Paras Lue myöhemmin -sovellukset iPhonelle vuonna 2021

Selatessasi Internetiä tai selatessasi uutisia tai suosituimpia tarinoita törmäät mielenkiintoisiin tarinoihin. Mutta ajan puutteen takia et voi lukea niitä nyt. Kuinka voisit käyttää niitä välittömästi myöhemmin omalla rauhallisella ajallaasi, lukea niitä jopa offline-tilassa tai lukea suosikkiartikkeleita puolestasi henkilökohtaisen kertojan avulla? Erittäin yksinkertainen. Tarvitset nämä parhaiten lukevat sen myöhemmin iPhonen sovellukset, jotta asiat voidaan tehdä puolestasi.

1. Tasku

"Pocket" on paikka, johon voit tallentaa suosikkiartikkeleitasi, videoitasi ja linkkejäsi, jotta saat ne kiinni omaan sopivaan aikaan. Voit mukauttaa sovellusta mieltymystesi mukaan saadaksesi paremman lukukokemuksen. Henkilökohtaisten suositusten ansiosta löydät nopeasti sinua eniten kiinnostavat artikkelit.

Koska se tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan, voit tallentaa niin monta kohdetta kuin haluat. Käytä teksti puheeksi -toimintoa kuunnellaksesi artikkeleita. Lisäksi se toimii paitsi Safarin kanssa myös Google Chromen ja Firefoxin kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Instapaper

“Instapaper” -sovelluksella säästät tarinoita nopeasti ja hyödynnät erilaisia ​​työkaluja saadaksesi miellyttävämmän lukukokemuksen. Voit valita useista eri väreistä, vaihtaa fontteja ja käyttää välitysvaihtoehtoja.

Lajittele artikkelit suosion, päivämäärän ja pituuden perusteella. Järjestä tallennetut artikkelit siististi erillisiin kansioihin. Teksti puheeksi -ominaisuuden avulla voit kuunnella artikkeleita. Voit hallita teksti puheeksi myös Apple Watchilla.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Karhotin 5

Reeder 5: n mukana tulee useita palveluja, kuten Instapaper, The Old Reader, Fever, FeedHQ ja paljon muuta. Voit käyttää lukemisen helpottamiseksi erilaisia ​​teemoja, kuten vaalea, tumma, valkoinen ja musta.

Tallenna tarinat Safarin lukulistaan ​​ja lue ne myöhemmin. Jaa suosituimmat tarinat Facebookin, Twitterin ja Mailin kautta. Runsaalla käyttöliittymällä ja laadukkailla ominaisuuksilla tämä sovellus on suunniteltu piristämään lukutottumustasi.

Hinta: $4.99

ladata

4. InstaWeb

InstaWeb voi saada sinut rakastumaan lukemiseen !. Sovellus esittelee tallennetut artikkelisi puhtaassa muodossa, jotta voit lukea ne täysin mielenrauhalla. On myös sovelluksen sisäinen selain, jonka avulla voit selata verkkoa turvallisesti.

Sisäänrakennetun PDF-muuntimen avulla voit muuntaa sivut vaivattomasti PDF-tiedostoiksi. Sen avulla voit synkronoida tiedostosi Dropboxin ja Google Driven kanssa, jotta voit käyttää niitä millä tahansa laitteellasi. Lisäksi voit jakaa PDF-tiedostosi sähköpostilla ja viestillä.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Luettu

Outread on ensisijaisesti nopeudenlukija -sovellus, mutta se toimii myös huippuluokan lukena myöhemmin sovelluksena. Voit lisätä omia e-kirjojasi tai valita upeita romaaneja lukemaan valtavasta kirjastosta. Synkronoi se Instapaperin ja Pocketin kanssa päästäksesi kaikkiin tallennettuihin artikkeleihisi.

Katso lukutilastot pitämään välilehti edistymisestäsi. Säädä nopeutta ja korostuskokoa, jotta saat mukanasi oman lukunopeutesi. Sovelluksen avulla voit tallentaa tarinoita myös offline-lukemista varten.

Hinta: $1.99

ladata

6. Sadepisara.io

Sadepisara on melko hyvä kirjanmerkkien hallinnassa. Tämän käytettävissänne olevan sovelluksen avulla voit tallentaa kaiken, mitä haluat saada kiinni myöhemmin, ja pystyä myös pitämään ne täysin järjestyksessä. Sovelletaan myös kirjanmerkkien välilehteä, jotta voit käyttää niitä helposti.

Kutsu ystäväsi tekemään yhteistyötä kanssasi ja jakamaan työsi muiden kanssa. Synkronoi myös kaikki tietosi, jotta kokemus olisi sujuvampi. Toinen tämän Lue myöhemmin -sovelluksen merkittävä piirre on useiden kielten tuki, kuten englanti, armenia, tanska, hollanti, suomi, ranska ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

7. PaperSpan

PaperSpan on lukijan ilo! Siinä on useita erittäin siistejä ominaisuuksia, joilla on keskeinen rooli lukukokemuksen parantamisessa. Minulle tämän sovelluksen tekee niin käteväksi kyky määrittää tallennetut artikkelisi automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa luokitellessasi tarinoita.

Voit yksinkertaisesti käynnistää sovelluksen ja etsiä haluamiasi artikkeleita tai siirtyä haluamaasi luokkaan. Pystyt lukemaan ja hallitsemaan artikkeleitasi myös offline-tilassa.

Kaikki tekemäsi muutokset synkronoidaan automaattisesti, kun laite yhdistetään Internetiin. Jos et halua käyttää silmiäsi lukemiseen, voit saada sovelluksen lukemaan tarinoita sinulle myös offline-tilassa. Ei siinä kaikki; PaperSpanin avulla voit myös seurata lukutottumuksiasi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Offline Pages Pro

Arvostettu offline-selaussovellukseksi numero yksi, tämä sovellus on suunniteltu viemään offline-selauksesi uudelle tasolle. Voit ladata koko verkkosivuston (enintään 50000 sivua) sekä kaikki muotoilut, videot, kuvat ja asiakirjat skannataksesi kaiken rauhanomaisesti.

Voit järjestää sivuja kansioiden ja tunnisteiden avulla. Nopea sivulataus varmistaa, että sinulla on hyvä aika selata sivuja. Varmuuskopioi, arkistoi ja säilytä tietyt verkkosivustot. Lisäksi sovelluksen avulla voit tuoda tai viedä myös ladattuja verkkosivustoja.

Hinta: $9.99

ladata

9. Lukujono

"Lukujono" ei ole monipuolinen luku myöhemmin -sovellus. On kuitenkin hienoa tehdä lukemisesta miellyttävä kokemus. Sovellus toimii täydellisesti Safarin kanssa, joten voit tallentaa tarinoita myöhemmäksi helposti.

Kun olet lisännyt artikkelit luetteloosi, voit pyyhkäistä niitä läpi ja lukea milloin haluat. Sen avulla voit arkistoida artikkeleita ja jopa poistaa niitä, joita ei enää tarvita. Lisäksi jaat myös mielenkiintoisia tarinoita ystävillesi.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Refind

“Refind” tarjoaa saumattoman, luettavissa myöhemmin -kokemuksen. No, sanon sen, koska olen löytänyt sovelluksen erittäin intuitiivisesta ja kätevästä työkalusta ihmisille, jotka haluavat pitää järjestyksensä.

Perustoimintojen lisäksi sovelluksen avulla voit seurata suosituimpia lähteitä, kuten The Guardian, Tech Crunch, The Wired ja paljon muuta. Kun olet valinnut suosikki uutislähteesi, se valitsee automaattisesti heidän uusimmat tarinansa, jotta voit seurata niitä helposti.

Voit mykistää myös tarinoita, vaihtaa kieltä, tuoda kirjanmerkkejä ja viedä tietoja. Lisäksi Refind antaa sinun luoda sosiaalisen profiilin jakamaan ajatuksiasi ja olemaan vuorovaikutuksessa samanmielisten kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

Paketoida!

Kun nämä sovellukset ovat käytettävissä, sinulla on paljon parempi lukukokemus. Vaikka suositut sovellukset, kuten Pocket ja Instapaper, ovat erinomaisia, muut sovellukset, kuten Readable, tekevät lukemisesta ehdottoman ilahduttavan. Joten mitä näistä sovelluksista aiot käyttää?

Haluat myös saada kiinni:

  • Parhaat sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Tietosanakirjasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat Safari-laajennukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat nopeuslukijasovellukset iPhonelle ja iPadille

Tykkää tämä artikkeli? Kerro siitä meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit