Apple Watch liian hidas? Vinkkejä Apple Watchin nopeuttamiseen

Taitavamman watchOS 4: n tarjoama Apple Watch 3 toimii sujuvammin kuin edeltäjänsä. Aivan kuten iPhonea tai muuta tekniikkaa, älykelloa on kuitenkin hallittava tehokkaasti, jotta tehtävää voidaan jatkaa halutulla tavalla. Siksi, jos sille ei anneta vaadittua hoitoa, puettava laite voi tulla erittäin hitaaksi. Oletko löytänyt itsesi virran väärältä puolelta? Anna mahdollisuus käyttää näitä tehokkaita vinkkejä Apple Watch Series 3: n nopeuttamiseksi.

Olemme ottaneet huomioon kaikki pienet asiat, jotka voivat toimia pätevästi kellon nopeuttamisessa. Kun olemme testanneet temppuja älykellollamme ja saaneet toivotun tuloksen, olemme varmoja, että he voivat napsauttaa myös sinua. Katkaise jalka!

Vinkkejä korjata hidas Apple Watch ja saada se toimimaan nopeammin

Älä pidä liian monta sovellusta auki Dockissa

Kun olen käyttänyt sovellusta, lopetan sen, koska sovellusten jättäminen taustalle ei vain tyhjennä akkua vaan myös hidastaa laitetta. Se on auttanut minua pitämään pukeutuvan laitteen sujuvan purjehduksen ehjänä pitkään. Se voi olla hyvin pieni asia, mutta uskokaa minua, sillä voi olla suuri rooli tarjoten jonkin verran hengähdystä laitteellesi.

Voit pakottaa sovelluksen lopettamisen kellossa painamalla Sivupainike kerran päästäksesi telakkaan. Sitten sinun täytyy pyyhkäise vasemmalle sovelluksessa ja napautaX ’-painiketta tappaa se.

Käynnistä kellosi uudelleen

Tiedän, että jotkut teistä saattavat nauraa ajatuksesta, että kuinka yksinkertainen uudelleenkäynnistys voi nopeuttaa kelloa. Mutta haluan kertoa teille, että se toimii tehokkaasti huuhtelemalla RAM-muistia ja jopa poistamalla välimuisti. Joten on viisasta antaa sille myös laukaus.

Paina vain ja pidä Sivupainike kunnes virtavalikko tulee näkyviin. Sitten liu'uta virran katkaisemiseksi älykello. Seuraavaksi sinun on painettava Sivupainike uudelleen laittaa se päälle.

vähennä liikettä

Yksi yksinkertainen mutta melko tehokas temppu, joka on aina ollut kätevä Apple Watchin nopeuden lisäämisessä, on "Vähennä liikettä". Periaatteessa se on leikata animaatio ja käyttöliittymän automaattinen koon muuttaminen aloitusnäytöllä sovelluksia käynnistettäessä tai poistuttaessa.

Kun olet ottanut Vähennä liikettä -toiminnon käyttöön, sinun pitäisi nähdä yksinkertainen häivytyssiirtymä zoomaustehosteiden sijaan.

Käynnistä Watch-sovellus iPhonellasi ⟶ Oma kello ⟶ Yleistä ⟶ Esteettömyyskiihottua kytkin vieressä vähennä liikettä.

Poista automaattinen sovelluksen asennus käytöstä

Jos automaattinen sovelluksen asennusominaisuus on käytössä, iOS asentaa automaattisesti pariksi liitettyyn iPhoneen ladatun sovelluksen Apple Watch -sovelluksen.

Minusta on erittäin hyödyllistä, koska sinun ei tarvitse ladata samaa sovellusta puettavaan laitteeseesi. Mutta tällä ominaisuudella on kaksi haittapuolta: Se voi hidastaa laitettasi ja jopa tyhjentää akun. Siksi se kannattaa sammuttaa.

Käynnistä Watch-sovellus iPhonessa ⟶ Oma katselu -välilehti ⟶ Yleistä ⟶ sammuttaa kytkin vieressä Automaattinen sovelluksen asennus.

Poista taustasovelluksen päivitys käytöstä

"Taustasovellusten päivittäminen" on tärkeä rooli sovellusten pitämisessä ja potkimisessa. Mutta sen tiedetään olevan yksi voimaa imevistä ominaisuuksista. Siksi on tarkoituksenmukaista pitää tämä ominaisuus poissa käytöstä.

