Paras kelloradiotelakointiasema iPhone 6s Plus -puhelimelle vuonna 2021

Apple Watch on melkein muuttanut perinteisten kellojen käsitettä, joka näyttää vain ajan. Ongelmana on, että kaikilla ei ole Apple Watchia ranteessaan. Samalla ei ole myöskään kätevää avata iPhonen lukitus joka kerta vain ajan tarkistamiseksi, varsinkin kun olet töissä tai kiireinen keittiössä. Päästäkseen eroon tästä asiasta olemme tehneet yhteenvedon joistakin parhaat telakat iPhone 6s: lle ja 6s Plus: lle herätyskellolla ja radiolla.

# 1. iHome iPL23

Mikä tekee iHome iPL23: sta paljon, on kyky huolehtia kaikista perustarpeistasi. Tarkoitan, että voit käyttää sitä iPhonen turvalliseen lataamiseen ja nauttia myös FM-radion kuuntelusta.

Syy8-tekniikan avulla se tarjoaa melko vaikuttavan korkealaatuisen äänen. Siksi voit nauttia kappaleiden suoratoistosta laitteeltasi.

Kun herätyskello on käytettävissäsi, pystyt pysymään ajan tasalla. Mukana on myös uniajastin, jonka avulla voit sammuttaa musiikin automaattisesti.

USP: Korkealaatuinen ääni

Tutustu Amazoniin

# 2. Jensen

"Jensen" näyttää olevan hyvä veto sekä musiikkikokemuksellesi että laitteen lataamisen pitämiselle. Telakka voi pitää iPhonea sekä vaaka- että pystytilassa parantamaan katselua.

Jensen on Energy Star -sertifioitu ja tarjoaa korkealaatuista stereoääntä. Neljän esiasetetun taajuuskorjain-asetuksen avulla voit myös muokata äänenlaatua.

Telakointiasemassa on myös FM-radiovastaanotin, jossa on jopa 20 esiasetusta, jotta voit nauttia radio-ohjelmista. Lisäksi kaksoisherätyskello ja kaukosäätimen käyttö tekevät siitä erittäin toimivan vaihtoehdon.

USP: Energy Star -sertifioitu

Tutustu Amazoniin

# 3. iHome iPL24

Tämä on jälleen yksi iHomen huippuluokan iPhone-telakka. Laatu, jonka olen löytänyt todella arvostettavana iPL24: ssä, on erinomainen äänenlaatu syy8-kaiutinkammion ansiosta. Siksi, jos etsit telakkaa, joka voi toimia myös tehokkaana kaiuttimena, kannattaa pitää se mielessä.

FM-radio, jossa on 6 muistin esiasetusta, on juuri tarpeeksi hyvä, jotta saat kiinni joistakin suosikkiohjelmistasi. Kaksoisherätyskello voi olla erittäin kätevä, kun haluat pysyä kiireisen elämäntavan mukana. Lisäksi voit valita iPL24: n kahdessa värissä, kuten harmaa ja ruusukulta.

USP: Syy 8 kaiutinkammio

Tutustu Amazoniin

# 4. DPNAO

Monitoimilaiturina DPNAO on läpäissyt testini melko hyvillä numeroilla. Parasta siinä on huomattava äänenlaatu kahden huipputarkan kaiuttimen ansiosta. Yhdistät sen myös muihin äänisoittimiin, jotta kuuntelu olisi hauskempaa.

20 FM-radion esiviritettyä asemaa eivät koskaan anna minkään suosikki radio-ohjelmasi hukata. Kaksoishälytystoiminto auttaa sinua pysymään ajan tasalla. Puhumattakaan uniajastimesta, joka voi piristää musiikkikokemustasi yöllä.

USP: Kaksi erittäin tarkkaa kaiutinta

Tutustu Amazoniin

# 5. Tyler

“Tyler” on vankka kaikilta puolilta. Se on kuitenkin hinnoiteltu (26,95 dollaria) paljon halvempi kuin monet sen kilpailijat. Voit pitää älypuhelimesi täydellisesti vaakatilassa, jotta voit katsella mediaa mukavasti.

Mukana kaksoiskaiutinjärjestelmä; telakalla on laatu, joka antaa musiikkisi kuulostaa paremmalta. Siinä on hyvännäköinen LED-herätyskello, jossa on kätevä kirkkauden himmennin.

USB-portin avulla telakalla voit käynnistää iPhonen lisäksi myös Android-laitteen. Sisäänrakennettu antenni Tylerillä on vahva radiovastaanotto.

USP: Vahva radiovastaanotto

Tutustu Amazoniin

# 6. iHome iPL8XHG

IHome iPL8XHG näyttää olevan kohtuullinen kauppa 49,95 dollaria (tämän artikkelin kirjoittamisen aikaan). Telakalla on melkein kaikki ominaisuudet ollakseen hyvä laturi iPhonelle ja arvostettava kaiutin.

Korkealaatuiset stereo-ohjaimet ja Reason8-kaiutinkammiot mahdollistavat sen tuottamaan kunnollisen äänen. Joten nautit musiikin suoratoistamisesta työskennellessäsi tietokoneellasi tai rentoutuessasi sohvalla.

FM-radio, jossa on kuusi esiasetettua asemaa, voi olla merkkinä hauskasta radion kuuntelusta. Lisäksi siinä on suuri taustavalaistu näyttö, joka näyttää useita asioita, kuten ajan, radioaseman, hälytysajan ja paljon muuta.

USP: Korkealaatuiset stereo-ohjaimet

Tutustu Amazoniin

# 7. Kotiaika

Vaikka Homtime on hinnoiteltu (39, 99 dollaria) paljon alhaisempi kuin suurin osa kilpailijoistaan, Homtime on vertaansa vailla useimmissa osastoissa. Ja laatu, joka tekee siitä niin ihastuttavan, on hyvin rakennettu. Kahden USB-portin avulla voit ladata useita laitteita kerralla.

Kyky tuottaa jopa 3,1 A: n teho tekee siitä todella tehokkaan mehustamaan laitettasi nopeammin. Varustettu 6 W: n kaksoisohjaimilla, se tarjoaa mukavan äänenlaadun ilman vääristymiä.

Voit säätää äänenvoimakkuutta kätevästi fyysisten painikkeiden avulla. Ominaisuudet, kuten FM-radio ja digitaalinen herätyskello, parantavat sen profiilia entisestään.

USP: 6 W: n kaksoisohjaimet

Tutustu Amazoniin

# 8. Philips AJT3300 / 37

Tämä Philipsin iPhone-telakka on kunnollinen vaihtoehto. Se on hyvin sisäänrakennettu ja antaa täydellisen mahdollisuuden antaa laitteen turvallisen virran. Siistin kaapelihallinta varmistaa, että työpöytäsi pysyy siistinä.

Voit liittää iPhonen nopeasti siihen ja suoratoistaa musiikkia langattomasti. Sisäänrakennettu mikrofoni tuottaa selkeän äänen, jotta sinulla on keskeytymätön handsfree-puhelu.

Kun käytettävissä on uniajastin, voit asettaa sen lopettamaan musiikin suoratoiston tietyn ajan kuluttua automaattisesti. Lisäksi kaksoisherätyskello tarjoaa sinulle joustavuuden asettaa useita herätysaikoja pysymään aina synkronoituna ajan kanssa.

USP: Sisäänrakennettu mikrofoni

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Löysitkö oikean vaihtoehdon juuri sinun vaatimuksellesi? Mikä se on ja mitkä ovat ominaisuudet, jotka olet löytänyt siinä arvostettavana? Olisi hienoa tietää valitsemasi kommentit.

Haluat myös tarttua näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone 6s / 6s Plus -pankit
  • iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth-kuulokkeet
  • Parhaat iPhone 6s / 6s Plus -autotelineet
  • Parhaat iPhone 6s / 6s Plus -autolaturit

Uusimmat viestit