Parhaat iPhone 8 Plus -tukikotelot vuonna 2021

Erittäin suurella näytöllä varustettu iPhone 8 Plus on erinomainen median katseluun. Ja olen varma, että monet teistä ovat valinneet sen elokuva-ajan parantamiseksi, eikö olekin? Varmistaakseni, että sinulla on mukavampi handsfree-kokemus, olen valinnut parhaat iPhone 8 Plus -tukikotelot. Joten, haluatko omaksua lopullisen suojan tai mennä hieman ohut kansi, tämä luettelo on kaikki tarpeesi täysin peitetty. Ja kyllä, olen myös listannut ne, jotka tarjoavat älypuhelimellesi täydellisen lisenssin tappaakseen kaiken huomion!

1. i-Blason

i-Blason-jalustakotelo voi olla hieman iso, mutta se on se, mitä tarvitset älypuhelimesi antamiseksi taistelemaan kaikista pudotuksista. Kaksikerroksisen rakenteen ansiosta se on luotettava puku.

Sivutelineen avulla voit kiinnittää ja irrottaa laitteen turvallisesti. Voit muuntaa kotelon hyödylliseksi jalustaksi, jotta katselukulma olisi parempi. Lopuksi, tämä ylivoimainen jalustakotelo on saatavana neljässä värivaihtoehdossa, kuten musta, sininen, vaaleanpunainen ja valkoinen.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

2. ProCase

ProCasessa on ohut muotoilu, joka näyttää tuntuvalta phabletilla. Kaiverrettu iskuja vaimentavalla TPU: lla ja kova tietokoneella, se tarjoaa koko kehon suojan iPhonellesi. Kompakti muotoilu näyttää komealta lisäämättä irtotavaraa. Kuvioidut sivut tarjoavat lisää pitoa; jolloin laitteen kantaminen käsissä on mukavaa. Korotettu kehys laukaisee tyhjästä antamatta sen vahingoittaa kameraa ja näyttöä.

Integroidun jalustan osalta se tekee hyvää työtä tarjoamalla paremman katselukulman elokuvasi ajaksi. Siitä huolimatta, tämä kevyt jalustakotelo on kolmivärinen: musta, pistooliharmaa ja ruusukulta.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. JETech

Tukevan muotoilun ansiosta JETech tarjoaa tinkimättömän suojan iPhonelle pudotuksilta. Pehmeän TPU: n ja kovan PC-materiaalin yhdistelmä on vahvistanut rakennetta. Kaksikerroksinen rakenne ilmapehmustetuilla kulmilla kestää vaivattomasti iskuja.

Mukana toimitettava jalusta parantaa handsfree-kokemustasi. Apple-logon, kameran, porttien ja kaiuttimien tarkat aukot lisäävät sen ulkonäköä. Lopuksi, tämä vaikuttava kansi on saatavana vain kahdessa värissä: musta ja ruusu.

USP: Kaksikerroksinen rakenne

Tutustu Amazoniin

5. Aduro

Aduron jalustakotelot tunnetaan huomattavasta yksinkertaisuudestaan. Tämän kotelon minimalistinen muotoilu kiinnittää huomionne. Aduro on käyttänyt korkealaatuista, kumitettua tekstuuria, jotta tämä tapaus olisi riittävän vahva suojaamaan vahinkoja.

Jalustan kotelon lisäksi Aduro tarjoaa vyöpidikkeen kotelon, joka kiinnittää kotelon vyösi. Tukeva lukitusmekanismi pitää iPhonen turvassa paikallaan. Voit poistaa puhelimesi nopeasti kotelosta poistamatta sitä kotelosta.

USP: Vankka lukitusmekanismi

Tutustu Amazoniin

5. ZVE

Haluatko älypuhelimesi suojaavan kotelon? ZVE, iskunkestävä, voi olla luotettava veto. Vankan PC-takakuoren ja sileän TPU-sisätilan ansiosta tämä kotelo on erittäin kestävä. Vaikka ulkopuoli hajottaa iskuja, sisätilat estävät naarmuja.

