Parhaat Apple Watch -matkasovellukset vuonna 2021

Olemme jo koonneet pitkän luettelon iPhonen parhaista matkasovelluksista. Joten, jos haluat yhden iOS-laitteellesi, siirry tähän viestiin. Puhuessamme watchOS: n miellyttävimmistä matkasovelluksista olemme valinneet ne, jotka tarjoavat sinulle paremman hallinnan ja jotka on suunniteltu hyödyntämään täysin Apple Watchia.

1. iTranslate Translator

iTranslate on tehokkain kielenkääntäjä, jota olen koskaan käyttänyt iOS-laitteessani. Se on juuri sitä mitä haluaisit matkustaa ulkomaille. Sovelluksen avulla voit nopeasti kääntää tekstiä ja verkkosivustoja. Voit myös aloittaa ääni-ääni-keskustelut yli 100 kielellä.

Valitse kuunnella käännöstä mies- tai naisäänellä. On myös mahdollisuus vaihtaa eri murteiden välillä. Vielä parempi, että iTranslate sisältää kätevän sanakirjan, jossa on synonyymejä ja erilaisia ​​merkityksiä, joiden avulla voit ymmärtää nopeasti minkä tahansa sanan.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Hotwire: Viime hetken hotellit

Lippujen online-varauksen alkamisesta lähtien matkustajat ovat nauttineet matkansa viime hetken varauksista. Hotellivaraus on yksi matkustajien suurimmista haasteista, sillä hotellien hinnat todennäköisesti muuttuvat milloin tahansa. Sesongin aikana hotellien omistajat veloittavat kohtuuttomasti vierailta; Hotwiren avulla voit varata hotelleja halvalla ja helposti, valita parhaat hotellitarjoukset, 40 000 katettua kaupunkia, helpon varauksen seuraamalla yksinkertaisia ​​ohjeita ja paljon muuta.

Hotellivarausten lisäksi sovellus auttaa sinua varaamaan suurimpien merkkien autoja. Älykäs hakuvaihtoehto auttaa sinua löytämään autoja lentokentiltä, ​​kaupungeista ja läheltäsi. Apple Watchin Hotwire-ominaisuuksia ovat lyhyet ja pitkät näkymämuodot, vuokra-autojen nouto-hotellien sisäänkirjautumismuistutukset, auton palautus ja muistutukset polttoaineesta. Matkan yksityiskohdat, mukaan lukien auton ja hotellin tiedot sekä reittinäkymä, kartat sekä aktiiviset ja aikaisemmat matkan yhteenvedot.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Pimeän taivaan sää

Ennen kuin suunnittelet matkaa tai vierailet kaupungissa, kannattaa tarkistaa sääennuste paremmin varustelluksi. Siksi olen valinnut "Dark Sky" -toiminnon, jonka avulla voit helposti tarkastella minkä tahansa kaupungin tai paikkakunnan tulevaa säätä, jotta pystyt välttämään huonon sään.

Voit tarkastella tutka-animaatiota selvittääksesi myrskyn todellisen polun. Saat ajantasaiset ilmoitukset sateesta tarkalle sijainnillesi. Varmistaaksesi, ettet jää kiinni vaikeissa sääolosuhteissa, se ilmoittaa sinulle myös ukkosmyrskyistä, tulvista ja hurrikaaneista.

Hinta: $3.99

ladata

4. Babbel - Kielten oppiminen

Paikallisen kielen tuntemisesta voi olla suurta hyötyä maailmankuulijoille, jotka usein käyvät paikoissa vain huvin vuoksi tai osana työpaikkaansa. Babbelin kaltainen sovellus Apple Watchissasi voi auttaa sinua puhumaan tai ainakin ymmärtämään äidinkielenään puhuvien kieltä. Sovellus on varustettu kansainvälisillä kielillä, kuten espanja, ranska, saksa, englanti, italia, venäjä, Brasilian portugali, ruotsi, turkki, puola, hollanti, indonesia, tanska ja norja. Babbel voi auttaa tärkeitä risteyksiä, kuten lentokenttiä, rautatieasemia, ravintoloita, baareja, kahviloita, taksiasemia jne., Joissa ohjeet kirjoitetaan paikallisilla kielillä.

Voit helposti tulkita kylttejä ja käsikirjoja Babbelin avulla. Tämän viimeisimmän Babbel-version avulla voit löytää sanoja päivälläsi, vierailla suosikkipaikoissasi lisätäksesi uusia sanoja sanakirjaasi, rikastuttaa sanastoa vaellellessasi ympäri maailmaa ja oppia lisää tutkittaessa lisää.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Xe Valuutta- ja rahansiirrot

Tämä tunnetaan hienoimpana valuuttamuunninsovelluksena iOS: lle. XE-valuutta toimii melko nopeasti, kun haluat muuntaa valuutan. Sovellus tarjoaa reaaliaikaiset valuuttakurssit ja kaaviot. Sen avulla voit asettaa XE-kurssihälytyksen, jonka avulla voit seurata suosikkivaluuttojasi.

Sovellus tallentaa automaattisesti viimeisimmät päivitetyt valuuttakurssit, jotta voit käyttää niitä offline-tilassa. Sen avulla voit seurata jopa 10 valuuttaa samanaikaisesti ja tukee useita kieliä, kuten englanti, arabia, ranska, saksa, italia, japani, portugali, yksinkertaistettu kiina, espanja, ruotsi ja perinteinen kiina. Jos haluat käyttää tätä sovellusta ilman rajoituksia, päivitä sovelluksen pro-versioon.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Sovellus ilmassa

Kun olet varannut lentoliput, pysy ajan tasalla kaikista lentoon liittyvistä yksityiskohdista; tämä sovellus ilmassa toimii lentojesi avustajana, joka antaa reaaliaikaisen tilan, lentokenttävinkkejä ja lentokentän sisäisiä karttoja, lentoprofiileja jne.

