Parhaat iPhone 6 Plus -autotelineet vuonna 2021

Jos etsit parhaita iPhone 6 Plus -autotelineitä, jotta voit antaa puhelimellesi kaivatun turvallisuuden ja tarvita myös mukavuutta liikkeellä ollessasi, tässä on luettelo, jonka kannattaa tarkistaa. Lukuisat autotelineet ovat kaunistaneet markkinoita päivitetyillä ominaisuuksillaan. Jos haluat hankkia sellaisen puhelimeesi, kohtaat ongelman, jossa on paljon valintoja! Joka tapauksessa on onnellinen tilanne, että joudumme valitsemaan yhden tonnista kilpailukykyisiä autotelineitä sen sijaan, että tyydyttäisit kaikkeen, mitä saat saatavana olevien vaihtoehtojen puutteesta. Sukellamme sisään saadaksesi selville parhaat saatavilla olevat autotelineet uudelle iPhone 6 Plus -puhelimellesi!

# 1. Belkin-autoteline

Belkin-autoteline näyttää täydellisesti suunnitellulta iPhone 6 Plus -laitteellesi. Teline on tehty sopimaan helposti autosi mukitelineeseen ja sijoittaa puhelimesi turvallisesti. Se ei vaadi imukuppia tai liimaa.

360 asteen kierron avulla voit sijoittaa iPhonen haluamallasi tavalla. Maisematila tai pystytila, voit sijoittaa sen käyttöösi. Voit jopa kallistaa puhelinta 90 astetta makaamaan sen tasaiseksi varmistaen, että se ei ole auton hallinnassa.

Pohja voidaan laajentaa mihin tahansa mukitelineeseen. Telineen pohjassa oleva aukko helpottaa kaapelien hallintaa. Sen avulla voit ladata laitteen mukavasti asennettuna.

Jos haluat mennä kokeillun tuotemerkin kanssa, se on auton kiinnike.

USP: Laajennettava pohja

Tutustu Amazoniin

# 2. Trianium

Tämä Trianiumin magneettinen autoteline voi olla erittäin kätevä monin tavoin. Ensinnäkin se näyttää melko vankalta ja antaa sinun asentaa iPhonen mukavasti.

Pääasiassa vahvojen magneettien ansiosta laite pysyy tiukasti ehjänä. Liukastumattomalla kumityynyllä ei ole mitään mahdollisuutta kämmentä. Toinen tämän autotelineen merkittävä piirre on 360 asteen kierto, joka varmistaa, että saat haluamasi katselukulman.

USP: Vahvat magneetit

Tutustu Amazoniin

# 3. TechMatte MagGrip

TechMatten MagGrip on melko linjassa iCleverin kanssa. Se on kuitenkin tällä hetkellä saatavilla paljon halvemmalla (nykyinen hinta 7,99 dollaria / alkuperäinen hinta 29,99 dollaria). Joten, jos haluat olla korkealaatuinen magneettinen autoteline, sinun pitäisi antaa sille ammuttu heti.

Ominaisuuksista puhuen MagGrip on hyvin rakennettu ja pitää iPhone 6 Plus: n tukevasti. Pohjassa on imukuppi, joka kiinnittyy nopeasti ja vakaasti. Lisäksi se on yleismaailmallinen ja sillä on luotettava yhden vuoden vaihtotakuu.

USP: Vaikuttava kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 4. iOttie-autoteline

Autotelineessä on helppo yhdellä painalluksella asennettava järjestelmä. Laitteen lukitseminen ja vapauttaminen vaatii vain sormen painalluksen. Erittäin tahmea geelityyny antaa sen tarttua turvallisesti useimpiin pintoihin.

Uusi teleskooppivarsi lisää kaksi tuumaa, jotta voit tarkastella laitetta tarkemmin. Kaksivaiheinen kiinnitysvipu antaa lisätukea useille pinnoille.

Tapaus näyttää olevan loistava apuohjelma, jolla on erittäin hyviä ominaisuuksia. Mitä tulee maksamaasi hintaan, se on kohtuullinen.

USP: Helppo asennus

Tutustu Amazoniin

# 5. Mpow

Mpow on yksi myydyimmistä autotelineistä iPhonelle. Neljä ja puoli tähteä yli 5600 asiakasarvostelusta tekevät tästä puhelimesta erittäin arvostettavan.

Se on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja siinä on jopa 8 tuuman ominaisuudet, jotka pitävät iPhonea turvallisesti. Tarttuvan geelin imukupin avulla se tarttuu helposti useimpiin pintoihin.