Voit käyttää kaikkia laitteen toimintoja kätevästi tarkkojen aukkojen avulla. Luistamaton pinta sopii kaikkiin kämmenesi muotoihin; välttäen siten mahdollisen vahingossa tapahtuvan liukastumisen. Taitettava jalusta tukee laitteen muuttamista pieneksi mediakeskukseksi hyvällä vaikutuksella. Tätä iskunkestävää koteloa on kolmea väriä: musta, mintunvihreä ja ruusukulta.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Zizo Static -sarja

Jos et halua antaa mitään mahdollisuutta vahingossa tapahtuville putoamisille vahingoittaa laitettasi, valitse tämä Zizo Static -sarjan sotilaallisen luokan kotelo. Vankka sisäänrakennettu, korkealaatuisella PC- ja tetra-polyuretaanimateriaalilla vahvistettu laite voi suojata älypuhelinta brutaaleilta kolhuilta. Pehmeä sisustus antaa kotelolle mahdollisuuden absorboida iskuja.

Olen löytänyt lausutut painikkeet melko reagoiviksi. Korotettu reuna toimii luotettuna vartijana kosketusnäytölle ja kameralle. Viimeiseksi tämä kestävä kotelo on saatavana seitsemänä väriyhdistelmänä.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

7. ESR

Kickstand-tapausten katsotaan yleensä lisäävän irtotavaraa iPhone-profiiliin. ESR on kuitenkin suunnitellut ohuen jalustakotelon, jonka avulla voit siirtää puhelimesi taskuun, vaikka kotelo olisi kääritty.

Yksi tapauksen räikeistä ominaisuuksista on se, että se tukee langatonta latausta. Kun haluat laittaa iPhone 8 Plus -laitteen langattomaan laturiin, sinun ei tarvitse irrottaa koteloa. Aseta puhelin langattomaan pidikkeeseen, niin puhelin latautuu.

USP: Tukee langatonta latausta

Tutustu Amazoniin

8. Spigen Ultra Hybrid S

Jos sinulla on suuri mieli selkeistä tapauksista, älä missaa Spigen Ultra Hybrid S -tuotetta. Se antaa iPhonen hehkua kokonaan ilman esteitä. Se on valmis laadukkaan PC- ja TPU-materiaalin kanssa. Pääasiassa iskunkestävän rakenteen ansiosta älypuhelimesi voi tulla vahingossa putoamasta vahingossa.

Ilmatyynyteknologia lisää kotelonsa voimaa. Metallinen jalusta elävöittää handsfree-aikaa. Kompakti rakenne tuntuu erittäin mukavalta käsissä. Viimeisenä on vain kaksi väriä, joista valita: kristallinkirkas ja avaruuskide.

USP: Ilmapehmustetut kulmat

Tutustu Amazoniin

9. Spigen Tough Armor

Handpick Spigen Tough Armor, jos puolustuksen tarjoaminen on tärkeintä. Siinä on kaksikerroksinen rakenne, jota on pehmustettu pehmustetuilla kulmilla. Kyky tarjota sotilastason suojaa tekee siitä luotettavan puvun. Mukana toimitettava jalusta varmistaa, että sinulla on parempi media-aika. Se muodostaa parin mukavasti iPhonessa; antaa nopean ja vaivattoman pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin.

Viistotut reunat suojaavat näyttöä ja kameraa luotettavasti naarmuilta, kun taas painikkeet tarjoavat tarkkaa palautetta. Lisäksi se tukee myös langatonta latausta ja sitä on saatavana viidellä värillä, mukaan lukien ruusukulta, musta, satiinihopea, pistoolimetalli ja samppanjakulta.

USP: Tukee langatonta latausta

Tutustu Amazoniin

10. Kitoo

Kitoon jalustakotelo tukee sekä pysty- että vaakasuuntaista katselua. Sen lisäksi sillä on myös sotilasluokan suojaus ja se on läpäissyt 12 jalan pudotustestin onnistuneesti. Se kattaa kaikki iPhone 8 Plus: n kaikki neljä kulmaa ja tarjoaa täydellisen suojan naarmuilta, normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta.

Kaikilla näillä ominaisuuksilla se ei lisää paljon. Tarkkojen leikkausten ansiosta voit käyttää kaikkia iPhonen portteja ja toimintoja. Viimeisenä on kolme värivaihtoehtoa.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

Se siitä! Toivon, että nautitte katsomasta kansia kanssani.

Mikä on sinun suosikkisi?

On aika ilmoittaa meille tapauksen nimi, joka on saanut eniten pisteitä sinulta! Olisi myös mukava tietää ominaisuudet, jotka haluat nähdä iPhonen yläkotelossa.

Haluat tutkia myös näitä viestejä:

  • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot
  • iPhone 8 Plus vyöpidikekotelot
  • Parhaat iPhone 8 Plus -lompakkokotelot

Uusimmat viestit