Parhaat indie-pelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Vaikka iPhonellasi ja iPadillasi on useita ominaisuuksia, jotka pitävät sinut mukana, meillä on silti erityinen tila pelaamiseen. Vaikka menestyneimmät pelit tulevat tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​Indie-peleillä on viehätyksensä ja fanejaan. Jos sinäkin rakastat kokeilla käsiäsi ja löytää ne luovemmiksi ja kiinnostavammiksi, tässä on luettelo parhaista Indie-peleistä iPhonelle.

 1. Mini Metro
 2. Hallitsee
 3. Super Stickman Golf 2
 4. Monument Valley
 5. Huone
 6. kaksinkertainen sis.
 7. Kolme
 8. Avaruusjoukkue
 9. Thomas oli yksin
 10. Alton seikkailu

1. Mini Metro

Ylellinen metro-simulaatiopeli on arvioitu 4,9: ksi lähes 21 000 käyttäjän App Storessa; se on ansainnut lukuisia tunnustuksia eri palkinto-ohjelmien kautta. Pelin avulla voit luoda metro kartan jatkuvasti kasvavaan kaupunkiin. Ja sinun täytyy tehdä tämä 20 todellisen kaupungin kautta. Jotta se olisi entistä kiinnostavampi, voit selata kolmea erilaista pelitilaa, mukaan lukien Normaali, Loputon ja Äärimmäinen, arvioidaksesi vaikeusasteen ja luovuuden tason.

Hinta: $3.99

ladata

2. Hallitsee

Korttipelien sijalle 7 sijoittuva pelattavuus antaa sinun tehdä oikean päätöksen pyyhkäisemällä pyyntökortteja oikealle ja vasemmalle. Koko pelin ajan sait lukuisia pyyntöjä neuvonantajiltasi, talonpojilta, liittolaisilta ja vihollisilta. Sinun on päätettävä pitäen yllä tasapainoa valtakuntasi vaikutusvaltaisten ryhmittymien välillä. Tunne rojalti ja ole hyväntahtoinen tai pahantahtoinen. Sinä olet kuningas. Teet päätöksen.

Hinta: $0.99

ladata

3. Super Stickman Golf 2

Pelaa 30 eri minigolfkentällä mukautettavien hahmojesi kanssa kahdessa eri moninpelitilassa ja merkitse tienne täydellisyyteen. Peli sijoittui App Store Best of 2013 -sarjaan. Jokaisen tietäsi kohden haasteet ja esteet muuttuvat jatkuvasti. Löydä älykäs tapa ylittää kaikki esteet ja luovasti kiinnostavat kurssit. Peli tukee paikallista moninpeliä Bluetoothin kautta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

4. Monument Valley

Peli tarttuu huomiosi ja saa sinut rakastumaan sen lumoavaan muotoiluun, kun avaat sen. Voitettuasi Apple Design Award 2014 -pelin voit pelata pelaavan mielenkiintoista arkkitehtuuria ja ohjata prinsessan tietä sen läpi. Peli on helppo pelata, ja siinä on lumoava muotoilu, joka pitää sinut kiinnostavana koko ajan.

Hinta: $3.99

ladata

5. Huone

Astu kauniiseen kolmiulotteiseen maailmaan tällä salaperäisellä lukitulla pelillä. Jokaisella läpäisevällä tasolla sinun on vapautettava uusi aivosarja ja määriteltävä ”out of the box” -lähestymistapa. Peli on melko kiehtova viisaasti määriteltyjen pulmien kanssa, joilla on piilotetut vastaukset. Olisi parasta, jos olisit tarpeeksi tarkkaavainen huomataksesi heidät.

Hinta: $0.99

ladata

6. kaksinkertainen sis.

Tutustu tähän loistavaan pulmapeliin, jossa on viehättäviä animaatioita ja ainutlaatuisen hassuja ääniefektejä. Tavoitteena on vierittää pelikenttää, jotta voit selvittää laatat, ja sitten tehdä polku niiden puhdistamiseksi loputtomissa haasteissa.

Minimalistiset grafiikat pitävät sinut kiinnostuneina ja hämmästytät itse palapelimekaniikasta. Se on yhdistelmä liukuvia lohkoja ja saman väristen lohkojen yhdistäminen tehtävien suorittamiseen. Valmistaudu tuntikausia nautintoa.

Hinta: $3.99

ladata

7. Kolme

Pieni pulmapeli on yksinkertainen ja kiehtova. Vaikka olisit läpi läpi selvittämällä palapelin, sinua seuraa kaunis taustamusiikki. Vaikka siihen liittyy lukuja, sinun ei tarvitse olla matemaatikko läpäisytasolle. Vain pieni valppautta eteenpäin-lähestymistavalla tekee sinusta voittajan.

Hinta: $5.99

ladata

8. Spaceteam

Yhteistyökumppanipeli antaa 2-8 pelaajan pelata yhdessä omilla laitteillaan. Kun peli on alkanut, saat ajankohtaiset ohjeet, jotka sinun on koordinoitava joukkuetovereidesi kanssa. Muista, että laiminlyönti tekee aluksesta räjähdysalttiuden. Älä unohda ensisijaista motiivia; sinun täytyy ohittaa räjähtävä tähti.

Hinta: Ilmainen (Avaa sovelluksen päivitykset - 2,99 dollaria)

ladata

9. Thomas oli yksin

Yllättäen saattaa kuulostaa siltä, ​​että Thomas on utelias suorakulmio, joka yrittää löytää olemassaolonsa outossa maailmassa. Mukaansatempaava ja emotionaalinen matka haarautuu 100: een kiehtovaan tasoon. Vaikka peli debytoi alun perin PS3: n kanssa, sen pelaaminen iPhonella ja iPadilla on edelleen viehätys. Et voi kiinnittää Danny Wallacen tekemää tarinaa ja kaunista kertomusta.

Hinta: $4.99

ladata

10. Alton seikkailu

Peli sijoittuu 8. sijalle urheilussa ja antaa sinulle lupaavan seikkailunhaluisen matkan. Mashable listasi vuoden 2015 parhaisiin iPhone-sovelluksiin, ja se on ansainnut monia tunnustuksia intuitiivisesta käyttöliittymästä ja kiinnostavasta pelattavuudesta. Fysiikkaan perustuva pelattavuus vie sinut lumoavaan rauhalliseen lumilautailu-Odysseiaan.

Siinä on dynaaminen valaistus ja sääefektit, jotka tarjoavat sinulle todellisen lumilautailukokemuksen. Älykkäästi muotoillut 180 maalia pitävät sinut mukana viimeiseen asti.

Hinta: $4.99

ladata

Parhaat indie-pelit iPhonessa tai iPadissa

Oletko kokenut pelaamista näistä peleistä? Jos ei, aiotko kokeilla jotain näistä? Tai onko sinulla jotain muuta Indie-peliä suosikkilistallasi? Kerro minulle kommenttiosassa.

Voit myös lukea nämä:

 • Sudoku-pelit iPhonelle ja iPadille
 • Sanapelit iPhonelle ja iPadille
 • Tower Defense -pelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit