuri ja äänieditori
 14. Paras sovellus lapsille - taaperooppimispeli - EduKitty
 15. Matematiikka-sovellus - Mathway
 16. Mind Mapping -sovellus - Mind-Node
 17. DJ-sovellukset iPhonelle DJ Mix Pads 2
 18. iPhone Video Editing -sovellus - Adobe Spark Video
 19. iPhone-graafisen suunnittelun sovellus - Canva
 20. Fontti-sovellus iPhonelle - Fontit
 21. Piilotettu kamerahaku -sovellus - Radarbot

1. Kamerasovellus - VSCO

Tämä kolmannen osapuolen kamerasovellus lisää niin paljon ylimääräistä voimaa iPhonen valokuvausmahdollisuuksiin. Se tarjoaa täyden valikoiman manuaalisia hallintalaitteita, joiden avulla voit kaapata kuvia kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin.

Täysin ladatussa kuvankäsittelyohjelmassa on 10 esiasetusta vaihteleville kohtauksille ja monia työkaluja, joiden avulla voit säätää kontrastia, kylläisyyttä, rakeisuutta ja muuta. Maksettu versio tuo jopa 200 esiasetusta ja edistyneitä työkaluja.

Hinta: Ilmainen (VSCO: n vuosittainen jäsenyys - 19,99 dollaria)

ladata

2. Manuaalinen kameran sovellus - ProCam7

Jos olet edistynyt valokuvaaja, sinun on lisättävä tämä manuaalinen kameran sovellus arsenaaliisi. Se tarjoaa monipuoliset kuvaustilat, kuvataajuudet ja tarkkuudet. Ja tietysti voit säätää valotusaikaa, ISO-herkkyyttä ja valkotasapainoa.

Mukana on myös erinomainen valolaatikko, kaksoislinssituki ja harmaakortin kalibrointi. Lukuisten suodattimien ja tehosteiden avulla voit muokata kuvia sydämesi mukaan. Se on täydellinen erottautumaan sosiaalisessa mediassa ainutlaatuisilla kuvilla.

Hinta: $7.99

ladata

3. Musiikin suoratoistosovellus - Spotify

Maailman suosituin musiikin suoratoistosovellus on pakollinen kaikille, jotka nauttivat kappaleista ja podcasteista. Sen avulla voit etsiä ja kuunnella nopeasti mitä tahansa kappaletta, artistia tai albumia. Sitten voit luoda ja jakaa soittolistoja rakentaaksesi henkilökohtaisen musiikkikokoelman, johon pääset milloin tahansa.

Myös valmiita soittolistoja on paljon, jotka jatkuvasti laajenevat, joten on aina enemmän löydettävää. Tietysti sinun on hankittava premium-jäsenyys, jotta voit avata kaikki ominaisuudet.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 3,99 dollaria)

ladata

4. iPhone-taustakuva-sovellus - Vellum-taustakuvat

Jazz up koti- ja lukitusnäyttösi tällä taustakuva-sovelluksella, joka tarjoaa paljon upeita kuvia. Se on täydellinen iPhone-laitteesi personointiin ja näytön pitämiseen tuoreena uusilla kuvilla päivittäin.

Lisäksi voit tehdä taustakuvista esteettisemmän työkaluilla, kuten sumennustehoste tai kaltevuus. Saat myös pääsyn upouuteen rajoitettuun taustakuvaan joka päivä, jotta voit olla varma jostakin yksinoikeudesta.

Hinta: Ilmainen (Vellum Premium - 2,99 dollaria)

ladata

5. iPhone Live -taustakuvat minulle

Tämä live-taustakuva-sovellus voi edelleen parantaa näytön ulkoasua kauniilla liikkuvilla kuvilla. Uusia animaatioita ja dynaamisia teemoja lisätään viikoittain jatkuvan vaihtoehtovirran varmistamiseksi.

Sinulla on paljon valittavaa, kuten intervallikuvaukset, suloiset lemmikkieläimet, lumoavat kuviot, kosmiset räjähdykset ja paljon muuta. Lisäksi voit jopa luoda henkilökohtaisen kokoelman suosikkitaustakuvasi nopeaa käyttöä varten.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

6. Kuntosovellus - MyFitnessPal

Kuntosovellukset ovat erinomainen tapa seurata liikuntaa ja pysyä tiellä terveystavoitteidesi saavuttamiseksi. Lisäksi naisille on erityisesti suunniteltu harjoitusohjelmia. MyFitnessPal erottuu kaikista niistä monipuolisilla toiminnoilla.

