Parhaat vedenpitävät kotelot iPhone SE: lle, 5s: lle ja iPhone 5: lle vuonna 2021

Ei ole usein, että törmäät jonkun kanssa, joka tarvitsee vedenpitävän iPhone-kotelon. Parasta mitä minulla on, on ystävä, joka tekee paljon vedenalaista valokuvausta, joten hän on täynnä vedenpitävää kameralaukkua. Mutta vedenpitävät kotelot iPhone SE: lle? Outoa, eikö?

1. OtterBox Armor -sarja

OtterBoxin panssarisarja on helposti yksi alan parhaista. Kotelo on trendikäs muotoilu ja tarjoaa turvallisuuden jopa 6,6 jalkaa syvälle veteen jopa 30 minuutin ajan.

Lisäksi se kestää myös pudotuksia jopa 10 jalkaan. Niin kauan kuin tämä tapaus on iPhonellasi, laitteesi pystyy kestämään kolhuja helposti.

Sisäänrakennettu näytönsuoja varmistaa, että kosketusnäytöllä on ylimääräinen suoja naarmuilta. Lisäksi Armor-sarjan koteloita on saatavana kolmessa värissä, kuten sininen, vihreä ja oranssi.

USP: Sisäänrakennettu näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

2. LifeProof FRĒ -SARJA

LifeProof FRĒ SERIES vedenpitävät kotelot ovat aina olleet suosikkini. Se kiertyy tahrattomasti iPhonessa lisäämättä siihen paljon irtotavaraa. IP68-luokituksen ansiosta se voi suojata iPhonea jopa 6,6 metrin syvyydessä vedessä tunnin ajan.

Kotelo voi myös tarjota älypuhelimellesi luotettavan suojan kolhuilta. Painikkeiden kohdalla ne ovat hyvin reagoivia ja helposti napsautettavia. Lisäksi FRĒ SERIES -laukkuja on saatavana neljänä värinä, kuten musta, murskattu, jauhettu ja sinivihreä.

USP: IP68 vedenpitävä

Tutustu Amazoniin

3. Griffin

Kun puhut parhaista vedenpitävistä koteloista, Griffin Survivor on saanut kaikki ominaisuudet kävelemään kokoonpanossa ilman paljon vaivaa! Tässä tapauksessa erottuu vaikuttava muotoilu, joka tarjoaa toivotun suojan älypuhelimellesi ilman, että se näyttää isolta.

IP68-luokituksen mukainen kotelo pystyy täysin suojaamaan laitettasi jopa 9,8 metrin syvyydessä vedessä. Kiinteän sisäänrakennuksen ansiosta se kestää myös iskuja ja suojaa laitettasi tyhjästä. Suojauksen lisäksi voit valita sen neljässä värissä, kuten mustana, sinisenä, vaaleanpunaisena ja turkoosina.

USP: Erittäin kestävä

Tutustu Amazoniin

4. SPIDERCASE

SPIDERCASE esittelee tarkkaan muotoillun iPhone vedenpitävän kotelon, jonka avulla voit käyttää kaikkia olennaisia ​​ominaisuuksia ja portteja. Kotelon räikeä piirre on sen 100% yhteensopivuus Touch ID -biometrisen skannerin, antureiden ja kameran kanssa. SPIDERCASE on noudattanut IP68-sertifioituja vedenpitäviä standardeja; kotelo on läpäissyt vedeneristystestin 1000 kertaa.

Voit käyttää iPhonea, vaikka olisit viisi metriä veden alla tunnin ajan. Hemmottele suosikki vedenalaisia ​​urheilulajejasi ja muita hauskoja aktiviteetteja ja vangitse meren elämää.

USP: Yhteensopiva Touch ID: n kanssa

Tutustu Amazoniin

5. NINECRE

NINECREn vedenpitävä kotelo suojaa iPhoneasi lumelta, jäältä, lialta ja pölyhiukkasilta. Tämä tapaus täyttää sotilastandardin 810F-516, joten voit käyttää tätä tapausta, kun harrastat vedenalaista toimintaa, hiihdät, harrastat ulkoilua ja muita seikkailuja. Tällä puhelimen kotelolla voit upottaa itsesi 16 jalkaa veden alle.

