Parhaat vauvanostosovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Pieni mestarisi kasvaa nopeasti. Ja joka päivä, vauva näyttää tyylikkäämmältä. Koska olet rakastava vanhempi, etsit aina viehättäviä vaatteita tai sopivia varusteita, jotta lapsesi pysyisi kuumimman trendin eturintamassa. Helpoin tapa pitää välilehti uusimmista vaatteista lapsille on pitää suosittuja ostosovelluksia käytettävissä. Lukuisten vaihtoehtojen joukossa olemme valinneet parhaat vauvanostosovellukset iOS: lle, jotta kaikki kuumimmat saapumiset ovat aina tutkassasi.

1. Wish - Shopping teki hauskaa

Yli 300 miljoonan käyttäjän "Wish" on loistava ostossovellus lapsille. Sovellus väittää tarjoavansa tuotteita jopa 60-90% alennuksilla. Joten jos ostat usein uusia houkuttelevia vaatteita vauvallesi, voit säästää tonnia taalaa.

Ennen kuin ostat mitään tuotetta, voit tarkistaa arvostelut ja päättää, sopiiko se tarpeisiisi vai ei. Lisäksi tämä huippuluokan lasten ostosovellus tarjoaa runsaasti päivittäisiä etuja ja antaa sinulle myös mahdollisuuden tulla Wish-tähdeksi.

ladata

2. Zulily

Kun olemme jännittävällä ostoksella, haluamme käytettävissämme olevan laajan valikoiman tuotteita. Ja Zulilyn kanssa sinulla on aina paljon tutkittavia uusimpia tuotteita. Selatessasi vaatteita suosikkikohteita lisätään ne erityiseen luetteloon ja pääset helposti niihin myöhemmin.

Laaja valikoima uusimpia tarjouksia, viileän kengän, kauniin mekon, rokkifarkkujen tai kaiken, mitä etsit suloiselle vauvallesi, valitsemisen pitäisi olla melko helppoa. 70%: n alennuksella se varmistaa, että sinulla on myös mahdollisuus säästää paljon taalaa.

ladata

3. osta vauva

Kun "ostettava vauva" on lähellä, vauvan tarvikkeiden, kuten vauvansänkyjen, purjelentokoneiden, pullojen ja vaippojen löytämisen pitäisi olla kakkukävely. Yksi tämän sovelluksen merkittävä piirre on, että voit luoda rekisterin erityistilaisuuksia varten ja hallita niitä täydellisesti mistä tahansa.

Hyödynnä viivakoodilukijaa lisätäksesi kaikki tarjouksesi helposti. Ja kätevän järjestelytyökalun ansiosta voit pitää kaikki mielenkiintoiset tarjouksesi oikeassa järjestyksessä.

ladata

4. thredUP

Jos sinulla on budjetti, mikään ei voi voittaa thredUPia, modernia säästöostosovellusta, joka antaa sinulle pääsyn uskomattomiin merkkituotteiden lastenvaatteiden tarjouksiin. Kaikki suosikkinimesi ovat saatavilla, aina Baby Gapista Gucciin!

Se tarjoaa upouusi ja kevyesti käytettyjä vaatteita suurilla alennuksilla, joita et koskaan löydä muista kaupoista. Voit jopa asettaa tuotteita myyntiin, kunhan ne täyttävät laatukriteerit. Tämä on täydellinen, koska vauvasi kasvaessa voit myydä mitä et enää tarvitse. Se tekee hyväksi myös planeetalle luomalla kiertotalouden laadukkaille vaatteille.

ladata

5. Rehellinen yritys

Hyvän ostokokemuksen tarjoamisen osalta "Rehellinen yritys" on tunnettu nimi. Sovellus tarjoaa laajan valikoiman välttämättömiä tuotteita lapsille ja perheelle.

Kurkista kuumimmat kampanjat ja tartu niihin juuri ajoissa saadaksesi rahaa runsaalla dollarilla. Tarpeestasi riippuen voit halutessasi päivittää ostospakettisi. Ja tänään-widgetin ansiosta nippusi tietojen seuraaminen on melko yksinkertaista.

ladata

6. Kidizen

Pienelle mestarillesi ”Kidizen” voi osoittautua upeaksi omaisuudeksi. Syy miksi sanon sen, koska tämä sovellus tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä vaatteita.

