Parhaat iPad Air 3 -kotelot vuonna 2021

Folio-tapaus palvelee monia tarkoituksia. Tarkoitan, että voit käyttää sitä tarjoamaan täydellisen suojan iPadillesi, pitämään digitaalisen kynän täydellisesti paikallaan ja jopa kantamaan korttejasi. Tietysti useimmat folio-kannet ovat hieman tilaa vieviä ja vievät yleensä pois laitteen tyylikkyyden. On kuitenkin joitain tapauksia, jotka tarjoavat molempien maailmojen parhaat puolet - halutun tyylikkyyden ja suojaavan tyynyn - ja joitain pieniä kompromisseja. Tässä viestissä olen valinnut joitain iPad Airin 3. sukupolven parhaita tapauksia varmistaen, että täydellisen kannen tarpeellasi on oikea-aikainen tryst. Selvitä, mikä ansaitsee muodostaa pariliitoksen tablet-laitteesi kanssa!

1. MoKo

Jos etsit kohtuullisen hyvää iPad Air -koteloa alle 10 dollaria, MoKo on yksi parhaista vaihtoehdoista.

Kannessa on 600D-kangas ulkopinta ja yksinkertainen muotoilu, joka antaa laitteelle ammattimaisen ilmeen. Jotta naarmut eivät vahingoita tablettia, siinä on pehmeä vuori.

Voit käyttää jalustatoimintoa tukemaan handsfree-median katselua iPadillasi. Kameraan, painikkeisiin ja portteihin pääsy on kätevää pääosin paikan päällä olevien aukkojen vuoksi. Lisäksi MoKo tarjoaa tämän folio-kotelon seitsemässä värissä.

USP: Iskunkestävä kotelo

Tutustu Amazoniin

2. DTTO Gentle -sarja

Mikä asettaa tämän tapauksen eturintamaan on kolminkertainen jalusta. Jos et halua tinkiä mukavammista katselukulmista, anna sille mahdollisuus.

Toinen laatu, joka tekee siitä erittäin hyödyllisen hyödykkeen laitteellesi, on lämmöntuotto. Näin ollen iPadilla on vähemmän mahdollisuuksia kuumenemiseen.

Kestävyyden suhteen kannessa on iskunkestävä TPU-takaosa. Tällöin laitteesi pystyy vastaamaan haasteisiin pienistä äänenlaskuista.

USP: Paljon parempi katselukokemus

Tutustu Amazoniin

3. Antbox

Antbox-folio-kannessa on johtava muotoilu, joka tekee iPad Airistasi näyttävän. Huippuluokan PU-nahan ansiosta ulkopinta tuntuu mukavammalta.

Valmistaja on käyttänyt TPU-koteloa rakenteen vahvistamiseen. Lisäksi kotelossa on myös melko pehmeä sisustus, joka estää kaikki naarmut ja absorboi myös iskut.

Jos käytät Applen lyijykynää, voit pitää kynän suojatussa silmukassa niin, että se pysyy turvallisena. Ja kyllä, magneettisuljin toimii myös luotettavasti vähentämään tarpeetonta virrankulutusta.

USP: Sisäänrakennettu Apple-kynäteline

Tutustu Amazoniin

4. Wopin

Kun ihailen tyylikästä muotoilua, wopinin tarjous on vaikuttanut minuun paljon. Yksi parhaista tapauksista on korkealaatuinen synteettinen nahka yhdistettynä hienostuneeseen ammattitaitoon.

Lisäksi on myös liukastumisen estäviä uria, jotta iPad pysyy ehjänä. Siinä on suuri tasku, joka varmistaa, että kortillasi on turvallinen paikka.

Sisäänrakennetun hihnan avulla voit käyttää iPadiasi mukavasti yhdellä kädellä. Vielä parempi, wopin tarjoaa tämän tapauksen joissakin todella suloisissa väreissä, mukaan lukien musta, ruskea, järvisininen ja harmaa.

USP: Sisäänrakennettu hihna

Tutustu Amazoniin

5. ProCase

Arvostan tätä tapausta erittäin hyvin. Parasta siinä on esteettinen muotoilu, joka voi helposti kiinnittää huomionne, jos haluat muodollisen ulkonäön.

Kohteliaisuusnahka ja sileä sisävuori takaavat vaaditun kestävyyden pitääksesi iPadisi täysin suojattuna kaikenlaisilta vaurioilta. Ominaisuudet, kuten joustavat Apple Pencil -telineet ja useat urat, tekevät siitä täydellisen paketin.

