Parhaat iPhone 6 Plus -kelloradioasemat vuonna 2021

Haluatko, että iPhone-telakka on enemmän kuin vain hyvä laturi? Suosittelen, että vilkaisette joitain huippukellon radiotelakointiasemia, jotka on suunniteltu toimimaan iPhone 6: n ja 6 Plus: n kanssa. IOS-laitteen turvallisen lataamisen lisäksi nämä Lightning-telakat voivat lisätä musiikkiaikaa. Ja siltä varalta, että myöhästyt usein toimistoon tai yliopistoon, voit myös hyödyntää kaksoishälytyksiä, jotta et koskaan anna sinun jättää aikaa jälkeesi!

# 1. iHome iPL23

iHomen tiedetään tuottavan hienointa Lightning-telakkaa kaiuttimen kanssa. Ja odotan, että iPL23: lla on kaikki ominaisuudet olevan ihailtava latausteline.

Tämän telakan kohokohta on suloinen äänenlaatu, jonka saa aikaan reson8) -kaiutinkammioista. Tehokkaat ohjaimet tuottavat raskaan bassoa, joka saa musiikkisi kuulostamaan upealta.

Kaksoishälytykset auttavat sinua pysymään ajan tasalla, kun taas uniajastimen avulla voit sammuttaa kaiuttimen automaattisesti tietyn ajan kuluttua. Lisäksi iPL23 on saatavana kahtena värinä, kuten mustana ja valkoisena.

USP: Erittäin tarkat kuljettajat

Tutustu Amazoniin

# 2. Kotiaika

”Kotiaika” voi helposti tulla suosikkitelakointiasemaksi. Puhuttaessa ominaisuuksista, jotka tekevät siitä hyödyllisen hyödykkeen, siinä on kaksi USB-porttia, joiden avulla voit käynnistää paitsi iPhonen myös muita Android-laitteita.

Siinä on kaksi kaiutinta, ja se on myös saanut laadun piristää langatonta musiikin suoratoistoa. Ja aux-in-liitännän avulla voit liittää Homtimeen melkein minkä tahansa soittimen.

Digitaalinen viritys FM-radio yhdistettynä uniajastimeen voi auttaa sinua omaksumaan unen, kun taas herätyskello voi olla hyödyllinen pysyessäsi ajan ulkopuolella. Lisäksi voit sijoittaa iPhonen sekä pysty- että vaakasuunnassa saadaksesi paremman handsfree-videopuhelukokemuksen.

USP: Kaksoiskaiuttimet, joilla on hyvä basso

Tutustu Amazoniin

# 3. Langaton iHome-lataustelakka

iHome tuo aina innovaatioita tuotteisiinsa. Toisin kuin muut telakointiasemat, tässä telineessä on langaton latauslaite. Tämä tarkoittaa, että voit sijoittaa iPhonen telakointialustan langattomalle latauspinnalle. Sinun on kuitenkin asennettava langattoman latauksen kanssa yhteensopiva kotelo iPhone 6: een ja 6 Plus: iisi.

Nopeaa Bluetooth-pariliitosta varten iHome esittelee NFC (Near Field Communication) -tekniikkaa. Seuraavaksi voit suoratoistaa audiovisuaalista sisältöä iPhonesta ja muista Bluetooth-laitteista. Käytä kaksoishälytyksiä itsellesi ja puolisollesi. Tarkista myös, että USB-portti lataa muita iOS-laitteitasi, kuten iPad tai iPod.

USP: NFC-tekniikka

Tutustu Amazoniin

# 4. DPNAO

DPNAO esittelee epätavallista muotoilua iPhonen kelloradiotelakointiasemassa. Tämä litteä jalusta tarjoaa täyden tuen suurikokoiselle iPhone 6 Plus -puhelimellesi ja muille. Takana näet tehokkaan Bluetooth-kaiuttimen musiikin suoratoistamiseksi iPhonesta ja muista Bluetooth-laitteista. Digitaalikello on sijoitettu iPhonen viereen, joten voit tarkistaa ajan nopeasti etäisyydeltä.

Kellon alapuolella on virtapainike, virityspainikkeet ja äänenvoimakkuuden ylös / alas-painikkeet. Muiden merkittävien ominaisuuksien joukossa on nollauspainike, AUX-liitin, USB-latausliitin, FM-antennijohto ja DC-IN-liitin.

USP: Epätavallinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 5. VELOR

VELOR on erinomainen vaihtoehto musiikin suoratoistoon ja iPhonen mehustamiseen. Useiden kiitettävien ominaisuuksien joukossa yksi asia, jonka olen havainnut merkittäväksi, on 20 FM-radioaseman esiviritetty asema.

Pääasiassa kahden erittäin tarkan kaiuttimen ansiosta VELOR tarjoaa huomattavan äänenlaadun. Siinä on äänilinjatulo (AUX IN), jonka avulla voit liittää sen toiseen digitaaliseen audiosoittimeen.

Apple MFi -sertifikaatti tekee siitä täysin yhteensopivan iPhonen lataamisen. Näin ollen laitteeseen ei tule virtaa vain nopeasti, vaan myös tarvittavalla suojauksella yleisiä vaaroja vastaan, kuten oikosulku. Ei siinä kaikki; Siinä on myös kellohälytys, jonka avulla voit pysyä ajan tasalla.

USP: Apple MFi -sertifikaatti

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Tiedän, että olet valinnut hienon telakan iPhonellesi. Mikä se on ja mitkä ovat ominaisuudet, jotka ovat kiinnittäneet silmäsi siihen? Minulla olisi ilo tietää se.

Älä missaa:

  • Parhaat iPhone 6/6 Plus -pankit
  • Autolaturit iPhone 6/6 Plus -puhelimelle
  • Parhaat iPhone 6/6 Plus -autotelineet
  • Parhaat iPhone 6/6 Plus -kuulokkeet

Uusimmat viestit