Parhaat korttikotelot iPhone 11 Prolle vuonna 2020

Kun sain kokouksiin muodollisissa puvuissa, minusta tuntuu epämukavalta kantaa lompakkoa mukanani, mutta kun olen farkuissa, olen kunnossa lompakkoni kanssa. Minun on kannettava lompakko, sillä sillä on tietysti arvokkaat luottokorttini ja käteiselläni, riippumatta puvusta. Luulin henkilökohtaisesti, etten aio koskaan löytää ratkaisua tähän ongelmaan, mutta kiitos kortinhaltijan kanssa yhteensopivan kotelon, joka teki päiväni.

Voin nyt helposti kuljettaa korttini, käteisen ja muutaman käyntikortin myös iPhoneni kanssa näiden korttikoteloiden kanssa. Joten niille, jotka eivät halua kantaa lompakkoasi tai kuljettaa käteistä avoimesti taskussa, tässä on tarkasteltu joitain parhaita kortinhaltijakoteloita iPhone 11 Prolle.

Parhaat iPhone 11 Pro -kotelot korttikotelolla vuonna 2020

Olemme kiinnittäneet tarkkoja huomiomme kaikkiin näiden iPhone 11 Prolle tehtyjen korttikoteloiden yksityiskohtiin ja usko minua, sinun on helpompi valita yksi niistä, kun olet lukenut arvostelut. Joten tässä mennään.

Nopea pääsy:

 • Maxboost
 • Suteni
 • Fly Hawk
 • Arae
 • Älykäs
 • Kihuwey
 • Vaburs
 • ZVE
 • Samonpow
 • Eloven

# 1. Maxboost

Olemme listanneet tämän Maxboostin tapauksen iPhone 11 Pro -suojakoteloomme, ja tänään se on tehty tapa, koska siinä on kortinhaltija. Se koostuu 3 korttipaikasta ja ylimääräisestä taskupaikasta, jolla voit kuljettaa käteesi iPhonen kanssa. Nyt kun sinulla on kortinhaltijan kanssa yhteensopiva kotelo, sinun ei tarvitse enää kantaa lompakkoasi.

Se, että siinä on korttipaikkoja, ei tarkoita sitä, että siitä tulee iso, itse asiassa se on ohut, tyylikäs, turvallinen ja turvallinen kotelo. Sen kompakti muotoilu ja kevyt ominaisuus tekevät siitä vieläkin paremman. Maxboostin kotelossa on myös jalusta ja se on kuin kakku kakulla, koska etsit koteloa kortinhaltijalla ja saat nämä kaikki asiat kokonaan.

Se on valmistettu PU-nahasta ja se suojaa iPhonea putoamisilta ja kolhuilta nelikulmaisella suojauksella. Samaan aikaan etukansi suojaa näyttöäsi myös naarmuilta ja tahroilta. Tämän lisäksi sillä on elinikäinen takuu.

USP:Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

# 2. Suteni

Sutenin kotelo näyttää tyylikkäältä, koska se on ohut ja kevyt. Tietenkin sen mukana tulee korttipaikka, joka takaa yhden kortin pitämisen, mutta koska se on joustava, siihen mahtuu 3-4 korttia käyttötavastasi riippuen. Kotelo ei häiritse iPhonen toimintaa millään tavalla, vaikka kortit olisikin takana, mikä antaa mukavan otteen.

Kaikissa 4 kulmassa olevalla tyynypuskurilla se suojaa iPhonea putoamisilta ja kolhuilta. Se on suunniteltu siten, että sitä voidaan kutsua myös puskurikoteloksi sen lisäksi, että sanotaan myös nahkakoteloksi. Lyhyesti sanottuna, se on all-in-one-tapaus, johon jokainen iPhone-käyttäjä rakastaa sinua saamaan käsiinsä! Eikö olekin ?!

Se on valmistettu korkealaatuisesta nahasta ja pehmeästä TPU: sta, joka kuvaa tapauksen tukevuutta. Sutenin koteloa on saatavana sinisenä, ruskeana, harmaana ja punaisena. Ja sen takuu on 12 kuukautta.

USP:Joustava korttipaikka

Tutustu Amazoniin

# 3. Fly Hawk

Suunnittelu voi näyttää hieman oudolta, mutta se on todella kätevä kotelo niille, jotka haluavat vain kortinpidikkeen iPhone 11 Prolleen täydellisen suojan kanssa. Se voi tallentaa enintään 2 korttia kerrallaan. Valitettavasti käteistäsi ei ole paikkaa. Mutta silti, jos haluat, voit kantaa yhtä korttia ja käyttää tyhjää korttipaikkaa käteisen kuljettamiseen.

Jos haluat parasta tästä tapauksesta, Fly Hawk ehdottaa, että käytät vain yhtä korttipaikkaa. Kotelo on helppokäyttöinen, se on ohut ja sopii helposti iPhoneen. Pehmeydellään se suojaa älypuhelinta myös pudotuksilta, kolhuilta ja iskuilta. Näytön reunoilla ja takakameran lähellä olevat kohotetut huulet antavat 360 asteen suojan.

USP:Ohut ja tyylikäs

Tutustu Amazoniin

# 4. Arae

Ruusukullan väri antaa sävyn tytöille ja naisille. Koska vaaleanpunainen on heidän suosikkinsa, päätimme hankkia yhden kortinhaltijan myös sinulle. Se on valmistettu kestävästä TPU: n pehmeästä materiaalista, joka ei vain suojaa iPhonea, vaan antaa sinulle myös pehmeän tunteen, kun pidät sitä kädessäsi.

Araen vahvuus on tarjota ainutlaatuinen muotoilu, ja tässä kotelossa on läppäkansi, mutta se on etupuolella, se on takana. Kyllä, sinulla on se oikeus. Läppäkotelo on kotelon takaosassa, jossa on 3 korttipaikkaa ja korttipaikka käteisen tallentamiseksi. Heti kun sinulla on arvokkaita tavaroita lompakossa, kaksi magneettista solkea varmistavat, että kaikki on turvallista.

Sitä on saatavana ruusukullan, sinisen, mustan ja viininpunaisina. Koteloon kuuluu elinikäinen takuu, ja jos sinulla on laatuongelmia, voit vaihtaa sen milloin tahansa.

USP: Takana läppäkotelo

Tutustu Amazoniin

# 5. Älykäs

Älykäs, nimi itse viittaa siihen, että tapaus on älykäs ja todellisuudessa on, rehellisesti sanottuna. Se voi tallentaa jopa 3 korttia ja vähän rahaa myös. Lisäksi voit käyttää samaa korttipaikkaa myös jalustana. Joten lyhyesti sanottuna, jos sinulla ei ole korttia, siinä ei ole jalustaa.

Korkealla otteella varustettu rakenne antaa sinulle mukavan otteen, kun pidät iPhoneasi tässä tapauksessa. Ilmakulmat suojaavat älypuhelinta myös äkillisiltä iskuilta ja tahattomilta kolhuilta. Se on langaton latausyhteensopiva, etkä voi kysyä lisää tältä kotelon valmistajalta.

USP: Yhteensopiva langattoman latauksen kanssa

Tutustu Amazoniin

# 6. Kihuwey

Aivan kuten fiksu, tämä Kihuweyn tapaus tekee myös luottokortistasi jalustan. Siinä on 5 korttipaikkaa, joten kaikki ei koske luottokortteja, mutta voit myös tallentaa ajokorttisi, muut henkilötodistuksesi ja käteistä. Lyhyesti sanottuna tämä on täydellinen lompakkokotelo, joka on nimetty kortinhaltijaksi.

Laadukas PU-nahka tekee sinusta tuntuu pehmeämmältä, kun taas magneettinen solki varmistaa, että lompakko on suljettu ja kaikki siihen tallennetut asiat ovat turvallisia. Sen korotetut reunat suojaavat näyttöä naarmuilta ja välttävät suoraa kosketusta myös epätasaisiin pintoihin.

Nahkakotelon ansiosta se antaa myös vankan suojan tukevien kulmiensa ansiosta. Sitä on saatavana mustana, ruskeana ja ruusukullana.

USP: 5 korttipaikkaa

Tutustu Amazoniin

# 7. Vaburs

Perhosaiheinen tapaus on täydellinen valinta naisille ja tytöille. Tässä tapauksessa on myös takakannen suojus, kuten näimme Araessa, mutta ainoa ero, jonka näen, on muotoilu. Siinä on 3 korttipaikkaa ja tasku, johon voi tallentaa myös arvokkaat käteisvarasi.