On vapautuspainike, jonka avulla voit poistaa iPhonen nopeasti. 360 asteen kiertämisen ansiosta voit sijoittaa älypuhelimesi sekä vaaka- että pystytilassa. Lopuksi Mpow on saatavana kolmessa värivaihtoehdossa, kuten musta, harmaa ja punainen.

USP: 360 asteen kierto

Tutustu Amazoniin

# 6. NÄYTÄ

Kun puhut laadukkaasta iPhone-kiinnikkeestä, et voi pitää tätä tarjousta EXSHOW: sta. Se on hyvin rakennettu ja siinä on pitkä käsivarsi, jonka avulla se pitää iPhonesi tukevasti.

Imukuppi, jossa on kaksi kerrosta TPU-materiaalia, antaa sen tarttua tuulilasiin. Lisäksi imukuppi ei jätä mitään jäämiä jäljessä.

Koska se on täysin säädettävissä, sinulla on haluamasi joustavuus sijoittaa laite haluamaasi suuntaan. Lisäksi EXSHOW on saatavana kolmessa värissä, kuten mustana, sinisenä ja harmaana.

USP: Pitkä käsivarsi

Tutustu Amazoniin

# 7. SOAIY

Jos ajattelet ostaa monikäyttöisen autotelineen, SOAIY voi olla yksi parhaista vaihtoehdoista. 3-in-1-toiminnallisuuden ansiosta SOAIY toimii paitsi autotelineenä myös tupakansytyttimen ja laturina.

Sen mukana tulee kaksi USB-porttia, joiden avulla voit käynnistää kaksi laitetta samanaikaisesti. Kyky toimittaa 3.1A-lähtö ja suojata iPhone oikosulkua vastaan ​​tekee siitä tehokkaan laturin.

LED-näyttö näyttää ajoneuvon akun jännitteen, jolloin voit seurata ajoneuvosi akun tilaa helposti. Ja kyllä, voit myös kiertää laitettasi sijoittaa sen haluttuun suuntaan parempaan katselukokemukseen.

USP: 3-in-1-toiminto

Tutustu Amazoniin

# 8. VANMASS

VANMASS-autoteline näyttää olevan kovaa. Hyvin rakennettua muotoilua täydentävät ihanteellisesti alumiiniseospää ja teleskooppivarsi.

Pääasiassa kuuden kestävän magneetin ansiosta pidike pitää älypuhelimesi tukevasti paikallaan. Imukupin sisällyttäminen mahdollistaa sen tarttumisen melkein mihin tahansa pintaan.

Luistonestopohjan ansiosta sillä on hieman enemmän vakautta. Tämän seurauksena voit jatkaa laitteen käyttöä mukavasti jopa kuoppaisen ajon aikana.

USP: 6 maadoitusmagneettia

Tutustu Amazoniin

# 9. OHLPRO

Ergonomisen muotoilunsa ansiosta tämä “OHLPRO” -tarjous voi huolehtia tarpeistasi todella hyvin. Autoteline näyttää tukevalta ja siinä on jatkettava varsi, joka tekee laitteen asentamisesta vaivatonta.

Koska sitä voidaan pyörittää vapaasti, sinulla on joustavuus sijoittaa laite ihanteelliseen suuntaan. Se on erittäin kätevä, varsinkin jos haluat mukavamman katselukulman handsfree-navigoinnin aikana.

USP: Tukeva, ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 10. Ainope

Ainopeesta tekee paljon kestävä rakennettu ja turvallisempi lukitusmekanismi. Kolme kättä auttavat pitämään iPhonea hieman turvallisemmin. Lisäksi voit pidentää käsivarret 8 cm: stä 13 cm: iin ja antaa sinun asettaa iPhone haluamaasi kulmaan.

Parempi imurakenne auttaa sitä tarttumaan kojelautaan ilman vaivaa. Ja kun se poistetaan, se ei jätä jälkiä.

USP: Teleskooppivarret

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Luulen, että jotkut näistä autotelineistä ovat näyttäneet lupaavilta sinulle. Haluatko kertoa meille jotain heistä ja ominaisuuksista, jotka olet löytänyt niistä arvokkaana?

Haluat viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone 6 Plus -lompakkokotelot
  • iPhone 6 Plus nahkakotelot
  • Parhaat iPhone 6 Plus -hihnat
  • Parhaat iPhone 6 Plus -kotelot

Haluatko lukea lisää tällaisia ​​iPhone-lisävarusteiden yhteenvetoja?

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found