Compass-sovelluksen käyttö Apple Watch Series 5: ssä

Usein ihmiset tarvitsevat kompassin oikean suunnan löytämiseksi. Lähinnä matkustajat käyttävät kompasseja, mutta kuka tahansa saattaa tarvita kompassin milloin tahansa. Muut älykellovalmistajat ovat tarjonneet kompassiominaisuutta jo jonkin aikaa, ja Apple on vihdoin liittynyt kauttakulkuun Apple Watch Series 5: n kanssa.

Apple Watch Series 5: n Compass-sovellus ei tarvitse WiFi: tä tai iPhonea toimiakseen. Seuraavan kerran, kun olet jumissa vaelluksen aikana, etsi tie ulos Apple Watch Compass -sovelluksella. Tässä artikkelissa käydään läpi joitain parhaita tapoja käyttää Compass-sovellusta Apple Watch Series 5: ssä. Lisäksi artikkeli auttaa myös, jos sinulla on ongelmia Compass-sovelluksen käytön aikana Apple Watch.

Compass-sovelluksen käyttö Apple Watch Series 5: ssä

Vaihe 1. Ensinnäkin sinun on avattavaKompassi-sovellus Apple Watchissa.

Kun avaat sovelluksen, huomaat, että kompassisovellus näyttää sinulle suunnan, johon kellosi yläosa osoittaa, ja toisaalta laakeri ilmestyy vasempaan yläkulmaan.

merkintä: Tämä sovellus käyttää oletuksena magneettista pohjoista, vaikka voit muuttaa sen todelliseksi pohjoiseksi. Joten, jotta voit siirtyä magneettisesta pohjoisesta todelliseen pohjoiseen, sinun on avattava "Asetukset" Apple Watch Series 5: ssä ja napauta sitten "Kompassi" valikossa. Kytke lopuksi "Käytä todellista pohjoista" -vaihtoehto.

Vaihe # 2. Kun olet valinnut sopivan pohjoisen valintasi mukaan, sinun on pidä kelloa tasaisena kohdistaaksesi hiusristikon kompassin keskellä saadaksesi tarkimman tuloksen.

Kuvahyvitys: Apple

Kun liikut edellä mainittujen asetusten tekemisen jälkeen, huomaat, että kompassineulaa ympäröivä punainen kartio osoittaa sinulle suunnan tarkkuuden.

merkintä: Yleensä huomaat, että kapea kartio antaa paremman tarkkuuden kuin leveämpi kartio.

Tässä vaiheessa sinun on käännettävä digitaalinen kruunu ylöspäin, jotta näet korkeutesi, kaltevuutesi ja koordinaatisi.

Kun olet nähnyt korkeuden, kaltevuuden ja koordinaatit, sinun on asennettava laakeri oikein. Joten laakerin asettamiseksi sinun on ensin painettava tiukasti kellotaulua ja lopulta käytettävä Digitaalinen kruunu tarvittavien säätöjen suorittamiseksi.

Lopuksi tässä vaiheessa sinun on annettava Compass-sovelluksen käyttää sijaintiasi. Kun avaat Compass-sovelluksen ensimmäistä kertaa, se pyytää sinulta lupaa käyttää nykyistä sijaintiasi. Joten, jotta salli sovellus myöntääksesi nykyisen sijaintisi, sinun on napautettava -näyttö kun käytät sovellusta.

Kuinka sallitaan kompassin käyttää sijaintiasi Apple Watch Series 5: ssä

merkintä: Joskus voi käydä niin, että sovellus ei pysty tunnistamaan sijaintiasi. Joten tällöin sinun on noudatettava alla olevia vaiheita.

Vaihe 1. avaa "Asetukset" Apple Watchisi

Vaihe # 2. Napauta nyt "Yksityisyys".

Vaihe # 3. Täällä sinun on napautettava "Sijaintipalvelu" vaihtoehto ja valitse lopuksi "Kompassi" valikossa.

Joten, jotta voit käyttää kompassia vaivattomasti Apple Watch Series 5: ssä, sinun on suoritettava yllä mainitut vaiheet onnistuneesti.

Päätelmä…

Kuten tämän artikkelin alussa luvattiin, olemme maininneet helpoimman tavan käyttää Compass-sovellusta Apple Watchissasi. Olemme keskustelleet jokaisesta vaiheesta yksityiskohtaisesti, jotta voit käyttää Kompassia vaivattomasti.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat suojakotelot Apple Watch Series 5: lle
  • Parhaat näytönsuojat Apple Watch Series 5: lle
  • EKG: n käyttäminen Apple Watch -sarjassa 4 tai 5
  • Putoamisen havaitsemisen käyttöönotto Apple Watch -sarjassa 4 tai 5

Haluatko käyttää kompassisovellusta Apple Watchissasi? Jätä vastauksesi alla olevaan kommenttiosioon. Voit myös jakaa ideasi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit