Kuinka ottaa puhelun esto ja tunnistus käyttöön iPhonessa Truecallerilla

Roskapostittajien, robo-soittajien, puhelinmyyjien tai huijareiden puheluiden estäminen on tullut uskomattoman helppoa iOS 10: n käyttöönoton myötä. Kehittäjillä, joilla on laajennettu varastopuhelinsovellus, meillä on useita vaihtoehtoja pitää nämä ei-toivotut puhelut poissa. Truecaller on yksi hienoimmista puhelinsovelluksista roskapostittajien tunnistamiseen ja estämiseen. Nyt se voi myös selvittää, onko puhelu ilmoitettu roskapostiksi vai onko se tunnettu yritys. Siksi et menetä tärkeitä puheluita. Katsotaanpa, miten se toimii!

Kuinka ottaa puhelun esto ja tunnistus käyttöön Truecallerilla iPhonessa

merkintä: Muista ladata Truecaller iPhonellesi. Se on saatavana ilmaiseksi ja yhteensopiva myös iPadin ja iPod touchin kanssa.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset sovellus iPhonessa → Vieritä alas ja napauta Puhelin.

Vaihe # 2. Nyt sinun on napautettavaPuhelujen esto ja tunnistaminenKohdassa Puhelut.

Vaihe # 3. Lopuksi vaihda kytkintä vieressä Truecaller.

Se siitä! Tästä lähtien, kun puhelu tulee, sovellus tunnistaa automaattisesti, onko se roskapostittajalta vai maineikkaalta yritykseltä.

On joitain muita sovelluksia, kuten Hiya, jotka voivat myös olla erittäin hyödyllisiä, kun haluat välttää täysin huijareiden puhelut.

Truecallerin mukaan noin 20 miljoonaa yhdysvaltalaista asiakasta menettää 7,4 miljardia dollaria roskapostin vuoksi vuodessa. Intiassa matkapuhelinkäyttäjät saavat kuukausittain yli 300 miljoonaa huijauspuhelua. Tällaisen massiivisen roskapostin uhan jälkeen kannattaa olla erityisen varovainen.

Puhelin-sovelluksessa on vielä yksi tärkeä ominaisuus nimeltä "Ilmoita puheluista". Kun se on aktivoitu, se saa iPhonen puhumaan soittajan nimen, jos se on yhteystietoluettelossa. Jos numero ei sisälly yhteystietoluetteloon, se kertoo tuntemattoman numeron.

Mitä mieltä olet Truecallerista ja paljon parannetusta Puhelin-sovelluksesta? Kerro meille palautteesi heistä.

Haluat ehkä lukea: Kuinka piilottaa soittajan tunnus iPhonessa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found