Parhaat iPad Pro -kotelot vuonna 2021

Folio-kotelot ovat yksi suosikkini lisävarusteista 12,9-tuumaiselle iPad Prolle. Tablettini suojaamisen lisäksi ne tarjoavat useita katselukulmia. Pelkästään ihailtavan ammattitaidon, kohtuuhintaisuuden ja käyttökokemuksen perusteella nämä ovat parhaita 12,9 tuuman iPad Pro-folio-koteloita, jotka ovat vaikuttaneet minuun eniten.

Suurelta osin korkealaatuisen materiaalin ansiosta nämä foliotapaukset ovat erittäin kestäviä. Ne tarjoavat tarvittavan suojan ei-toivotuilta putoamisilta ja naarmuilta. Lisäksi ne ovat kevyitä, ohuita ja helppo kuljettaa. Mennään eteenpäin saadaksesi lisätietoja tästä huippuluokan 12-tuumaisesta iPad Pro -folion kotelosta!

 1. ProCase
 2. Maxace Pro
 3. Speck Balance FOLIO
 4. MoKo
 5. Ztotop
 6. Spigen
 7. OtterBox-symmetria
 8. FYY
 9. rooCASE
 10. Valkit

1. ProCase

ProCase on suunniteltu erittäin toimivaksi. Folio-kotelo on valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä nahasta, joka vahvistaa sen rakennetta; jolloin tabletin voi suojata putoamiselta helposti. Pehmeä sisustus lisää uuden suojakerroksen ja pitää tehokkaasti poissa naarmuilta.

Tarkasteltaessa muita ominaisuuksia, siinä on automaattinen lepotila ja sisäänrakennettu Apple Pencil Holder. Magneettinen sulkumekanismi on riittävän vahva iPad Pron kiinnittämiseen turvallisesti. Siellä on myös etutasku, jonka avulla voit tallentaa kortteja ja käteistä.

Neljä jalustaa tarjoavat upeat katselukulmat erilaisiin tarpeisiin. Katselukokemuksen parantamisen lisäksi yli 10 kauniisti näyttävää värivaihtoehtoa tarjoavat sinulle erinomaisen mahdollisuuden valita täydellinen kumppani laitteellesi.

USP: Laadukas nahkainen ulkopinta ja pehmeä sisustus

Tutustu Amazoniin

2. Maxace Pro

Maxace Pro on käyttänyt korkealaatuisia materiaaleja kotelon valmistamiseen, joka tuntuu hyvältä ja näyttää hyvältä. Olitpa sitten toimistossa tai kokoushuoneessa, voit tehdä vaikutuksen ihmisiin tällä kotelon kirjankannella. Kun videon katsomisen tarve ilmenee, voit katsella elokuvia ja muuta visuaalista sisältöä iPad Prossa monikulmaisen katselujalustan avulla.

Tarkista kotelon sivuleikkaus, mikä tekee siitä yhteensopivan Apple Pencilin kanssa. Maxace Pro on käyttänyt vahvempia magneetteja varmistaakseen, että automaattinen lepo- / herätystoiminto toimii tehokkaasti.

USP: Automaattinen lepotila / herätys

Tutustu Amazoniin

3. Speck BalanceFolio

Mikään luettelo iPad Pron suosituimmista folio-tapauksista ei olisi täydellinen ilman Speck Balance FOLIO -tuotetta. Kotelo on luonut hyvän tasapainon suojan ja hoikkuuden välillä. Laadukas PC- ja PU-nahka ovat tehneet siitä iskunkestävän.

Vaikka kestävä ulkopinta antaa kotelon kestää iskuja, pehmeä sisätila ei anna naarmuuntumisen vahingoittaa tablettiasi. Näytön ympärillä oleva kohotettu huuli tarjoaa ylimääräisen suojan iPadille. Lisäksi säädettävä jalusta vastaa ihailtavasti katselu- ja kirjoitustarpeitasi.

USP: Täysin säädettävä jalusta

Tutustu Amazoniin

4. MoKo

MoKo on yksi johtavista tuotemerkeistä korkealaatuisten iPhone- ja iPad-lisävarusteiden valmistuksessa. Tämä folio-kotelo sopii tarkasti 12,9-tuumaiselle iPad Prollesi ja suojaa laitettasi ensiluokkaisella 600D-kankaalla ja PU-nahalla.

Tuotemerkki on muotoillut tämän kotelon täydellisesti, jotta voit käyttää kaikkia iPad Pron tärkeitä portteja ja painikkeita. Uusimman iPad Pron kanssa yhteensopiva kotelo tukee Apple Pencil -laitetta, joka voidaan kiinnittää iPadiin magneettisesti pariliitoksen muodostamiseksi ja lataamiseksi poistamatta koteloa.

USP: 600D-kangas

Tutustu Amazoniin

5. Ztotop

Sinun ei pidä unohtaa Ztotopia, jos johtava suunnittelu vetoaa sinuun. Pehmeä synteettisen nahan ulkokuori yhdessä näkyvän ompelun kanssa näyttää tyylikkäältä. Varmistaaksesi, että iPadissasi on ylimääräinen suoja kolhuilta, se on pakattu mikrokuituliinaan.

Nahkaisella käsirannekkeella sinulla on haluttu mukavuus pitää iPadia. Järjestäjätasku antaa sinun pitää pienet esineet turvallisesti.

Magneettinen suojus toimii hyödyllisenä jalustana ja pidentää myös laitteen akun käyttöikää. Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita kymmenen kaunista värivaihtoehtoa.

USP: Executive-profiili

Tutustu Amazoniin

6. Spigen

Pidän Spigen iPad Pro -folio-kotelon ammattimaisesta ulkoasusta. Ensiluokkainen synteettinen nahka on tehnyt siitä niin sileän. Kotelossa on PC-kuori, jotta iPad voi torjua kolhujen vaikutukset helposti.

Magneettisen läpän avulla voit sulkea kotelon turvallisesti, kun taas jalustatoiminnon avulla voit katsella videoita kätevästi. Siinä on myös etutasku pienten esineiden säilyttämistä varten. Voit pitää Apple Pencil -laitteen turvallisesti sisäänrakennetussa pidikkeessä. Lisäksi Spigen folio -kansia on saatavana kahtena vaikuttavana värinä: musta ja ruskea.

USP: Kestävä PC-kuori

Tutustu Amazoniin

7. Saukkolaatikko

OtterBox SYMMETRY folio -kuorella on esteettinen muotoilu. Erittäin ohut, se pitää tablet-laitteesi tyylikkyyden elossa. Koska kaikki ovat niin tyylikkäitä, tämä folio-kotelo voi suojata iPadiasi pudotuksilta ja naarmuilta.

Koska folio on irrotettava, voit poistaa sen nopeasti tarpeen mukaan. On pidike, jonka avulla voit pitää Apple Pencil turvallisesti. Moniasentoinen jalusta tarjoaa optimaalisen katselukulman.

USP: Irrotettava folio

Tutustu Amazoniin

8. FYY

Tässä on jotain vaativille maille. FYY tarjoaa aina tyylikästä muotoilua ja hämmästyttävää käsityötä naisille. Tämä iPad Pro -kuori on tyylikäs ja marmorikuvioitu. IPadin suojaamisen lisäksi tässä tapauksessa voit tallentaa muoviset rahasi ja valuuttalaskusi.

Kun rahasi saavat tallennustilaa, ajattele muita lisävarusteita, kuten Apple Pencil. FYY antaa erillisen kynänpidikkeen, jolla voit viedä kynääsi mukavasti. Katsokaa irrotettavaa käsihihnaa, joka vastaa päivittäisiä tarpeitasi.

USP: Taktiilinen vaikutelma

Tutustu Amazoniin

9. rooCASE

rooCase esittelee kolminkertaisen folio-kotelon, jossa on automaattinen lepo- ja herätystoiminto 12,9-tuumaiselle iPad Prollesi. Tämä kevyt ja ohut kotelo on erittäin sileä, joten voit asentaa iPad Pron nopeasti. Seuraavaksi voit olla varma, että premium-tabletti on turvallinen ja suojattu naarmuilta.

Tutustu erilaisiin pysyviin vaihtoehtoihin katsella elokuvia, työasiakirjoja ja sosiaalisen median tilejä vaakasuunnassa. RooCasen mattapintainen kumipäällyste takaa laitteen kestävyyden ja ohuen profiilin.

USP: Sileä rakenne

Tutustu Amazoniin

10. Valkit

Valkit on tehnyt puoliksi läpinäkyvän folio-kotelon ensimmäisen ja toisen sukupolven 12,9-tuumaiselle iPad Prolle. Kotelo on varustettu Apple Pencil -pidikkeellä, joten olet aina valmis tekemään muistiinpanoja tai luonnostelemaan jotain tien päällä.

Vaokitin kolminkertainen magneettinen kansi tukee älykästä automaattista lepotilaa. Ainutlaatuisen suojan saamiseksi tuotemerkki on asentanut takakannen neljä kulmaa paksuuntuneeksi välttääkseen vahingot, jos pudotat tabletin vahingossa.

USP: Laadukas TPC

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Ovatko nämä foliotapaukset läpäisseet happotestisi? Ja kumpi olet valinnut pariksi iPad Pron kanssa? Kerro meille siitä kommenteissa ja jaa myös näkemyksesi näistä folio-tapauksista. Minulle nämä materiaalit erottuvat laadukkaasta materiaalista, ihailtavasta ammattitaidosta ja tyylikkäästä muotoilusta. Lisäksi ne tarjoavat useita katselukulmia ja voivat puolustaa taitavasti tablettiasi pudotuksilta ja naarmuilta.

Haluat tarkistaa:

 • Parhaat iPad Pro -nahkakotelot
 • iPad Pro -näppäimistökotelot
 • Parhaat iPad Pro -kotelot
 • Parhaat 9.7 iPad Pro -kotelot

Uusimmat viestit