Sen avulla voit seurata ruokaa, kirjata liikuntaa ja vaiheita, asettaa tavoitteita ja tapoja ja jopa saada tukea ystäviltä ja kuntoyhteisöltä yleensä. Ei ole väliä mitä terveytesi tarvitsee, MyFitnessPal on kelvollinen kumppani.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot alkavat 9,99 dollaria)

ladata

7. Jooga-sovellus iPhonelle - Jooga | Down koira

Jos etsit parasta joogasovellusta, tämä antaa sinulle uuden joogaharjoituksen joka kerta, kun menet matolle. Se tarjoaa yli 60 tuhatta kokoonpanoa ja laskentaa, joten sinun ei tarvitse koskaan toistaa rutiinia.

Lisäksi voit valita eri tyyleistä, kuten Vinyasa, Hatha, Gentle, Restorative, Yin, Ashtanga, Chair ja paljon muuta. Kuusi erilaista opettajan ääntä ja dynaamista musiikkia tarjoavat lisää personointia. Lopuksi se integroituu myös iOS Health -sovellukseen.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

8. Meditaatio-sovellus - rauhallinen

Henkinen rauha on yhtä tärkeää kuin fyysinen terveys, ja meditaatio-sovellus voi tehdä maailmasta eron. Rauhallinen on toistuvasti tunnustettu yhdeksi parhaimmista iPhone-sovelluksista, jotka voivat harjoittaa tarkkaavaisuutta, rauhallista ahdistusta ja kehittää ilotilaa.

Valittavana on lukuisia ohjattuja meditaatioita ja rauhoittavaa musiikkia. Vaikka olisit uusi käytäntö, tämä sovellus voi helpottaa sinua ja tarjoaa monipuolisia ohjelmia, joita voit seurata. Joten olkoon se sitten työstressi tai unettomuus, rauhoittu nyt.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 14,99 dollaria)

ladata

9. Filemanager-sovellus - Readdle-asiakirjat

Suurin osa meistä tallentaa paljon asioita iPhonellemme, ja tiedostonhallintasovellus voi olla hyvä tapa järjestää kaikki. Readdle-asiakirjat toimivat keskuksena kaikille tiedostoillesi ja antavat sinun lukea, tarkastella, kuunnella ja muokata melkein mitä tahansa.

Lisäksi voit tehdä edistyneitä toimintoja, kuten vetäminen ja purkaminen, värimerkinnät, uudelleennimeäminen, salasanasuojaus ja paljon muuta. Jaa tiedostot nopeasti ystävien kanssa, kun tarvitset. Siinä on vertaansa vailla oleva vakaus ja erinomainen muotoilu helppokäyttöisyyttä varten.

Hinta: Ilmainen (Professional PDF Editor - 49,99 dollaria)

ladata

10. Document Scanner -sovellus - Adobe Scan

Yhä digitaalisemmalla aikakaudella asiakirjaskannerin sovellukset voivat olla uskomattoman käteviä. Editor's Choice -tunnistuksen avulla App Storessa Adobe Scan tekee laitteestasi tehokkaan kannettavan skannerin.

Se tunnistaa tekstin automaattisesti OCR: n avulla ja muuttaa kaiken - muistiinpanot, kuitit, käyntikortit, valokuvat, taulut - käteviksi PDF-tiedostoiksi. Voit myös korjata skannauksia ja poistaa puutteet, kuten tahrat, jäljet, rypyt jne.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 9,99 dollaria)

ladata

11. Salasanojen hallinta -sovellus - Dashlane

Turvallisuus on välttämätöntä, ja salasananhallintasovellukset helpottavat sitä. Näistä Dashlane on yksi parhaista sovelluksista, joita sinulla on iPhonessa, koska sen avulla voit luoda ja tallentaa rajoittamattomia suojattuja salasanoja sekä synkronoida ja käyttää niitä eri laitteilla.

