Paras rengaspidike iPhone 8 Plus -puhelimelle vuonna 2021

Kahva on erittäin tärkeä osoitin koteloa valittaessa. Loppujen lopuksi useimmat tapaukset tapahtuvat vahingossa tapahtuneiden liukastumisten vuoksi. Jos olet kömpelö, luettelo parhaista iPhone 8 Plus -sormustelineistä voi auttaa sinua valtavasti. Renkaanpidin tarjoaa paitsi paremman otteen, myös parantaa handsfree-katselukokemusta. Kaikilla näillä rengaskoteloilla on muotoilu. He tekevät mukavan parin phabletin kanssa uhraamatta suojaa. Vielä parempi, suurin osa niistä on saatavana useina väreinä, jotta voit helposti valita sopivimman iPhonellesi!

 1. ICONFLANG rengastelineen jalustakotelo
 2. JETechin rengaspidike
 3. OCYCLONE-rengaspidike naisille
 4. Yoopake nestemäinen silikonikotelo renkaanpidikkeellä
 5. ATUSIDUN Clear Ring Holder -kotelo
 6. Magneettinen rengaspidike Venorolta
 7. DAUPIN Kääntyvä rengasjalusta
 8. ESamcore ohut rengaspidike
 9. Puskurin kotelo renkaanpidikkeellä PHEZENiltä
 10. Oma rengaspidike, jossa magneettinen autoteline

1. ICONFLANG-rengaspidike

"Tyylikäs" on täydellinen sana ICONFLANGille. Voit kiertää rengasta mukavasti 360 astetta saadaksesi upean handsfree-kokemuksen.

Voit käyttää rengasta jalustana jalustasi parantamiseksi. Se on valmistettu naarmuuntumattomasta ja sormenjälkitietokoneesta ja pehmeästä TPU-kehyksestä. Sen takana on metallilaastari, jonka avulla se voi toimia magneettisen autotelineen kanssa. Lopuksi, tämä hyvännäköinen rengaspidike on saatavana kuudessa viehättävässä värivaihtoehdossa.

USP: Metallilevy

Tutustu Amazoniin

2. JETech-renkaanpidikkeen jalustakotelo

JETech-rengaspidike on kadehdittavan tyylikäs ja antaa älypuhelimesi kutoa taikaa ilman häiriöitä. Valmistettu PC- ja TPU-materiaaleilla, sillä on voimaa tarjota tarvittava suoja laitteellesi. Edistyksellinen iskunvaimennustekniikka pehmustetuilla kulmilla tukee sitä kestämään kolhuja helposti.

Sisäänrakennettu jalusta on täydellisesti säädetty, jotta voit mukavasti katsella mediaa. Tässä viileässä rengaskotelossa on vain kaksi väriä: musta ja HD-kirkas.

USP: Kristallinkirkas muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Sormuksenpitimen kotelo Naiset SYKLONI

Kiiltävän profiilinsa ansiosta OCYCLONE on suunniteltu varastamaan sydämet helposti. Takakannen kimallukset ovat kotelon sisällä, joten sinun ei tarvitse huolehtia tahraantumisesta tai siirtämisestä.

Keinotekoinen tekojalokivi timantti kotelon vanteissa tekee siitä täydellisen ottelun teini-ikäisille tytöille tai naisille, jotka haluavat blingia käsissään. Vahvistetut kulmat vahvistavat rakennetta entisestään. Korotettu reuna suojaa näyttöä naarmuilta. Ihannetapauksessa voit kiertää rengasta 360 astetta saadaksesi useita katselukulmia.

USP: Bling-profiili

Tutustu Amazoniin

4. Yoopake-silikonirengaspidike

Elintarvikekelpoisella nestemäisellä silikonilla varustettu Yoopake tarjoaa sileän tekstuurisen pinnan, joka sopii kämmenesi kaikkiin ääriviivoihin. Jos olet pastellisävyinen fani, valmistaudu menettämään sydämesi tarjotusta värivaihtoehdosta.

Rengaspidike antaa mukavan otteen yhdellä kädellä. Sitä voidaan myös kääntää 360 ° katselun helpottamiseksi, ja sisäänrakennettu metallilevy mahdollistaa magneettisen autotelineen adsorption. Korotetut kehykset nostavat näytön ja kameran pois tasaisilta pinnoilta.

USP: Pehmeä käden tuntuma

Tutustu Amazoniin

5. ATUSIDUN Clear -kotelo renkaanpidikkeellä

Läpinäkyvä muotoilu, ATUSIDUN tarjoaa älypuhelimellesi täydellisen vapauden hehkua. Se lupaa optimaalisen suojan tinkimättä tyylistä ollenkaan. Erittäin läpinäkyvä selkä kestää naarmuja ja UV-säteilyä.

Pehmeä TPU-materiaali ja 0,03 mm korotetut kehykset takaavat riittävän muodon pudotusten vaikutuksen estämiseksi. Sormirengasteline kääntyy 360 ° ja kääntyy 180 ° monien miellyttävien katselukulmien takaamiseksi. Rautalevy takaa magneettisen autotelineen yhteensopivuuden.

USP: Galvanoitu reunus

Tutustu Amazoniin

6. Venoron magneettinen kiinnitysrenkaan pidike

Rengaspidike, tukijalka ja yhteensopivuus magneettisen autotelineen kanssa. Venoro tuo kotelon, jossa on kolme erinomaista ominaisuutta, jotka ovat luonteeltaan käytännöllisiä. Rengaspidikkeen avulla voit pitää iPhonea 8 Plus tukevasti kädessäsi.

Jalustan avulla voit katsella videoita puhelimesi suurella näytöllä. Pala piilotettua rautaa antaa kotelon kiinnittyä magneettiseen auton pidikkeeseen.

IPhonen suojaamiseksi Venoro on suunnitellut tämän kotelon iskuja vaimentavalta TPU: lta, mikä varmistaa myös nopean asennuksen ja poistamisen. Tarkkojen aukkojen avulla voit helposti käyttää kaikkia iPhonen portteja ja painikkeita.

USP: Irrotettava ja joustava rengas

Tutustu Amazoniin

7. DAUPIN-suojarenkaanpidike

DAUPINilla on ainutlaatuinen muotoilu, sileä pinta ja parannetut sivukahvat. Täydellinen sekoitus mukavaan pitoon, jopa pidempään. Sormuksen osalta se tekee työnsä kohtuullisen hyvin.

Ja siellä on myös metallilevy, joka tulee toimeen magneettisten autotelineiden kanssa ilman mitään ongelmia. Pehmeän TPU-puskurirungon ansiosta laite on suojattu päivittäiseltä kulumiselta.

USP: Liukumaton sivukahva

Tutustu Amazoniin

8. eSamcore Slim Ring Holder -kotelo

Tämä ohut marmorinen muotoilu tekee tästä ohuesta kotelosta niin vaikuttavan. Kaksikerroksisella suojauksella kotelo pitää naarmut ja kolhuet loitolla. Rengas täydentää täydellisesti koteloa ja muuttaa myös iPhonen upeaksi mediakeskukseksi.

Integroitu metallilevy tarttuu vahvasti mukana toimitettuun magneettiseen auton tuuletusaukkoon, jotta vältetään liukastumistapahtumat kuoppaisten ajon aikana. Voit valita tämän tyylikkään kotelon neljänä värivaihtoehtona, kuten musta, korallipunainen, smaragdinvihreä ja graniittiharmaa.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. PHEZEN Puskurin kotelo renkaan pidikkeellä

PHEZENin ​​puskurikotelo lisää runsaasti blingiä. Kristallinkirkas puskuri on täynnä kiiltäviä kimaltelevia timantteja ja silmiinpistävää sydämenmuotoista sormirengasta. Se kaikki tainnuttaa sinua!

Kotelossa on nastoitettuja keinotimantteja, jotka näyttävät nykyaikaisen kauneuden upealla slim fit-charmilla. Voit kiertää rengasta 360 astetta pitämään puhelinta mukavasti. Irrotettavaa kaulusta voidaan käyttää telineenä visuaalisen sisällön katseluun iPhonessa 8.

USP: Kimaltelevaa kirkkautta

Tutustu Amazoniin

10. Ownestin rengaspidike, jossa magneettinen autoteline

Oma rengaspidike iPhone 8 Plus -puhelimelle on läpinäkyvä ja antaa sinulle mahdollisuuden hioa iPhonen kauneutta helposti. Rengas antaa sinun säätää katselukulmaa mukavasti. Kotelo on valmistettu pehmeästä TPU-materiaalista, joka antaa lujan otteen pitäessään ja vaimentaa myös normaalit iskut ja kolhut.

Kotelossa on tarkat leikkaukset, joiden avulla voit käyttää kaikkia iPhonen painikkeita ja portteja. Lopuksi on olemassa useita värivaihtoehtoja, joista voit valita.

USP: 360 astetta käännettävä rengas

Tutustu Amazoniin

Joten, tämä on luettelo parhaista rengas tapauksista!

Valintasi?

Mikä näistä renkaanpitimistä on yhdistetty älypuhelimeesi? Olisi hienoa tietää sen nimi ja ominaisuudet, joista pidit.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

 • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot
 • iPhone 8 Plus -puskurin kotelot
 • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot
 • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot

Uusimmat viestit