Miksi iPad on paras videoneuvottelulaite

Videoneuvottelut ovat yhä suositumpi tapa harjoittaa liiketoimintaa, käydä kursseilla ja seminaareissa sekä käydä käytännössä perheen ja ystävien kanssa eri puolilla maata tai ympäri maailmaa.

Nopealla internetyhteydellä, iPadin kaltaisella laitteella, jolla on nopean videokeskustelun edellyttämät tiedot, ja oikealla neuvottelupalvelulla, voit olla olennaisesti kahdessa paikassa kerralla. Mukavuuden lisäksi videokeskusteluissa saat etulyöntiaseman, joka parantaa viestintää.

Apple ylpeilee siitä, että se on suunnitellut iPad-tabletit videoneuvotteluja ajatellen. Laite on varustettu useilla neuvotteluystävällisillä ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon asiakkaille, jotka aikovat tehdä paljon videoneuvotteluja. IPadin valitseminen videoneuvotteluihin tarkoittaa, että et tarvitse ylimääräisiä laitteita, ellet halua kuulokkeista tehdä konferensseistasi yksityisempiä.

#1. Kamerat

IPadissa on kaksi sisäänrakennettua kameraa. Yksi kamera sijaitsee laitteen etuosassa, melkein näytöllä. Apple selittää, että etukamera on suunniteltu ja viritetty nimenomaan videoneuvotteluja varten.

1,2 megapikselin teräväpiirtokameran näkymä ja tarkennus on esiasetettu näyttämään kasvosi käsivarren pituudelta, mikä antaa täydellisen näkökulman parhaassa valossa. Taaksepäin suunnatun kameran avulla voit näyttää, mitä näet neuvottelujen aikana.

Esimerkiksi, jos olet rakennustarkastaja, joka neuvottelee potentiaalisen kodin ostajan kanssa samalla, kun teet tarkastusta, voit näyttää asiakkaallesi kaikki ongelmat, joita törmäät kiinteistön tarkastuksessa.

# 2. Kaiuttimet ja mikrofonit

Chrome.com selittää, että iPad ja kaikki laitteen seuraavat sukupolvet sisältävät sisäänrakennetut kaiuttimet ja mikrofonin.

He huomauttavat, että mikrofoni on aina aktiivinen eikä vaadi ylimääräisten ohjainten lataamista, mutta on myös huomattava, että ei ole valmiiksi ladattua tallennusohjelmaa; joten jos haluat tallentaa jotain, sinun on ladattava yksi käytettävissä olevista ohjelmista.

Mikrofoni sijaitsee laitteen vasemmalla puolella lähellä kuulokeliitäntää.

# 3. Pidät latausta

Applen asiakastukitiimi selittää, että iPadin liikkuvuus on yksi sen parhaista ominaisuuksista. Sinulla on pohjimmiltaan tietokoneen voima pienemmässä muodossa.

Akun kesto iPadissa ylittää huomattavasti minkä tahansa kannettavan tai matkapuhelimen akun, joten se on erityisen hyvä valinta käytettäväksi videoneuvottelusovellusten kanssa.

IPad voi ylläpitää jopa 10 tuntia normaalia web-surffausta, videoiden katselua ja musiikin nautintoa. Kun käytät matkapuhelinominaisuutta ja web-selausta, joka on videoneuvottelujen aikana välttämätön yhdistelmä, akun käyttöikä kestää jopa 9 tuntia. Yhdeksän tuntia videoneuvotteluja on tarpeeksi pitkä parin kurssin, koko päivän kestävän konferenssin tai erittäin pitkän liiketapaamisen käymiseksi.

Voit jopa käyttää iPadia, kun se on kytketty virtalähteeseen tietokoneeseen liitetyn USB-johdon tai tavallisen virtajohdon kautta pistorasiaan. Pitkäkestoisen akun ja vakaiden virtavalintojen yhdistelmällä iPad on erittäin kätevä.

# 4. Rahansäästöedut

IPad tarjoaa erinomaisen tavan säästää videoneuvottelutarpeitasi. Sisäänrakennettua laitteistoa tarjoavalla laitteella voit välttää lisäkameroiden, mikrofonien ja kaiuttimien ostamisesta aiheutuvat kulut. Voit myös säästää muutamalla dollarilla väistämällä kalliiden ohjelmistojen ostamista.

Sivusto huomauttaa, että iPad ja muut Applen tuotteet ovat yhteensopivia videoneuvottelusovellusten kanssa, kuten Blue Jeans Video Conferencing Services.

IPadiin asennettu FaceTime-ohjelma voidaan liittää valitsemaasi neuvottelusovellukseen, jonka avulla voit neuvotella ihmisten kanssa, jotka käyttävät Android-tekniikkaa tai tietokoneita neuvotteluihin eivätkä voi käyttää itse FaceTimeä.

IPad on yksi parhaista vaihtoehdoista pienikokoiselle, kannettavalle videoneuvottelukykyiselle laitteelle. Taulutietokoneessa on sisäänrakennettu laitteisto, joka sisältää sekä edessä että takana olevan kameran. Etukamera on suunniteltu erityisesti videoneuvotteluja varten.

Applen suosittu tabletti on myös erittäin yhteensopiva useiden videoneuvottelusovellusten kanssa, jolloin käyttäjät voivat olla yhteydessä ystäviin, perheeseen, työtovereihin ja kouluttajiin, jotka eivät ehkä käytä Apple-tuotetta konferensseissaan, mikä lisää käyttäjän ulottuvuutta. IPadissa on myös sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiuttimet.

Käyttäjillä on myös mahdollisuus käyttää kuulokkeita yksityisyyden parantamiseksi. Järjestelmän avulla, joka ei vain salli samanlaisten laitteiden välistä vuorovaikutusta jo asennetun FaceTime-ohjelman kautta, mutta lisää myös mahdollisuuden muodostaa yhteyden käytännössä keneen tahansa, missä päin maailmaa tahansa, millä tahansa laitteella, videoneuvotteluominaisuutesi ovat helpompia ja tehokkaampia iPad.

Siinä kaikki, kaverit!

Uusimmat viestit