Amazon Echo: Täydellinen New Age Personal Assistant

Kun robotiikka otettiin käyttöön maailmassa, ihmiset hämmästyivät tästä ihmeellisestä tekniikasta, joka loi robotit ja tietokonejärjestelmät, jotka toimivat ihmisten ohjeiden mukaan. Mutta ihmisen mielikuvituksella ei ole rajaa, ja se jatkaa parempien ideoiden tekemistä helpottaakseen elämää, viihdyttävää ja mukavaa. Aivan kuten robotit, jotka on suunniteltu olemaan uskollisia kumppaneita ihmisille, tässä on toinen, joka voi olla perheenjäsenesi kotona tai jopa toimistossa.

Amazon Echo on uuden aikakauden ääniohjattu tietokone sinulle. Mukaan Stacey Higginbotham, tämä 9,25 tuuman pitkä sylinterimäinen laite "yhdistää Sirin ja Bluetooth-kaiuttimen kyvyt". Jos olet edelleen utuinen Amazon Echosta, tässä on se.

Amazon Echo

Amazon Echo on älykäs tietokone, joka toimii kokonaan äänikomennoilla; se on handsfree ja aina päällä. Se antaa sinulle tietoa, soittaa musiikkia, äänikirjoja, tarjoaa uutisia ja säätietoja, antaa tietoja liikenteestä, urheilusta ja muusta. Tämä seitsemällä mikrofonilla ja säteenmuodostustekniikalla rakennettu 1045 gramman Echo voi olla vuorovaikutuksessa kanssasi mistä tahansa kotisi kulmasta, kun sen kaukokentän äänentunnistus kuulee sinut huoneen eri puolilta. Kysy mitä tahansa yleistä tietoisuutta koskevasta kysymyksestä, ja Echo vastaa heti oikeaan vastaukseen, kun se on kytketty Alexaan, pilvipohjaiseen palveluun. Fyysisesti vammaisille tämä laite toimii kuin ystävä, joka sytyttää ja sammuttaa valot komentojesi mukaan. Hauskanpidon vuoksi Echo voi kertoa sinulle myös vitsejä! Ja miten voit työskennellä ilman musiikkia; Echo voi toistaa musiikkia Amazon Musicista, Prime Musicista, Pandorasta, iHeartRadiosta, TuneInistä ja muusta.

Se on hyvä kuuntelija ... mutta kaverit, et voi ehdottaa Echoa!

Vitsit lukuun ottamatta, Amazon Echo kuuntelee ääntäsi missä tahansa huoneessa tai kotona. Sen seitsemässä mikrofonissa, jotka on sijoitettu Echon valorenkaan alle, käytetään säteenmuodostustekniikkaa kuunnellaksesi ääntäsi mistä tahansa suunnasta. Kutsu sitä monitoimilaitteeksi tai arvosta äänen peruutusominaisuutta. Echo voi kuunnella kysymystäsi myös musiikin toiston aikana. Voit käyttää kaukosäädintä äänikomentojen antamiseen etäisyydeltä tai meluisassa ympäristössä lukuun ottamatta kappaleiden ohittamista ja äänenvoimakkuuden säätämistä.

Kun olet tuonut sen kotiin, aseta herätyssana, joka valmistaa laitteen kuuntelemaan komentojasi. Sen laitteessa oleva avainsanan tarkkailutekniikka tunnistaa herätyssanan helposti (voit käyttää Alexaa tai Amazonia herätyssanana), ja se syttyy ja suoratoistaa ääntä pilveen. Kaukakentän äänentunnistus on erityisen hyödyllistä näkövammaisille ihmisille, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa Echon kanssa.

Aina kehittyvä

Yksi älykkään tekniikan tärkeimmistä eduista on, että se kehittyy jatkuvasti; Kaiku kehittyy myös päivittäin. Ajan myötä se tutustuu puhemalleihisi, sanastoon ja henkilökohtaisiin mieltymyksiisi. Koska se on yhteydessä Cloudiin, Echo päivitetään automaattisesti säännöllisin väliajoin. Amazon kasaa uusia ominaisuuksia tähän laitteeseen; Äskettäin Echoa on vahvistettu Pandoran, Audible (äänikirjojen kirjasto), Google-kalenterin käyttöoikeuksien, suorien urheilutulosten ja aikataulujen, liikennepäivitysten, tilaamisen uudelleen Amazon.com-sivustolla, yhdistettyjen laitteiden hallinnan kanssa WeMo ja Philips Hue.

Lataa Amazon Echo -sovellus matkapuhelimeesi / tablettiisi

Lataa ilmainen kumppanisovellus [iPhone | Android] matkapuhelimellasi tai tablet-laitteellasi ja pysy yhteydessä Echoon missä tahansa. Yhdistä sovelluksesi Wi-Fi-verkkoon ja hallitse hälytyksiä, ostoslistoja, tehtäväluetteloita, musiikkia ja paljon muuta istuessasi toimistossasi tai leikkimällä lastesi kanssa puistossa.

Amazon Echo -ominaisuudetKuuluva: Toista Audible-äänikirjoja Echon avulla. Lisäksi Echo tukee Whispersync for Voice -ohjelmaa jatkaaksesi sinne, mihin jäit.

Kalenterit: Tarkista tuleva aikataulusi kysymällä mitä Google-kalenterissasi on.

Ostokset: Varastoi aiemmin ostetut tuotteet tilaamalla Prime-kelpoiset tuotteet Amazon-ostohistoriaasi.

Yhdistetty koti: Hallitse yhteensopivia WeMo- ja Philips Hue -laitteita äänelläsi.

Liikenne: Kuule työmatkan aika ja nopein reitti määränpäähäsi.

Urheilu: Kysy urheilutuloksia ja aikatauluja NFL: ltä, NBA: lta, MLS: ltä, MLB: ltä ja muilta.

Pandora: Kuuntele ja löydä musiikkia Pandoran yli miljoonan kappaleen kirjastosta.

Musiikki: Kuuntele Amazon Music Library, Prime Music, TuneIn ja iHeartRadio.

Uutiset, sää ja tiedot: Kuule ajan tasalla olevaa säätä ja uutisia useista lähteistä, mukaan lukien paikalliset radioasemat, NPR ja TuneInin ESPN.

Kysymykset ja vastaukset: Hanki tietoa Wikipediasta, määritelmiä, vastauksia yleisiin kysymyksiin ja muuta.

Hälytykset, ajastimet ja luettelot: Pysy ajoissa ja järjestetty ääniohjattujen hälytysten, ajastinten, ostoslistojen ja tehtäväluetteloiden avulla.

Lisää tulossa pian: Kaiku päivittyy pilvipalvelun kautta automaattisesti uusilla palveluilla ja ominaisuuksilla.

Amazon Echon tekniset tiedot

Koko9,25 ″ x 3,27 ″ x 3,27 ″ (235 mm x 83,5 mm x 83,5 mm)
Paino26,9 oz. (1045 grammaa)
Todellinen koko ja paino voivat vaihdella valmistusprosessin mukaan
Wi-Fi-yhteysKaksikaistainen, kaksoisantenninen Wi-Fi (MIMO) nopeuttaa suoratoistoa ja vähemmän katkenneita yhteyksiä kuin tavallinen Wi-Fi. Tukee 802.11a / b / g / n Wi-Fi-verkkoja. Ei tue yhteyden muodostamista ad-hoc (tai peer-to-peer) Wi-Fi-verkkoihin.
Bluetooth-yhteysEdistynyt äänen jakeluprofiili (A2DP) tukee äänen suoratoistoa mobiililaitteesta Amazon Echoon ja audio / video-kaukosäätöprofiilia (AVRCP) yhdistettyjen mobiililaitteiden ääniohjaukseen. Handsfree-ääniohjausta ei tueta Mac OS X -laitteissa.
Audio2,5 tuuman bassokaiutin ja 2,0 tuuman diskanttikaiutin.
LaitteistovaatimuksetAmazon Echo on valmis muodostamaan yhteyden kotisi Wi-Fi-verkkoon. Echo-kumppanisovellus on yhteensopiva Fire OS-, Android- ja iOS-laitteiden kanssa, ja siihen pääsee myös verkkoselaimesi kautta.
Takuu ja huoltoYhden vuoden rajoitettu takuu ja huolto. Valinnainen 1 vuoden, 2 vuoden ja 3 vuoden pidennetty takuu Yhdysvaltain asiakkaille, jotka myydään erikseen. Amazon Echon käyttö edellyttää täältä löytyviä ehtoja.
Sisältyy laatikkoonAmazon Echo, virtalähde / kaapeli ja pikaopas

Amazon Echo- ja Companion-lisävarusteiden hinta

  • Amazon Echo: 99,99 dollaria. Osta se Amazon.comista
  • Kaikuäänikaukosäädin: 29,99 dollaria. Osta se Amazon.comista
  • Belkin WeMo: Light Switch: 49,99 dollaria [34,97 dollaria Amazonilta, kun kirjoitamme tätä.] Osta Amazon.com-sivustolta
  • Philips Hue: Lux -aloitussarja: 79,97 dollaria. Osta se Amazon.comista
  • Takuu ja tapaturmasuoja (2 vuotta): 39,99 dollaria. Osta se Amazon.comista

Tässä kaikki tältä erää!

Uusimmat viestit