Parhaat iPhone 7- ja iPhone 7 Plus -pyörätelineet vuonna 2021

Pyöräily on aina ollut hyvin lähellä sydäntäni. Nautin pyörällä ajamisesta kavereiden kanssa, jotka ovat yhtä intohimoisia siitä. Aina kun lähdemme hämmästyttävälle matkalle, seuraamme matkaa ja käytämme myös GPS: n apua navigoidaksemme helposti. Pelkästään pyöräretkikokemuksen valaisemiseksi tarvittavien huippuominaisuuksien perusteella nämä ovat parhaat iPhone 7- ja iPhone 7 Plus -pyörätelineet.

# 1. Vaeltaa

Roam-pyöräteline pitää turvallisesti laitettasi; tarjoaa optimaalisen katselukulman. Valmistettu korkealaatuisesta muovista, pidike on erittäin kestävä. Parannetun otteen ja silikoniverkon ansiosta pidike pitää laitteen ehjänä.

Pidike suojaa laitettasi tyhjästä ja pystyy täysin vastustamaan iskuja. Voit helposti asentaa laitteen ja poistaa sen telineestä. Se on yhteensopiva kaikkien 3,5 tuuman levyisten älypuhelinten kanssa.

USP: Varma pito

Tutustu Amazoniin

# 2. Lifewell

Tämä Lifewallista on universaali; se tarkoittaa, että se sopii melkein mihin tahansa iPhoneen ja melkein kaikkiin markkinoilla oleviin polkupyöriin. Kiitos silikoninauhojen ja myös pidikkeen, joka tarttuu tangon ympärille.

Silikoninauhat kietoutuvat iPhonen ympärille, kun nautit seikkailunhaluisesta ratsastuksesta. Bändit ovat lempeitä näytöllä eivätkä naarmuta sitä. Lisäksi voit myös kiertää iPhonea haluamallasi tavalla; hyödyllinen navigoinnissa Mapsin avulla.

USP: 360 asteen kierto

Tutustu Amazoniin

# 3. Vibrelli

Vibrelli-pyörätelineen pidike tarjoaa 360 asteen käännön varmistaakseen, että sinulla on haluttu katselukulma taajuusmuuttajassa. Silikonihihnalla varustettu säädettävä pidike pitää laitteen tukevasti paikallaan. Voit käyttää kaikkia älypuhelimen ominaisuuksia mukavasti.

Teline tukee kaikkia enintään 4,5 tuuman levyisiä laitteita. Lopuksi silikoninauhoja on kolmea väriä, kuten musta, harmaa ja punainen.

USP: Säädettävä kiinnike

Tutustu Amazoniin

# 4. Bovon

Parasta tästä pyörätelineestä on asennus. Sinun ei tarvitse mitään työkalupaketteja tämän asentamiseksi pyörääsi. se on yhtä yksinkertaista kuin rannekellon käyttäminen. Asennuksen lisäksi silikoninauhat pitävät iPhoneasi turvallisesti.

Voit myös asentaa tämän kiinnikkeen pysty- tai vaakasuoraan katseluvaatimusten mukaan. Kiinnikkeen yleinen muotoilu on riittävän tukeva ja kestävä käyttämään sitä pitkään.

USP: Tukeva ja kestävä

Tutustu Amazoniin

# 5. Luu

Bone on suunnitellut tämän pyörätelineen kokonaan pehmeällä mutta kestävällä silikonilla. Etuna on, että se mahtuu melkein kaikkiin polkupyöriin ilman ongelmia. Sen lisäksi silikoni suojaa myös laitetta kuoppaisilla ajoilla.

Samoin kuin yllä, tämäkin on helppo asentaa, samalla tavalla kuin rannekelloa. Säädä kiinnikkeen kireys helposti tarpeen mukaan. Ainoa rajoitus on, että et voi kiertää iPhonea, kun se on asennettu, mutta voit asentaa sen pysty- tai vaakasuoraan.

USP: Helppo asennus

Tutustu Amazoniin

# 6. SCOSCHE magicMOUNT

SCOSCHE magicMOUNT on poikkeuksellisen toimiva muotoilu, joka tekee siitä välttämättömän matkailijoille. Maan magneettien ja magicPLATES-laitteiden avulla haltijat varmistavat, että älypuhelimesi pysyy tiukasti paikallaan. Silikoniverkko parantaa entisestään turvallisuustekijää vähentämällä mahdollisia liukastumisia.

Voit säätää ja kiertää laitettasi mihin tahansa kulmaan saadaksesi upean katselukulman. Voit käyttää kaikkia laitteen ominaisuuksia mukavasti. magicMOUNT on saatavana vain kahdessa värissä, kuten mustana ja valkoisena.

USP: Naarmuuntumaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 7. Ogaming

Ogaming-kiinnityspidikkeessä on diagonaalinen kiinnitysrakenne, joka mahtuu laitteeseesi tarvittavalla suojauksella. Se on melko kevyt ja urheilullinen tyylikäs. Luistamaton kumikahva vahvistaa suojaa.

Metallipohja antaa sille enemmän lujuutta. Sinulla ei ole vaikeuksia säätää pidikettä siten, että sillä on upeat katselukulmat.

USP: Diagonaalinen puristinrakenne

Tutustu Amazoniin

# 8. Tackform-ratkaisut

Erittäin turvallisen pidon ansiosta Tackform Solutions on se, jonka pitäisi valita, jotta saat kaiken irti hämmästyttävästä ajoastasi. Kiinnityspidike on täysin säädettävissä sen varmistamiseksi, että voit käyttää laitettasi sopivaksi. Pohjustettu korkealaatuisella materiaalilla, se on varustettu kestämään säännöllistä kulumista.

Voit käyttää vaivattomasti kaikkia laitteen ominaisuuksia ja toimintoja. Neljän erivärisen silikoninauhan saatavuus tukee tyyliosuutta.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 9. Ailun

Ailun on vain tarpeeksi hyvä pitämään iPhoneasi tarvittavalla suojauksella. Pyörätelineessä on kaikki ominaisuudet, joita voit odottaa arvostetulta haltijalta. Yksi asia, josta pidän todella, on kyky tarjota helppo asennus.

Säädettävät varret tarttuvat tiukasti älypuhelimeesi; tarjoaa erinomaisen katselukulman. Pidike on täysin irrotettava ja sitä voidaan pidentää tarpeen mukaan. Siinä on mustat ja punaiset silikoninauhat.

USP: Irrotettava pidike

Tutustu Amazoniin

# 10. CAW.CAR-lisävarusteet

Tämä CAW.CAR Accessoriesin pyöräteline on siunattu kumipidikkeellä, jossa on silikonivöitä, jotka tarttuvat tiukasti laitteeseesi. Nauhat kääri iPhonen neljä kulmaa varmistaen, että se pysyy tiukasti ehjänä.

Toinen erittäin tärkeä laatu, jolla sillä on, on iskunkestävä muotoilu. Vaikka laite törmäisi vahingossa, se pysyy turvassa. Pidike voidaan ihanteellisesti hienosäätää haluamallasi kulmalla.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

Käärimistä

Oletan, että olet valinnut yhden näistä pyörätelineistä iPhonellesi. Mikä se on ja miksi olet noutanut sen? Olisi mahtavaa tietää se!

Näillä polkupyörätelineillä on kaikki ominaisuudet, jotka helpottavat ajoaikaa ja antavat sinun seurata matkaa optimaalisesti. Ne pitävät laitteen ehjänä; tarjoaa 360 asteen katselukulman. Ja nämä ominaisuudet tekevät niistä pakollisen ihmisille, jotka haluavat tehdä matkansa mieleenpainuvaksi.

Olen varma, että haluat tutustua myös näihin lisävarusteluetteloihin:

  • Parhaat iPhone 7/7 Plus -autotelineet
  • iPhone 7/7 Plus Bluetooth-kuulokkeet
  • Parhaat iPhone 7/7 Plus -virtapankit
  • Paras iPhone 7/7 Plus -telakointiasema

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found