Parhaat iPhone 11 Pro Magneettikotelot vuonna 2021

Magneettikotelo on iPhonen ympärivuotinen ystävä. Tämän tapauksen ensisijainen tarkoitus on kiinnittää iPhone autotelineellä. Kotelon sisällä oleva magneettilevy tekee kaiken tämän ihmeen. Autotelineellä varustetun kiinnityksen lisäksi magneettikotelo voidaan asentaa lompakkokotelon folioon. Joissakin magneettikoteloissa on korttipaikkoja luotto- tai maksukorttien tallentamiseen. Jos tämä kuvaus kiinnostaa sinua, haluat tutustua joihinkin parhaista iPhone 11 Pro Max -magneettikoteloista.

 1. PITAKA
 2. SQMCase
 3. Spigen
 4. SQMCase
 5. Dockem Luxe
 6. HONTECH
 7. JUQITECH
 8. Ghostek
 9. Alapmk
 10. Haofish

1. Magneettikotelo PITAKA MagEZ iPhone 11 Pro Max -puhelimelle

PITAKA on kaiverranut markkinarakon iPhonen lisävarusteisiin tuomalla markkinoille ylimääräisiä tuotteita. Tämä kotelo on valmistettu aramidikuidusta, jota käytetään sotilasmateriaalien kuten luodinkestävän liivin valmistuksessa. Voit luottaa sen suorituskykyyn, koska kestävä materiaali suojaa puhelinta aina naarmuilta ja naarmuilta.

Huomattava piirre tässä tapauksessa on sisäänrakennetut metallilevyt; voit asettaa iPhonen PITAKAn ajoneuvon pidikkeeseen. Tämä kotelo on erittäin ohut (0,13 tuumaa) ja kevyt.

USP: Aramidikuitu

Tutustu Amazoniin

2. SQMCase Clear -kotelo iPhone 11 Pro Max -puhelimelle magneettisella autotelineellä

Yleensä renkaanpitimen kotelo ei toimi magneettisen autotelineen kanssa. Mutta SQMCase on saavuttanut tämän saavutuksen vaivattomasti. Pyörivä sormusrenkaan pidike ei vain kiinnity autotelineeseen, vaan toimii myös jalustana. 360 asteen kiertonsa ansiosta voit säätää iPhoneasi kätevästi katsella videoita, valokuvia, selata verkkosivustoja ja lukea iBooksia.

Sormirengas ei kuitenkaan tue langatonta latausta; Siksi sinun on poistettava kotelo, ennen kuin asetat iPhonen langattomalle latausmatolle.

USP: 360 asteen pyörivä sormirengas

Tutustu Amazoniin

3. Spigenin ohut magneettikotelo iPhone 11 Pro Max -puhelimelle

Mitä tulee iPhone-lisävarusteisiin, Spigen tuntee läsnäolonsa. Olipa kyseessä puskurikotelo tai yksinkertainen selkeä kotelo, tämä brändi yllättää käyttäjät miellyttävästi. Spigenin magneettikotelo on paras veto, jos arvostat yksinkertaisuutta.

QNMP-yhteensopivan korttipaikkansa ansiosta tämä kotelo tukee magneettisia autotelineitä. Mutta sama metallilevy voi häiritä langatonta latausta. Poista siis kotelo paremmin, ennen kuin asetat iPhonen langattomalle latausalustalle.

USP: Yksinkertainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. SQMCasen magneettinen autoteline iPhone 11 Pro Max -puhelimelle

SQMCase on kiinnittänyt riittävästi huomiota yksityiskohtiin suunnitellessaan tätä magneettista koteloa renkaanpidikkeellä. Kova PC-materiaali on rei'itetty kiinnikkeen pohjan, kannattimen, sormirenkaan, metallilevyn ja CD-rakenteen asentamiseksi. Tällä tarkkuudella saat parhaan magneettikotelon maailmassa.

Kristallinkirkas ja naarmuuntumaton runko suojaa iPhoneasi kaikilta kertoimilta. Ja renkaan pidin toimii myös jalustana. Metallilevyn avulla voit sijoittaa iPhonen autotelineeseen.

USP: Kristallinkirkas runko

Tutustu Amazoniin

5. Dockem Luxe magneettinen lompakkokotelo iPhone 11 Pro Max -puhelimelle

Ensi silmäyksellä tuote näyttää iPhonen kortinhaltijakotelolta. Dockem tunnetaan korkealaatuisten kangaskoteloiden ja hihojen valmistuksesta. Mutta magneettisen latausominaisuuden asentaminen kankaalle on sinänsä saavutus.

Dockem on rakentanut näkymättömän metallilevyn, joka voidaan kiinnittää autotelineeseen. Ohut kangasmainen synteettinen nahka on lompakkokotelo, sillä voit tallentaa kaksi luotto- tai maksukorttia.

