Kuinka tarkistaa MacBook / iMac-versio ja tekniset tiedot

Normaalisti MacBook Pron tekniset tiedot ja versiotiedot annetaan, kun ostat sen. MacBook Pro -ostoksen kautta saamassasi laatikossa tai kuitissa on kaikki tärkeät tiedot. Jos olet kuitenkin kadottanut tai sijoittanut tietoja väärin, sinulla on silti tapa tietää MacBook Pron tekniset tiedot ja versio.

Löydät tekniset tiedot MacBook Prosta.

Kuinka tarkistaa MacBook / iMac-versio ja tekniset tiedot

Vaihe 1. Napsauta Apple-logoa näytön vasemmassa yläkulmassa

Vaihe # 2. Napsauta nyt Tietoja tästä Macista.

Vaihe # 3. Napsauta pre-OS X Yosemite -ohjelmassa "Lisätietoja". Jos käytössäsi on OS X Yosemite, olet jo Mallitiedot-ikkunassa.

Vaihe # 4. Kun olet napsauttanut Lisätietoja (jos käytät OS X Mavericks -ohjelmaa), pääset Mallitiedot-ikkunaan, jossa voit tarkistaa Mac-tietokoneesi vuodet, tiedot prosessorista, muistista ja sarjanumerosta.

Vaihe # 5. Saat lisätietoja (kuten L2-välimuisti, tallennustila jne.) Napsauttamalla Järjestelmäraportti ...

Vaihe # 6. Pääset Laitteiston yleiskatsaus -näyttöön. Täältä löydät kaikki Mac-tietokoneesi tiedot.

Jos haluat tietää kokoonpanotiedot ja mallinumeron, käy tällä sivustolla.

Jos haluat tietää kapasiteetista ja kiintolevytiedoista, sinun on noudatettava edellä mainittuja neljää ensimmäistä vaihetta. Valitse seuraavaksi Laitteisto-osiosta SATA / SATA Express.

Siellä on myös Applen oma tukisivu, joka tarkistaa sarjanumerosi ja siementää kaikki laitteesi tiedot. Sinun on selvitettävä Macin sarjanumero sitä varten. Nämä tiedot näkyvät Yleiskatsaus-välilehdessä, kun napsautat Tietoja tästä Macista.

merkintä: Tässä on joitain vinkkejä mallinumeron ja muiden tietojen tunnistamiseen; kaksi merkkiä, jotka näkyvät ennen kauttaviivaa, erottuvat maittain. Osion numero on kuitenkin sama globaalisti.

Uusimmat viestit