Vielä parempi, ProCase on vain 9,09 dollaria, mikä näyttää olevan varastaa verrattuna muihin vastaaviin kansiin.

USP: Edullinen mutta erittäin vaikuttava

Tutustu Amazoniin

6. JUQITECH

“JUQITECH” näyttää hyvältä mahdollisuudelta iPadillesi. Mikä on saanut minut haluamaan tämän kannen, on iskunkestävä rakennettu laatu. TPU: n, pehmeän sisustuksen ja PU-nahan ulkopinnan yhdistelmä on antanut sille halutun lujuuden kestää jopa ikäviä kolhuja.

Kansi tarjoaa luotettavan jalustatoiminnon parantamaan handsfree-elokuvien katselukokemusta. Lisäksi voit pitää Apple-kynän hyödyllisessä pidikkeessä, jotta se ei eksy.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. Veco

“Veco” mukana tulee kennorakenteinen lämmöntuotto, joka pitää iPadisi viileänä. Näin ollen laitteesi ei kuumene edes pitkän pelaamisen tai mediankatselun jälkeen.

Toinen laatu, joka on kiinnittänyt silmäni tähän kanteen, on iskunkestävä TPU-kotelo. Tämä tarkoittaa, että tablet-laitteellasi on hieman enemmän puolustusta pysyäkseen turvassa. Pidän lisäksi sen hienostuneesta viimeistelystä ja tarkoista leikkauksista, jotka tarjoavat helpon pääsyn kaikkiin toimintoihin.

USP: Hunajakennoinen lämmöntuotto

Tutustu Amazoniin

8. Fintie

Halusitpa sitten vintage-muotoilun tai haluat hohtaa elinvoimaista profiilia, Fintie on saanut sinut täysin peitetyksi. Valmistaja toimittaa iPad Air 2019 -kotelot useina väreinä, jotta voit saada mukavan ottelun laitteellesi makusi mukaan.

Rakennetusta laadusta puhuen se on sekoitus PU-nahkaa ja pehmeää mikrokuitua. Vaikka ulkopinnalla on suuri rooli paremman tarttumisen aikaansaamisessa ja se myös vastustaa iskuja, sisempi kuori suojaa naarmuilta.

Lisäksi siinä on tukeva magneettinauha, joka sulkeutuu täydellisesti ja säästää akkua. Kaiken kaikkiaan 3,99 dollaria, se on luultavasti markkinoiden halvin iPad Air 10.5 '' -kotelo.

USP: Saatavana monipuolisena muotoiluna

Tutustu Amazoniin

9. ProCase

Tiedän, että tämä on jälleen yksi ProCasen kansi tässä kokoonpanossa. Se eroaa kuitenkin hyvin edellä mainitusta.

Kannessa on läpikuultava takapaneeli, joka antaa iPadillesi ylellisyyttä loistaa. Ja mattapinnan ansiosta se tarjoaa myös paremman pidon. Lisäksi etukansi voidaan taittaa vaivattomasti paremman kirjoitus- ja katselukokemuksen tarjoamiseksi. Vielä parempi, tämä minimalistinen folio-kansi on saatavana 12 värivaihtoehtona.

USP: Useita katselukulmia

Tutustu Amazoniin

10. Ztotop

Ztotop lupaa tarjota 360 asteen suojan iPad Air 3 -puhelimellesi. Kun olen antanut tälle nahkasuojalle hyvän pyörimisen, voin sanoa, että se voi todella täyttää vaatimuksensa.

Synteettinen nahka antaa sille ammattimaisen kosketuksen, mutta sileä mikrokuituliina vahvistaa sisäkuorta. Ajat, jolloin haluat käyttää laitettasi yhdellä kädellä; elastinen hihna tulee pelaamaan tehokkaasti.

Voit myös piilottaa joitain tärkeitä korttejasi taskuun. Lisäksi Ztotopin avulla voit valita tämän vintage-kannen monilla houkuttelevilla värivaihtoehdoilla.

USP: 360 asteen suoja

Tutustu Amazoniin

Ole hyvä! Tämä tiivistää kokoonpanomme uuden iPad Airin folio-kansista.

Paras panoksesi?

Olen todella iloinen siitä, että autoin sinua löytämään arvokkaan kumppanin iPadillesi. Haluatko antaa palautetta siitä, mikä on taulutietokonettasi miellyttävä?

Katso myös nämä viestit:

  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Air -kotelot
  • 10,5 tuuman iPad Air -näppäimistökotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Air Leather -kotelot

Uusimmat viestit