Kuinka poistaa jumissa oleva musiikkisoitin -widget iPhonen lukitusnäytöltä

Äskettäin löysin musiikkisoitin-widgetin jumissa lukitusnäytössä. Se oli vähän ärsyttävää ja eräänlainen rikkoi musiikkiaikaani. Yritin muutamia ratkaisuja, ja onneksi yksi heistä työskenteli poistamalla jumissa olevan soittimen widgetin iPhone Lock -näytöltä. Oletko kokenut tämänkin ongelman? Vakuutan, että pystyt ratkaisemaan ongelman noudattamalla alla mainittuja ratkaisuja. Mene kokeilemaan niitä!

Ratkaisu # 1. Pakota lopettamaan musiikkisovellus

Yksi tämän ongelman tärkeimmistä roistoista voi olla musiikkisovellus, jota käytit äskettäin iOS-laitteessasi. Olipa kyseessä Apple Music tai Spotify, pakota lopettamaan se. Kaksoisnapsauta vain Koti-painiketta päästäksesi App Switcheriin. Sitten pyyhkäise sovelluskortilla ylöspäin tappaaksesi sovelluksen.

IPhone X: ssä sinun täytyy pyyhkäistä näytön alareunasta ylös ja keskeyttää, jotta saat sovelluksen vaihtajan näkyviin. Etsi seuraavaksi sovellus, jonka haluat sulkea. Napauta seuraavaksi sitä ja pidä sitä painettuna ja sitten punaista miinuskuvaketta poistaaksesi sen.

Kun olet sulkenut musiikkisovelluksen pakolla, tarkista, onko ongelma korjattu. Jos et näe musiikki-widgetiä lukitusruudussa, se tarkoittaa, että olet ratkaissut ongelman. Jos se on edelleen jumissa, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu # 2. Käynnistä iPhone uudelleen

Yritä käynnistää laite uudelleen. Tämä pieni temppu on kätevä ratkaisemaan monia ongelmia. Siksi olisi viisasta antaa sille myös mahdollisuus.

Pidä vain iOS-laitteen ON / OFF-painiketta painettuna ja sammuta sitten pyyhkäisemällä. IPhonessa X, iPhone 8/8 Plus on painettava sivupainiketta ja joko äänenvoimakkuuden lisäys- tai vähennyspainiketta ja pitämällä sitä painettuna. Sitten pyyhkäise virran katkaisemiseksi.

Kun iOS-laitteesi on käynnistynyt uudelleen, ongelma saattaa olla poissa. Jos on, niin hienoa! Jos näin ei ole, siirry seuraaviin ratkaisuihin ...

Ratkaisu # 3. Poista ongelmallinen musiikkisovellus

On aika poistaa ongelmallinen musiikkisovellus ja asentaa se uudelleen. Voit poistaa paitsi kolmannen osapuolen musiikkisovelluksen myös Applen musiikkisovelluksen. Kosketa vain sovellusta ja pidä sitä painettuna. Kun se alkaa heilua, napauta "X" -painiketta. Napauta sitten ponnahdusikkunassa Poista vahvistaaksesi. Napsauta seuraavaksi Koti-painiketta päästäksesi muokkaustilasta.

IPhone X: ssä sinun on napautettava Valmis-painiketta oikeassa yläkulmassa estääksesi sovelluksia heiluttamasta.

Ratkaisu # 4. Se voi olla Bluetooth-ongelma

Autosi Bluetooth-stereo saattaa olla tämän ongelman takana. Toisinaan musiikki-widget tarttuu lukitusnäyttöön, vaikka olisit poissa autostasi tai et enää käytä sitä. Poista molempien laitteiden pariliitos ja irrota ne toistensa asetuksista.

Vaihe 1. Avata asetukset sovellus iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Näpäytä Bluetooth.

Vaihe # 3. Nyt sinun on napautettava "Minä" -painiketta autostereoiden vieressä.

Vaihe # 4. Napauta sitten Unohda tämä laite ja vahvista.

Siirry sitten autostereoihin ja avaa asetukset. Seuraavaksi pura iPhonen pariliitos ja käynnistä se uudelleen.

Jos tämä temppu pystyy ratkaisemaan ongelman, huzzah! Mutta jos musiikki-widget on edelleen jumissa, irrota laite kaikista Bluetooth-lisävarusteista.

Ratkaisu # 5. Palauta laite

Koska olen kohdannut tämän ongelman muutaman kerran, voin sanoa, että sinun ei tarvitse ottaa tätä radikaalia vaihetta useimmissa tapauksissa. Mutta jos mikään yllä selitetyistä temppuista ei ole napsauttanut sinua, mene tappamaan ja palauta laitteesi uutena. Älä unohda varmuuskopioida iPhonea tai iPadia ennen aloittamista.

Se on tehty!

Käärimistä:

Kerro meille, mikä ratkaisuista auttoi sinua ongelman vianmäärityksessä. Jos olet löytänyt muita temppuja (joita ei ole mainittu yllä) sen ratkaisemiseksi, kerro siitä meille myös alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Kuinka parantaa iPhonen akun käyttöikää
  • Näytön palamisen välttäminen iPhonessa

Uusimmat viestit