Yksi huomionarvoinen asia on, että "Taustasovelluksen päivitys" auttaa kellotaulun komplikaatioita päivitettäessä. Jos haluat käyttää komplikaatioita kolmannen osapuolen sovelluksesta, poista tämä ominaisuus käytöstä sovelluskohtaisesti.

Avata Katso sovellus älypuhelimellasi ⟶ Oma katselu -välilehtiKenraali ⟶ Sovelluksen päivitys taustalla Either joko nyt poista tämä ominaisuus käytöstä täysin.

Tai sammuta kytkin vieressä sovellus, jota et halua päivittää taustalla.

Poista sijaintipalvelut käytöstä

Sinun tulisi käyttää sijaintipalveluita älykkäästi, koska se on massiivinen voimansiirto-ominaisuus. Sen lisäksi, että syöt paljon akkuja, se myös yleensä hidastaa laitetta, kun sitä käytetään laajasti. Paras tapa käsitellä sitä on sallia vain tärkeiden sovellusten käyttää sijaintiasi.

Poista sijaintipalvelut, mukaan lukien sisäänrakennettu GPS, älykellollesi siirtymällä Asetukset-sovellusYksityisyysSijaintipalvelu pariliitetyssä iPhonessa. Ja sitten joko poista se kokonaan käytöstä tai sammuta kytkin sovelluksen vieressä, jota et halua käyttää sijaintiasi.

Poista kaikki ei-toivotut sovellukset

Tarpeettomat sovellukset on aina suositeltavaa poistaa laitteeltasi. Siksi, jos laitteeseen on asennettu paljon sovelluksia, ammu ne, joita et tuskin käytä puettavassa laitteessa.

Kosketa ja pidä alhaalla mitä tahansa sovelluskuvaketta, kunnes sovellukset alkavat heilua kellossasi. Etsi sitten sovellus, jota et enää halua käyttää, ja napauta sitä. Napauta sitten Poista sovellus.

Jos haluat päästä eroon useista watchOS-sovelluksista, suosittelen, että otat apua iPhonen Watch-sovellukseen. Sen avulla voit puhdistaa tarpeettomat sovellukset hieman helpommin.

Avaa Katso sovellus iPhonellasi ⟶ Oma katselu -välilehti ⟶ pyyhkäise alas siirtyäksesi Asennettu Apple Watch -osioon. Napauta sitten sovellus haluat päästä eroon ja sitten sammuta kytkin Näytä sovellus Apple Watchissa -kohdan vieressä.

Aika päästä eroon Apple Music -soittolistoista

Jos olet ottanut synkronoinnin oletusasetukset käyttöön Apple Musicin kanssa Apple Watchissa, kellosi saattaa synkronoida soittolistoja johdonmukaisesti iPhonen kanssa. Ottaen huomioon, että kellossa on rajoitetusti tilaa musiikille, kannattaa tarkistaa tämä ominaisuus.

Avaa Watch-sovellus ⟶ Oma katselu -välilehti, pyyhkäise alas ja napauta Musiikki. Sitten sinun täytyy sammuta soittolistat et enää halua synkronoida.

Päivitä Apple Watch -ohjelmisto

Jos olet seurannut kaikkia vaiheita ja kamppailet edelleen kellosi vianmäärityksessä, ohjelmistossa saattaa olla jokin ongelma. Yritä päivittää laitteesi päästäksesi eroon virheestä.

Avaa Katso-sovellus ⟶ Oma katselu -välilehti ⟶ KenraaliOhjelmistopäivitys.

Nollaa Apple Watch

Ei vielä hengähdystaukoa? On aika mennä täydelliseen puhdistukseen. Poista kellon pariliitos iPhonesta ja pariliitä se uudelleen. Kymmenen yhteen, se voi ratkaista ongelman!

Ota kantaa:

Olettaen, että olet onnistunut parantamaan kannettavan laitteen suorituskykyä. Kerro meille, mikä yllä olevista temppuista toimi sinulle työn tekemiseen.

Kurkista myös näihin viesteihin:

  • Apple Watch ei päivitä sääsovellusta: mahdollisia ratkaisuja ongelman korjaamiseen
  • Kolmansien osapuolten valmistajien parhaat Apple Watch -nauhat ja -hihnat

Uusimmat viestit