Voit helposti käyttää takalevyn kantta jalustana, ja sillä välin takana on magneettinen solki, joka varmistaa, että korttisi ja käteisvarasi säilytetään turvallisesti suljetussa kotelossa! Täysikokoiset puskurikulmat suojaavat iPhonea myös kolhuilta, pudotuksilta, iskuilta, iskuilta ja hämmennyksiltä.

Vabursin koteloa on saatavana vihreänä, purppurana ja ruusukullana. Suunnittelunsa vuoksi olen varma, että suurin osa tytöistä menisi ruusukullan värivaihtoehtoihin. Eikö olekin?

USP: Takana läppäkansi jalustalla

Tutustu Amazoniin

# 8. ZVE

ZVE: n kannella voi helposti kuljettaa myös 2 korttia käteisen kanssa. Kotelo on valmistettu korkealaatuisesta nahasta ja ZVE: n kiiltävä ilme sai huomioni heti! Samaan aikaan TPU-pohjakuori suojaa iPhoneasi täydellä suojauksella. Ja ulompi puskuri vaimentaa myös kaikki äkilliset iskut ja kolhut.

Kotelon takaosassa oleva joustava nauha pitää korttisi ja käteiselläsi turvallisesti. Voit yksinkertaisesti vetää nauhan ottaaksesi korttisi ja käteistäsi. Sitä on saatavana mintunvihreänä, timanttina ja ruusukullana.

USP: Joustava nauha

Tutustu Amazoniin

# 9. Samonpow

Tämä on ainoa tapaus tämän päivän luettelossa, joka on valmistettu kovasta PC: stä ja se näyttää pistoolilta pieneltä etäisyydeltä. Klassinen ilme ja mukana toimitettu korttikotelo saivat huomioni heti! Joten jos etsit täydellistä suojaa korteillesi ja käteiselle, Samonpow on oikea tapa edetä.

Sen yhdistelmä TPU: ta ja kovaa PC-materiaalia tarjoaa 360 asteen suojan mitä tahansa! Kulmat, näyttö ja kamera ovat myös hyvin suojattuja. Ei, se ei ole, koska se pitää myös iPhone 11 Pro: n poissa naarmuilta ja sormenjäljiltä. Sitä on saatavana purppuran, aseen metallin, tummansinisen ja ruusukullan värivaihtoehtoina.

USP: 360 asteen suoja

Tutustu Amazoniin

# 10. Eloven

Tässä on paras esimerkki siitä, miltä kortinhaltijan täytyy näyttää. Kukaan, joka istuu vieressäsi, ei voi arvata, että iPhone 11 Prollasi on kortteja takapuolella, tällainen on tämän tapauksen kauneus! Sanoisin, että tämä on viimeinen tapaus tämän päivän kokoonpanossa, mutta se on hienoimpia kaikista, joista rakastin sitä henkilökohtaisesti.

Pienikokoinen ja hybridipanssari suojaa laitettasi ulkoiselta ympäristöltä, ja mukana toimitettu kortin pidike suojaa myös korttejasi ja käteistäsi. Tarkkojen aukkojen ja muotoilun avulla voit helposti käyttää kaikkia portteja ja painikkeita keskeytyksettä.

Elovenin kotelossa on pieni painike takana painettaessa, johon voit tallentaa korttisi, vähintään 2 vähintään. Sitä on saatavana purppuran, mustan, aseen ja ruusun väreinä. Koteloon kuuluu myös elinikäinen takuu.

USP: Valmistunut suljettu kortinhaltija

Tutustu Amazoniin

Joten, kaverit ja tytöt, se on tänään.

Viimeiset sanat…

Jos haluan mennä kortinhaltijaan katsomalla luokitukset Amazonissa, olisin halunnut Maxboostin sen all-in-one-ominaisuuden vuoksi. Mutta jos kaikki halusin tutkia jotain uutta, jatkan ehdottomasti Elovenin kotelon kanssa, joka tulee mukana kortinhaltija. Joten kumpi haluaisit ostaa iPhone 11 Prollesi? Kerro meille kommenttiosassa nyt.

Liittyvät viestit iPhone 11 Prosta, josta saatat pitää!

 • Parhaat iPhone 11 Pro -kotelot
 • Parhaat iPhone 11 Pro -puukotelot
 • Kestävät iPhone 11 Pro -kotelot
 • Parhaat iPhone 11 Pro -nahkakotelot

Uusimmat viestit