USP: Näkymätön metallilevy

Tutustu Amazoniin

6. HONTECH-ohut magneettikotelo iPhone 11 Pro Max -puhelimelle

HONTECH on keksinyt ohuen magneettikotelon, jossa on takakarkaistu lasi ja sisäänrakennettu näytönsuoja. Tunkkautumaton etulasi tekee kaiken eron. Tämä suojaa yksityisyyttäsi, kun selaat verkkosivustoja ja sosiaalisen median sovelluksia laitteellasi. Vain lukijat, jotka katsovat sisältöä edestä, voivat lukea sisältöä.

Tämän etulasin avulla voit suojata tietosi, chat-tietueesi, maksusalasanasi jne. Magneettisia pisteitä on 16, jotka pitävät kannen ylä- ja alaosaa tiukasti yhdessä.

USP: Tunkeutumaton etulasi

Tutustu Amazoniin

7. JUQITECHin magneettinen PU-nahkainen kotelo

JUQITECH on suunnitellut lompakkokotelon, jossa on RFID-suojattu PU-nahka. Materiaali on kestävää ja iskunkestävää, mikä pitää iPhonen turvallisena folion sisällä. Korttipaikan pidikkeellä varustettu kotelo antaa sinun tallentaa muovikorttisi ja setelisi.

Puhelinkotelo on irrotettava, jotta voit käyttää sitä kätevästi erillisenä suojana. Koska irrotettavassa kotelossa on magneettilevy, voit sijoittaa sen autotelineeseen. Lisäksi se on langaton latausyhteensopiva.

USP: Irrotettava puhelinkotelo

Tutustu Amazoniin

8. Ghostek iPhone 11 Pro Max magneettinen lompakkokotelo

Ghostek on suunnitellut johtavan lompakkokotelon, jossa on korttiteline iPhonellesi. Sisäänrakennettua magneettia voidaan käyttää magneettikiinnikkeisiin ja irrotettavaan nahkataskuun. Kun irrotat taskun, voit laittaa iPhonen langattomalle latausalustalle, ja tämä on lisäetuna tässä tapauksessa.

Se on ensiluokkainen modulaarinen magneettinen lompakkokotelo, jossa on neljä paikkaa muovirahojen säilyttämiseen. Naarmuuntumaton selkä suojaa laitettasi loukkaantumisilta. Armeijan tason iskunkestävä kotelo on nostanut kehystä suojaamaan puhelimesi kosketusnäyttöä.

USP: Executive lompakkokotelo

Tutustu Amazoniin

9. Alapmk Ring Kickstand Case for iPhone 11 Pro Max [Fit Car Magnetic]

Alapmk tuo 3D-kuviomallin, joka tekee puhelimestasi henkilökohtaisen ja huomiota herättävän. Ultravioletti painotekniikka luo eloisia värejä, jotka eivät koskaan haalistu. Kattavaan suojaukseen Alapmk käyttää TPU-iskunkestävää materiaalia, joka pitää laitteen ohut ja kevyt.

Joustava materiaali on erittäin kestävä ja tarjoaa äärimmäisen suojan iPhonellesi. Älä koskaan ole huolissasi laitteen vahingossa tapahtuvista pudotuksista ja putoamisista; tapaus on riittävän vahva kestämään tällaisia ​​tahattomia vaikutuksia.

USP: 3D-kuvion suunnittelu

Tutustu Amazoniin

10. Haofish Metal Bumper Antipeep Suojakotelo iPhone 11 Pro Max -puhelimelle

Haofish on yhden luukun ratkaisu useisiin ongelmiin, kuten suojaukseen, näytön yksityisyyteen, langattomaan lataukseen ja muihin. Tässä magneettikotelossa on peep-suojattu yksityisyyden suojakalvo; näet ruudun vain, kun katsot suoraan. Tämä tarkoittaa, että muut eivät voi katsella toimintojasi ja vuorovaikutustasi iPhonen kanssa.

Kotelossa on 360 asteen metallirunko; voit ladata laitteen langattomasti poistamatta koteloa. Koska Haofish on käyttänyt korkealaatuisia materiaaleja, premium-iPhone on suojattu kaikilta kertoimilta.

USP: 360 asteen metallirunko

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ystävät!

Kirjautua ulos…

Magneettikoteloita käytetään ensisijaisesti iPhoneen asettamiseen autotelineelle. Telineen lisäksi käyttäjät voivat laittaa iPhonen muihin kodinkoneisiin, kuten jääkaappiin. Kaiken kaikkiaan yhdellä magneettikotelolla on useita etuja.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

 • Paras kirkas kotelo iPhone 11 Pro Max -puhelimelle
 • Parhaat iPhone 11 Pro Max -kotelot
 • IPhone 11 Pro Max -kotelot
 • Paras iPhone 11 Pro Max vedenpitävä kotelo

Minkä magneettikotelon haluat ostaa iPhone 11 Pro Max -puhelimeesi? Jätä kommenttisi alla olevaan osioon.

Uusimmat viestit