Sitten se täyttää oikean käyttäjänimen ja salasanan automaattisesti jokaisessa käyttämässäsi sovelluksessa ja verkkosivustossa, mikä minimoi sinun puolestasi. Voit kirjautua sisään nopeasti ulkoasulla tai napauttamalla Face ID: tä tai Touch ID: tä. Lisäksi sovellus ei kerää tietojasi yksityisyyden takaamiseksi.

Hinta: Ilmainen (Premium 1 vuosi - 59,99 dollaria)

ladata

12. iPhone Call Recording -sovellus - TapeACall

IPhonellasi ei ole puhelun alkuperäistä tallennusta, mutta TapeACall on erinomainen puhelun tallenninohjelma, joka saa työn aikaan. Voit tallentaa sekä saapuvia että lähteviä puheluja rajoittamatta tallenteiden kestoa tai määrää.

Voit lisäksi ladata äänitteitä pilvipalveluihin, kuten DropBox, Evernote ja Google Drive, tai jopa lähettää ne itsellesi MP3-muodossa. Sovelluksella on kaunis, helppokäyttöinen käyttöliittymä ja se on luotettava.

Hinta: $10.99

ladata

13. iPhone-ääninauhuri ja äänieditori

IPhonen varastossa oleva Memo-sovellus on melko hieno, mutta kolmannen osapuolen äänitallenninsovellukset voivat antaa sinulle mahdollisuuden käyttää paljon enemmän toimintoja. Esimerkiksi tämän sovelluksen avulla voit lisätä muistiinpanoja nauhoituksiisi ja jakaa niitä helposti kenenkään kanssa.

Lisäksi voit jopa ladata tallenteita iCloud Driveen, GoogleDriveen, DropBoxiin jne. Sovelluksen maksettu versio menee askeleen pidemmälle ja käyttää puheesta tekstiin -tekniikkaa nauhoittamiseen. Todella vaikuttava.

Hinta: Ilmainen (TapMedia PRO 1 kuukausi - 1,99 dollaria)

ladata

14. Paras sovellus lapsille - taaperooppimispeli - EduKitty

Jos olet uusi vanhempi, pienille lapsille on olemassa useita sovelluksia, jotka voivat auttaa oppimisessa ja kehittämisessä. EduKitty sisältää suloisen kissanpennun, joka opastaa 4-vuotiaita ja sitä vanhempia lapsia oppimaan hauskanpitoon ja peleihin.

Se auttaa lastasi oppimaan värejä, muotoja, aakkosia, numeroita ja muita peruselementtejä. Sen tarkoituksena on rakentaa monipuolisia perustaitoja, kuten kuuntelu ja päättely. Sovellus on saatavilla 12 kielellä ja se on erinomainen opas esikoululaisille.

Hinta: Ilmainen (Avaa kaikki pelit ja poista mainokset! - 4,99 dollaria)

ladata

15. Matematiikkasovellus - Mathway

Matematiikkasovellukset voivat olla hyvä tapa lapsille rakentaa ja parantaa matematiikkataitojaan. Mathway on tarkoitettu 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Se kattaa kaiken perusalgebrasta monimutkaiseen laskentaan,

Lisäksi se on nopea ratkaisemaan kaikki ongelmat, jotka heität tielle. Vaiheittaiset ratkaisut ovat saatavana valinnaisella kuukausittaisella tai vuosittaisella tilauksella. Lisäksi voit tilata live-ohjaajan milloin tahansa, kun tarvitset lisäapua.

Hinta: Ilmainen (vaiheet (kuukausittain) - 9,99 dollaria)

ladata

16. Mind Mapping -sovellus - Mind-Node

Ajattelusta ongelmanratkaisuun ajatuksen kartoittavat sovellukset voivat auttaa sinua monissa tehtävissä. MindNode on erityisen hyvä antaa sinun siepata ajatuksesi useissa muodoissa, olivatpa ne sitten sanoja, kuvia, linkkejä, tehtäviä tai muistiinpanoja.

Voit siirtää, merkitä, liittää, irrottaa ja liittää asioita niin usein kuin tarvitset. Lisäksi voit mukauttaa miellekartta teemoilla ja mukautetuilla tarroilla. Tee mielikartastasi näyttävä juuri muotoilemalla kaikki yksityiskohdat.

