Kuinka lähettää Android-tekstiviestejä Mac- tai Windows PC -tietokoneille

Olet Mac-käyttäjä, mutta omistat Android-laitteen. Ja työskennellessäsi tietokoneellasi, sinun on kaivettava älypuhelimeen tarkistaaksesi viimeisimmät tekstiviestit. Eikö olisi hienoa, jos voisit lähettää / vastaanottaa Android-tekstiviestejäsi suoraan Maciltasi tai PC: ltäsi? Joo, se olisi todella mukavaa!

Tapaa “AirText”, jonka avulla voit voittaa esteen. Sovellus synkronoi Android-tekstiviestit sinunMac, Windows PC, Android Tablet ja jopa iPad.

Heti kun saat viestin älypuhelimeen, se ilmoittaa, että pidät sinut ajan tasalla. Vielä parempi, voit käyttää suurta kokoelmaa tavallisia hymiöitä tai jopa määrittää omat hahmosi, jotta tekstiviesteihin tulee enemmän hauskaa.

Android-tekstiviestien lähettäminen / vastaanottaminen Mac- tai Windows PC -käyttöjärjestelmässä

Sovelluksen ilmaisen version avulla voit lähettää jopa viisi viestiä päivässä ja mahdollistaa 500 tekstiviestien tallennustilan. Se sisältää mainoksia ja tukee multimediaviestejä sekä ryhmäviestintää.

Kuukausitilaus (4,99 dollaria) ja vuositilaus (129,99 dollaria) antaa sinun lähettää rajattomasti tekstiviestejä ja tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan. Sovelluksen pro-versio ei sisällä mainoksia ja tarjoaa myös ympärivuorokautisen asiakastuen.

Vaihe 1. Ensinnäkin sinun on ladattava AirText-sovellus Android-laitteellesi. Siirry Play-kauppaan ja asenna tämä sovellus. Luo sitten tili.

Vaihe # 2. Lataa nyt AirText Mac- tai Windows-tietokoneellesi.

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun on kirjauduttava sisään käyttäjänimelläsi ja salasanallasi.

Vaihe # 4. Kun olet kirjautunut sisään AirText-asiakasohjelmaan, sinun pitäisi nähdä kaikki Android-tekstiviestisi ja yhteyshenkilöluettelosi tietokoneellasi.

Mene eteenpäin ja käytä sovellusta lähettämään ja vastaanottamaan viestejä kätevästi työpöydältäsi!

Se on melkein kaikki!

Kannattaa kokeilla:

Toiminnallisuuden osalta olen huomannut, että AirText on merkin yläpuolella. Puhdas käyttöliittymä yhdistettynä helppokäyttöisiin ominaisuuksiin varmistavat, että voit helposti soittaa siihen. Mikä parasta, se on saatavilla ilmaiseksi. Siksi, jos haluat käyttää viestisovellusta, sinulla on mahdollisuus arvioida sen toimivuus ennen päivittämistä pro-versioon.

Mitä mieltä olet tästä siististä sovelluksesta? Haluatko käyttää sitä työpöydälläsi? Ammu ajatuksesi kommenteissa.

Älä missaa:

  • Kuinka käyttää iMessagea Android- ja Windows-laitteissa
  • IMessage-sovelluksen vetolaatikon poistaminen tai piilottaminen
  • Parhaat iMessage-sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit