Parhaat iPhone SE, 5s, 5 hihat ja pussikotelot vuonna 2021

Parhaiden iPad-hihojen kattavuuden jälkeen on aika tarkastella vaihtoehtoja iPhone 5s / 5 -suojakoteloille. Tai tarkemmin sanottuna iPhone 5s / 5 -pussikotelot. Harvat ihmiset suosivat pussin kaltaisia ​​koteloita iPhoneen. Se riippuu käytettävyydestä: napsautettavan kotelon avulla sinun ei tarvitse poistaa iPhonea kotelostaan ​​aina, kun haluat käyttää sitä. Holkin kanssa sinun täytyy. Mutta jotkut ihmiset pitävät silti mieluummin hiha / pussi-tyylisestä kotelosta omien etujensa vuoksi.

1. UltraJacket

UltraJacketin avulla katsot hienostunutta pussia, joka hoitaa ihanteellisesti iPhonen. PU-naharakenne antaa sille hienostuneen ilmeen. Pehmeän mikrokuituvuoren ansiosta se ei anna naarmujen vahingoittaa iPhonen näyttöä.

Sileällä sisätilalla on myös ratkaiseva rooli auttaa holkkia vastustamaan iskuja. Lisäksi kuvioitu pinta sopii tiukasti kämmenellesi mukavamman tunteen saamiseksi. Mitä väreihin tulee, sinulla on kymmenen vaihtoehtoa kokeilla.

USP: Iskuja vaimentava sisustus

Tutustu Amazoniin

2. xhorizon

Tämä on xhorizonin yhdistelmäpakkaus! Vain yhdellä hinnalla (7,49 dollaria) saat hyvin suunnitellun pussin ja hihan.

Pehmeästä neopreenimateriaalista valmistettu hiha on vedenpitävä ja siinä on yksinkertainen muotoilu. Pussissa on vyölenkki takana, jotta voit turvallisesti kantaa iPhonea.

Ei siinä kaikki; saat myös kunnollisen kynän ilmaiseksi. Viimeiseksi, xhorizonia on saatavana kahdeksana värivaihtoehtona.

USP: Pehmeä neopreenimateriaali

Tutustu Amazoniin

3. Sosam

En henkilökohtaisesti halua piilottaa iPhoneani kotelossa; Haluan aina tuntea puhelimeni. Silloin Sosamin holkki auttaa. Se on erittäin pehmeä sisältä ja myös ulkopuolelta. Se ei naarmuta iPhonea lepotilassa, vaan vedä puhelin pois käytöstä.

Sinun tarvitsee vain työntää iPhone SE / 5s / 5 -puhelimesi holkkiin ja kiristää lanka vetämällä. Pehmeät mikrokuidut hoitavat loput. Lopuksi on olemassa erilaisia ​​värivaihtoehtoja joka ikäryhmälle ja sukupuolelle.

USP: Uskomattoman pehmeä materiaali

Tutustu Amazoniin

4. USSTORE999

Tämä iPhone 5 / 5s -suojus on valmistettu neopreenista, joka kestää vettä. Se suojaa laitettasi naarmuilta, pölyltä ja lialta, kun se lepää. Se on pehmeä ja lempeä, antaa tyydytyksen tunteen myös kädessä pitäen.

Langaa tai vetoketjua ei ole, vaan liu'utti iPhonen sisään ja ulos. Valitettavasti ei ole muita värivaihtoehtoja kuin musta.

USP: Vedenkestävä materiaali

Tutustu Amazoniin

5. fitBAG

Retro-muotoilun esittelevä fitBAG on erityisesti tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat matalan profiilin. Laadukas kangas antaa sille kestävän rakenteen, kun taas sileä mikrokuituliina varmistaa, että iPhonellasi on haluttu suojaisku.

Tämä pussi sopii hyvin älypuhelimeen. Liukastumisen estävän ulkopinnan ansiosta sinulla on paljon parempi pito, kun pidät laitetta.

Lisäksi fitBAG on saatavana kymmenessä värivaihtoehdossa, joten hienon kumppanin valitseminen iPhonelle ei ole sinulle iso juttu.

USP: Matala profiili

Tutustu Amazoniin

6. Sena

Senan nahkapussissa on yksinkertainen muotoilu. Myöskään täällä ei ole lukkoja ja magneetteja. Vain paljas aukko ja pehmeä samettinen sisustus, joka pitää iPhonen turvallisena. Senan laatumerkki näkyy pussissa. Tässä hihassa on myös kestävä muotoilu.

Senaan Sena-nahkainen pussi on muodollisempi, vaikka se voi olla aluksi tiukka. Ja nimensä mukaisesti pussi on ohut / ohut. On saavutus tuottaa pitkäikäinen ohut pussi.

USP: Pehmeä samettivuori

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Valintasi?

Toivottavasti olet löytänyt hyvännäköisen holkin iPhone 5: lle? Mikä se on? Olisi hienoa tietää valitsemasi kommentit. Haluat ehkä myös ostaa iPhone 5s / 5 -pussin Snuggiltä.

Älä missaa:

  • Parhaat iPhone SE -kotelot
  • iPhone SE Kickstand -kotelot
  • Parhaat iPhone SE Bluetooth-kuulokkeet
  • Parhaat iPhone SE -nauhat

Uusimmat viestit