Lisäksi tämä sovellus toimii myös offline-tilassa ja lähettää sinulle tekstiviestejä portin muutoksista ja lentotilan päivityksistä ilman verkkovierailumaksuja. Pidä itsesi terveellä lennolla seuraamalla lennon kursseja, tutustu maamerkkeihin, joiden yli lennät, ja pysy maailman huipulla Apple Watchin vallankumouksellisten katseiden ja Force Touchin avulla.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Cleartrip

Cleartripistä on nopeasti tulossa hyöty matkailijoille. Etsi kotimaisia ​​ja kansainvälisiä lentoja, vertaa niiden hintoja ja löydä nopeasti budjettiisi sopiva. Sovelluksen avulla voit valita useista maksuvaihtoehdoista, kuten luottokortit, maksukortit, verkkopankit ja suositut lompakot. Voit myös aikatauluttaa tai peruuttaa lennon suoraan sovelluksesta.

Yli 15 000 kaupungin tuella sen avulla voit selvittää parhaat hotellit ja ravintolat. Katso tähdet ja lue arvosteluja saadaksesi lisätietoja hotelleista. Lisäksi Cleartrip auttaa sinua löytämään kauan odotetut tapahtumat myös kaupungissa.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Foursquare City Guide

Matkustaminen ei ole vain uusien paikkojen vierailua; syöminen, juominen ja ostokset ovat myös osa matkaa. Joten kun olet saavuttanut suosikkikohteesi, haluaisit varmasti tietää parhaat ruokaravintolat, baarit tai ostoskeskukset kaupungissa ja sen ympäristössä.

Apple Watchin Foursquare tarjoaa hyödyllistä tietoa, jota matkailija tarvitsee; Esimerkiksi jos olet Pariisissa, sovellus näyttää sinulle parhaat vierailukohteet kaupungissa, ruokakujat, mistä kaupunki tunnetaan, mikä on paras herkku missä ravintolassa ja paljon muuta. Sinun tarvitsee vain kertoa tälle sovellukselle mitä haluat tai haluat; täsmennä ohjeissasi. Jos etsit käsityöolutta tai paistettua kanaa, syötä avainsana ja hanki tarvittavat tiedot. sovellus tarjoaa myös yleistä tietoa, kuten "ulkona istumapaikat" tai "romanttiset paikat".

Hinta: Vapaa

ladata

9. Kaupunkikartta: Kaikki kulkuneuvosi

Citymapper on paras sovellus kaupunkiliikenteelle kaikille matkustajille, jotka haluavat matkustaa yksin. Tämä sovellus tukee nyt Apple Watchiasi. Siksi sovelluksesta voi tulla digitaalinen opas ranteessasi. NYT on pitänyt sovellusta parhaana New Yorkissa esiteltynä matkasovelluksena.

Citymapper on suosittu joukkoliikennesovellus, ja se on saanut tuhansia viiden tähden arvosteluja aidoilta käyttäjiltä. Sovellus ohjaa sinut taitavasti mutkikkailla kaduilla ja kaupungin monimutkaisella topografialla. Koska olet yksi matkustaja, voit myös suunnitella matkan A: sta B: hen reaaliaikaisella tiedolla kaikista liikennemuodoista. Tarjouksessaan parantaa sovellusta Citymapper on saatavana Uber-integraatiolla. Kun käytät tätä sovellusta, varmista, että GPS / sijainti on käytössä, koska sovellus toimii Internet-tiedoissa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Alarm.com

Vaikka tämä ei ole tyypillinen matkasovellus, olemme listanneet sen tähän blogiin joillekin kodinturvallisuudesta huolestuneille tajuille matkailijoille. Kuvittele tämä: rentoudut perheen kanssa kauniilla rannalla, ja yhtäkkiä muistat, että unohdit sammuttaa lampun kotona sijaitsevassa autotallissa.

Jonkin epäröinnin ja hämmennyksen avulla luultavasti soittaisit naapurillesi tekemään palveluksen, jos heillä on avain talosi, ei koskaan tulevaisuudessa. Hanki alarm.com Apple Watchiin, ja voit pitää talosi silmällä missä tahansa. Apple Watch Glances -sovelluksella näet helposti, mitä kotona tapahtuu, ja sovelluksen avulla voit hallita virtuaalilaitteitasi ja jopa katsella live-videoita kotoa.

Tämän sovelluksen etäominaisuudet ovat:

  • Ota suojapaneeli käyttöön ja poista se käytöstä.
  • Katso tallennettuja leikkeitä valvontakameroistasi.
  • Kytke valot päälle tai pois.
  • Aseta ihanteellinen lämpötila.
  • Lukitse tai avaa ovet.
  • Katso kuvia Alarm.com-kuvakennojen tärkeistä toiminnoista ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Joten hyödynnä näitä sovelluksia hyödyntämällä matkasi ikimuistoinen. Kumman olet valinnut matkakumppaniksi? Kerro meille palautteesi sovelluksesta, joka on vaikuttanut sinuun eniten.

Kun puhumme matkustamisesta, suosittelen, että vilkaiset myös näitä sovelluksia:

  • Parhaat sää Apple Watch -sovellukset
  • Paras kollaasin tekeminen iPhonelle ja iPadille
  • Packing Pro iPhone & iPad -sovellus: Paras matkasovellus
  • Käytä pikakuvakkeita Apple Watchissa (watchOS 7)

Uusimmat viestit