Hinta: Ilmainen (Kuukausitilaus - 2,49 dollaria)

ladata

17. DJ-sovellukset iPhonelle DJ Mix Pads 2

Tiesitkö, että myös iPhone pystyy sekoittamaan musiikkia? Kyllä, monet DJ-sovellukset mahdollistavat sen, ja DJ Mix Pads 2 erottuu joukosta. Sen avulla voit luoda musiikkia erilaisilla äänillä ja rytmeillä sekä ammattimaisilla tehosteilla.

Aloittelijoille on kattava opetusohjelma, kun taas edistyneet käyttäjät voivat tallentaa ja julkaista kappaleita kerätäkseen tykkäyksiä ja kuuntelemalla. Päivitettyyn näytekokoelmaan ja silmukoihin on täysi pääsy eri tilausvaihtoehtoihin.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

18. iPhone Video Editing -sovellus - Adobe Spark Video

Tässä on videonmuokkaussovellus, jonka avulla on helppo luoda kiinnostavia videotarinoita muutamassa minuutissa. Voit helposti lisätä ja leikata leikkeitä houkuttelemaan ystäviäsi, perhettäsi ja seuraajiasi. Tässä sovelluksessa on myös yli miljoona kaunista ikonikuvaa.

Lisäksi Spark lisää tarinaan automaattisesti upean elokuvamaisen liikkeen parantamaan sanottavaa. Tämä tekee siitä helppokäyttöisen aloittelijoille, ja siinä on paljon mukautuksia edistyneille käyttäjille.

Hinta: Ilmainen (Spark-kuukausitilaus - 4,99 dollaria)

ladata

19. iPhone-graafisen suunnittelun sovellus - Canva

Canva on paras ystäväsi suunnittelemaan mitä haluat. Tämä graafisen suunnittelijan sovellus antaa sinulle lukemattomia malleja luoda kaikkea sosiaalisen median viesteistä julisteisiin, taustakuviin, verkkosivustoihin, ansioluetteloihin, animaatioihin ja paljon muuta.

Voit myös luoda mukautettuja malleja tyhjästä käyttämällä omia kuvia, tekstiä ja paljon elementtejä, kuten leikekuvia, taustoja ja muuta. Lisäksi on ammattilaisjäsenyys, jonka avulla voit avata enemmän ominaisuuksia, joita voidaan käyttää suunnittelussa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

20. Fontti-sovellus iPhonelle - Fontit

Ilmaise itseäsi paremmin tällä kirjasinsovelluksella, jonka avulla voit mukauttaa tekstiä ja hymiöitä erottumaan Instagramissa, Facebookissa, WhatsAppissa, Snapchatessa ja muissa paikoissa. Se on yli 100 000 arvostelua App Storessa ja luokitus on 4,6.

Lisäksi se on neljänneksi hyötykategoriassa, joten tiedät, että se on pakollinen. Uusia fontteja lisätään usein, jotta kokeilemasi asiat eivät loppuisi. On olemassa sovelluksen sisäisiä ostoksia, jotta voit avata pääsyn muihin ominaisuuksiin.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

21. Piilotettu kamerahaku -sovellus - Radarbot

Kameranilmaisinsovellukset auttavat sinua pysymään turvassa vakoojakameroilta, jotka voivat tunkeutua yksityisyyteen ja tallentaa sinut ilman lupaa. Samalla tavalla Radarbot tarjoaa nopeuskameran tunnistuksen GPS: n avulla sakkojen välttämiseksi.

Se on täysin laillista ja luotettavaa. Saat ilmoituksia ja ilmoituksia liikenteestä, mobiiliohjaimista ja uusista kiinteistä nopeuskameroista. Lisäksi siinä on joukko lisäominaisuuksia, kuten nopeusmittari, jonka avulla voit kirjautua ja visualisoida kaikki nopeudet reitin aikana.

Hinta: Ilmainen (Pro-versio - 4,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona!

Mitä mieltä olet parhaiden iPhone-sovellusten yhteenvedosta? Onko meistä rakastettavia, jotka jätimme pois? Jaa alla olevissa kommenteissa.

Voit myös lukea:

 • Parhaat iPhone- ja iPad-pääsiäissovellukset
 • Sovellusten järjestäminen iPhonessa, jossa on iOS 14
 • Kuinka asentaa sovellusten vanhempi versio uudelleen iPhoneen ja iPadiin

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found