Suljin: iPhone X, Xs ja 8 Plus -kotelo, jossa suljin

Joka vuosi Apple suorittaa Shot on iPhone Challenge -tapahtumassa - iPhone-valokuvakilpailussa - ja kaikki nämä valokuvien ystävät lähettävät parhaat napsautuksensa saadakseen ensimmäisen sijan. Älypuhelinten valokuvauspurjehduksina Apple on alkanut kehittää huipputeknisiä laitteita, jotka pakkaavat erinomaisen kameran sovelluksen. Vaikka älypuhelin ei voi koskaan korvata DSRL-kameroita, iPhone-valokuvaus on tullut laajalle levinneeksi ilmiöksi.

Tämä on synnyttänyt akkukotelon tarpeen, koska usein napsauttaminen voi kuluttaa iPhonen akkua. Tämän tilan täyttämiseksi Shuttercase on keksinyt parhaan ratkaisun - kamerakotelon, jossa on ainutlaatuinen suljinpainike ja sisäänrakennettu akku.

Muuta iPhone X, XS, 7 Plus ja 8 Plus DSLR-kameraksi, jossa on suljin

Älypuhelimen kyky pitää matkapuhelimesi on luonut aivan uuden lisävarusteiden liiketoiminnan. On suojakoteloita, näytön suojuksia, langattomia latauskoteloita ja paljon muuta. Kaikista näistä kameran lisävarusteet ovat erillään, koska kuvien ottaminen vaatii jonkin verran taitoa. iPhone-linssit auttavat sinua kaappaamaan kuvia eri tavoin; linssisuoja suojaa puhelimesi linssiä, ja selfie-tikku antaa sinulle tärinättömiä kuvia. Sen sijaan, että kuljettaisit näitä kolmea lisävarustetta erikseen, voit hankkia suljinlaukun.

Suljinkotelo: Kameran linssi ja linssisuoja ... kaikki rullattiin yhdeksi

Yksi Shuttercasein parhaista asioista on se, että se on kolme yhdessä akkukotelo. Tuote eliminoi tarpeen kuljettaa selfie-keppiä, kameran linssiä ja objektiivin suojarengasta.

IPhone-valokuvauksessa on erittäin tärkeää, että omistaja sieppaa ohimenevät tapahtumat ja ihmiset nopeasti. Kun olet keskellä jotain, sinulla ei ole koko ajan aikaa asentaa puhelinta selfie-tikkuun tai kameran linssiin.

Kun saat paketin, voit asentaa sulkimen kotelon hetkessä ja nauti seuraavaksi napsautuksesta.

Ammattimainen valokuvaus: Pidä iPhonea kuin DSLR

Heti kun poistat suljinnumeron, ymmärrät sen arvon. Paketti sisältää kamerakotelon, irrotettavan kameran kahvan, upotetun 3000 mAh: n akun, peukalopainikkeet, kaulanauhan ja latauskaapelin. Kotelon asentaminen on helppo tehtävä; Voit myös seurata sen mukana toimitettua käyttöohjetta.

Kun asennat kotelon ja pidät iPhonesta kiinni, koet vankan mutta mukavan otteen laitteeseesi. Tämä johtuu kotelon suljin- ja peukalopainikkeista. Kuten DSLR-kamerat, sinulla on ilo painaa laukaisinta valokuvien napsauttamiseksi. Mukavuutesi vuoksi tässä suljinnokassa on peukalopainike, joka antaa mukavan otteen.

Aina kun napsautat valokuvaa, saat kuvan tärinättömästä. Aivan kuten DSLR-kamera, voit pitää iPhoneasi kahdessa kädessä saadaksesi lisää tukea. Varmista kotelosi lisäsuojaus kaulanauhalla. Ohjaa ranteesi merkkijonoon ja tutki monia esineitä valokuvaa varten.

Ainutlaatuinen akkukotelo: Akun lataus liikkeellä

Tässä kotelossa on irrotettava 3000 mAh: n akku. Aina kun iPhonesi akun tila on heikko, asenna kameran kahva, joka on irrotettava akku. Tämä tarkoittaa, että voit jatkaa iPhone-valokuvien tekemistä pitkään, kun olet poissa kotoa.

Huomaa, että irrotettavan kameran kahva on ladattava, kun akku on tyhjä. Voit ladata akun mikro-USB / USB-A-kaapelilla. Tyypillisesti akun lataaminen tyhjästä täyteen kestää lähes kuusi tuntia. Kun lataat kameran kahvaa, punainen LED vilkkuu jatkuvasti; täyteen ladattuna LED palaa vakaana.

Kameran kahva tarjoaa vahvan tukipisteen, kun haluat kaapata esinettä tai henkilöä eri näkökulmista. Neljällä sormellasi voit pitää kahvasta kiinni ja peukalosi laukaisimen tai peukalon painikkeen päällä. Haluatko napsauttaa valokuvaa? Voit käyttää joko peukaloa tai ensimmäistä sormea, joka on lähellä laukaisinta tässä tapauksessa.

Muut olennaiset

Jopa sokeat eivät voi huomata tämän tapauksen kahta merkittävää ominaisuutta: se toimii jalustana, eikä se vaadi Bluetoothia yhteyden muodostamiseksi.

Voit napsauttaa valokuvia Shuttercase-sovelluksella käyttämättä puhelimesi Bluetooth-ominaisuutta. Tämän kotelon suljinpainike on kytketty painettuun painikkeeseen iPhonen äänenvoimakkuuden vähennyspainikkeessa. Joten kun painat kotelon laukaisinta, iPhonen äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painetaan automaattisesti ja puhelin napsauttaa laukausta.

Jalusta on luonnollinen jatke, koska akkukahva muuntaa tämän yksinkertaisen kotelon automaattisesti jalustaksi. Vaikka pystysuoraa jalustan asentoa on vaikea saavuttaa, haluaisit sijoittaa iPhonen vaakasuoraan jalustan asentoon.

Varoituksen sana

Kotelon asentaminen ja poistaminen iPhonesta on vaikeaa. Kun kiinnität akkukahvan, kotelostasi tulee raskas, mutta sitten tukeva kotelo voi ottaa tämän taakan helposti. Koska kotelossa on kestävä profiili, se suojaa iPhonea vaurioilta. Kotelo ei ole yhteensopiva iPhone 6: n ja 6s Plus: n kanssa.

Hinta: 59 $ [Käytä kuponkikoodia: JIGNP81 saada 10% alennus]

Osta se ShutterCasesta

Se siitä!

Poistetaan…

Klassisen menneiden aikojen 135-kameran näköinen Shuttercase on ylin vaatimus saavuttaa vertaansa vailla oleva vakaus kuvaamisen aikana. Sisäänrakennetun akkukahvan avulla voit nauttia valokuvista ilman, että sinun tarvitsee huolehtia puhelimen akusta. Pakollinen lisävaruste iPhone-valokuvaajille maailmanlaajuisesti.

Voit myös tutkia:

  • Parhaat iPhone 8 Plus -kameran objektiivisuojat
  • iPhone-valokuvausohjelmat
  • Parhaat iPhone-kameran sovellukset
  • Parhaat iPhone X -kameratarvikkeet

Luuletko, että sinun pitäisi käyttää taalaa tähän iPhone-lisävarusteeseen? Jaa palautteesi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit