Kuinka tallentaa Snapchat-videoita ja valokuvia iPhoneen

Minulla on ikivanha taipumus luoda erityinen videokokoelma. Aina kun tunnen olevani hieman sään alla, tykkään katsella hilpeitä leikkeitä ja jakaa niitä ystävieni kanssa. Yksi tärkeimmistä salaisuuksista, miksi kirjastoni ei koskaan jää kylmäksi, on se, että en aio tallentaa jännittäviä Snapchat-videoita ja valokuvia iPhoneen tai iPadiin.

Snapchatin avulla voit tallentaa muistosi helposti. Valitettavasti ei ole virallista tapaa ladata muiden käyttäjien jakamia napsautuksia. Mutta esteen poistamiseksi on aina olemassa kiertotapa.

Kuinka tallentaa Snapchat-valokuvat ja videot iPhone-kamerarullalle

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Sanpchat iPhonellasi.

Vaihe # 2. Napauta nyt pieni valokuva aivan laukaisimen alapuolella.

Vaihe # 3. Siirry kohtaan Video / Snap haluat tallentaa. Napauta sitten kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 4. Napauta seuraavaksi Vie napsautus.

Vaihe # 5. Napauta seuraavaksi ylös Tallenna video / valokuva.

Se on tehty! Olet tallentanut napsautuksesi onnistuneesti iPhone-kamerarullallesi. Siirry nyt Valokuvat-sovellukseen katsomaan sitä. Entä jos haluat tallentaa muiden käyttäjien napsautuksen? Suosittelen, että otat kuvan kuvakaappauksen ja hienosäätät sen sitten muokkaustyökalujen avulla.

Lataa videoita osoitteesta Snapchat iPhone tai iPad käyttämällä sisäänrakennettua näytön tallenninta

Entä jos haluat tallentaa muiden käyttäjien napsautuksen? Suosittelen, että otat kuvan kuvakaappauksen ja hienosäätät sen sitten muokkaustyökalujen avulla. Se johtuu toimivien vaihtoehtojen puutteesta.

Oli sovelluksia, kuten SnapSave, jonka avulla voit tallentaa kuvia tästä sosiaalisen verkostoitumisen sovelluksesta, mutta monet niistä eivät enää toimi. Voit kuitenkin tilata SanpSaven sen kauttavirallinen nettisivu(5 dollaria kuukaudessa) napsautusten lataamiseksi helposti.

IPhonen avulla voit tallentaa iPhonen näytön helposti sisäänrakennetun näytön tallentimen ansiosta. Joten kun katsot videota, tallenna laitteen näyttö. Käytä sitten muokkaustyökalua kaunistaaksesi leikkeen parhaan mielesi mukaan. Hyväksytty, se ei välttämättä ole merkin tasalla ja siihen liittyy kiertotapa, mutta kannattaa antaa katse.

Sinulle

Joten näin voit tallentaa joitain ikimuistoisia napsautuksia laitteellesi, jotta saat ne kiinni omassa tahdissasi.

Älä missaa näitä yhtä arvostettavia viestejä:

  • Kuinka ladata Instagram-videoita iPhonelle ja iPadille
  • GAVI - Night Vision -videopuhelu iPhone-sovellus
  • Kuinka ladata Facebook-videoita iPhonelle ja iPadille
  • Kuinka lisätä musiikkia iPhone-tarinoihisi

Uusimmat viestit