Selaa kohteita tyylin ja koon mukaan. Älykkään suodatinvaihtoehdon avulla tyylikkäimpien mekkojen valitseminen rakkaallesi pitäisi olla melko suoraviivaista.

Vielä parempaa, ostosten lisäksi, voit myös myydä lasten vaatteita ja jakaa pienen mestarin ulkonäön.

ladata

7. PatPat

Yksinkertaisesti sanottuna “PatPat” on loistava kohde lastenvaatteille. Voit tutustua suosituimpiin vaatteisiin ja ostaa suloisia vaatteita rakkaillesi kohtuulliseen hintaan.

Sen avulla voit helposti tarkistaa kaikki tuotteen yksityiskohdat, jotta löydät lapsellesi oikean tarjouksen. Sen lisäksi, että tarjoat jopa 90% alennuksen, se tarjoaa myös ylimääräisen 5%: n alennuksen, kun jaat mitä tahansa tuotetta Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Pinterestissä.

Liity myös valtavaan PatPat-yhteisöön saadaksesi kaiken irti eksklusiivisista tarjouksista ja myös olla vuorovaikutuksessa nykyaikaisen äidin kanssa.

ladata

8. Mumzworld

“Mumzworld” on hyvä ostosalusta sekä modernille äidille että tyylikkäälle vauvalle. Mukana valtava kokoelma yli 200 000 trendituotetta, se varmistaa, että vaatimuksesi vastaavat parhaiten.

Useiden suodatinvaihtoehtojen avulla etsimiesi etsiminen on melko vaivatonta. Tuotteiden toimittaminen Arabiemiirikunnissa kestää noin 2-3 päivää ja muissa maissa 5-7 päivää. Viimeiseksi Mumzworld tarjoaa monia tapoja maksaa: postimaksu, luottokortti tai PayPal.

ladata

9. Äiti

Olen löytänyt ”Äiti” mukavan ostosovelluksen, josta voi ostaa hienoja asioita vastasyntyneille, pikkulapsille, taaperoille ja lapsille. Jopa 50-90%: n alennuksella se varmistaa, että pystyt ostamaan tuotteita paljon halvemmalla ja säästät siten paljon rahaa.

Sovellus lisää tonnia trendikkäitä tuotteita päivittäin. Joten on suuri mahdollisuus, että pystyt aina löytämään sinulle kiinnostavat kohteet. Vielä parempi, äiti ehdottaa myös kohteita kiinnostuksesi perusteella, joten suosikkikappaleiden löytämisen ei pitäisi koskaan olla iso juttu.

ladata

10. Pikku Bipsy-kokoelma

Aika muotoilla suloinen lapsi! Pakattu massiiviseen kokoelmaan lasten vaatteita, kenkiä tai muita esineitä, se tarjoaa sinulle tarpeeksi vapautta valita sopivin tuote rakastavalle lapsellesi.

Sovelluksella on tyylikäs käyttöliittymä ja se tarjoaa useita suodatusvaihtoehtoja. Vahvan ja jatkuvasti kasvavan yhteisön avulla voit tutkia trendejä ja jakaa vinkkejä samanmielisille.

Lisäksi tämä upea vauvanostosovellus iOS: lle tukee useita kieliä, mukaan lukien englanti, saksa ja espanja.

ladata

Ole hyvä!

Mikä on valinta?

Onko sinulla mukava ostosovellus, jotta voit ostaa houkuttelevan mekon pienelle mestarillesi? Mutta ennen kuin lähdet pitkälle ostokselle, ilmoita meille sen nimi. Ja tietysti asiat, jotka olet löytänyt siitä ihastuttavan.

Haluat tarkastella tarkasti myös seuraavia viestejä:

  • Parhaat raskauden seurantasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat ajanjaksojen seurantasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • iPad-sovellukset arviointia varten: Ota opiskelijat käyttöön, ota mukaan ja anna heille mahdollisuus
  • Parhaat älykellot lapsille: tekniikan kosketus ja turvaominaisuudet

Uusimmat viestit