Kotelo on tarpeeksi vahva kestämään pudotuksia ja putoamisia 6,6 jalan korkeudelta. Kevyessä ja ohuessa profiilissa on iPhonen suojakerrokset.

USP: Koko kehon suojaus

Tutustu Amazoniin

6. X-TAPAUS

X-CASE on epäilemättä paras vedenpitävä kotelo iPhonellesi. Napsauttamalla valokuvia vesiseikkailuistasi tässä kotelossa on kaksinkertaiset AR-pinnoitetut optiset lasilinssit. Näillä linsseillä voit ottaa kristallinkirkkaita valokuvia ja videon laatua. Koska kotelossa on vedenpitävä 3,5 mm: n AUX-kaapeli, voit soittaa musiikkia vedessä.

Tämä vedenpitävä kotelo on valmistettu kestävästä muovista ja silikonimateriaalista, joka suojaa puhelintasi vedeltä, pölyltä, lialta, rasvoilta, naarmuilta ja raskailta putoamisilta. Matkapuhelinhihnan avulla voit kuljettaa tätä puhelinta kätevästi.

USP: AR-pinnoitetut optiset lasilinssit

Tutustu Amazoniin

7. iThrough

Hanki vedenpitävä suoja jopa 2 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi tässä tapauksessa. Naarmuuntumaton näytönsuoja tarjoaa tarkan kosketusherkkyyden, ja voit käyttää kaikkia painikkeita ja portteja poistamatta koteloa.

Se on myös täysin yhteensopiva Touch ID: n ja muiden iPhonen toimintojen kanssa. Lisäksi se on kompakti ja kannettava, erittäin ohut, mutta kestävä. Se tarjoaa riittävän suojakerroksen lisäämättä liikaa irtotavaraa. Valitse kolmesta värivaihtoehdosta.

USP: Iskunkestävä Dropproof Dirtproof

Tutustu Amazoniin

8. Effun

Effun on luonut niin vahvan tapauksen, että yritys antaa asiakkailleen elinikäisen takuun. Tämä luottamus tulee Effunin huolellisesta taidosta valmistaa korkealaatuisia koteloita IP68-vedenpitävyysstandardien mukaisesti. Voit viedä iPhonen 6,6 jalkaa veden alle kolmenkymmeneksi minuutiksi. Tämä kotelo tiivistää laitteen täysin suojaamaan sitä lialta ja pölyltä.

Kotelo on leikattu tarkasti, jotta käyttäjät voivat käyttää tärkeitä portteja, painikkeita ja hallintalaitteita, kuten Touch ID, kamerat, kaiuttimet, virtapainike, mykistysnäppäin, latausportti ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

USP: Täysin suljettu kansi

Tutustu Amazoniin

9. Temdan

Temdanilla on käytännöllisempi muotoilu. Se on varustettu iskunkestävällä muotoilulla, joka tarjoaa älypuhelimellesi yleisen suojan. Huippuluokan vedenpitävä luokitus, kotelo voi suojata iPhonea jopa 20 metrin syvyydessä vedessä, mikä asettaa sen leikkauksen yli muiden.

Laadukkaan vedenpitävän suojauksen lisäksi kotelo tarjoaa sotilaallisen tason puolustuksen myös laitteellesi. Tämä tarkoittaa, että olet huolissasi vahingossa tapahtuvista putoamisista ja naarmuista niin kauan kuin tämä tapaus on käynnissä.

Jalustan avulla voit katsella mediaa vaivattomammin vaakasuunnassa. Lisäksi saat useita värejä, kuten musta ja sininen.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

10. Meritcase

Toisin kuin muut vedenpitävät kotelot, tämä voidaan asentaa ajoneuvoon. Meritcasin vedenpitävässä kotelossa on sisäänrakennettu ohut rauta magneettien imeytymistä varten, joka on yhteensopiva autotelineen kanssa. Saat hyvän näkymän ajonavigointiin. Ennen kuin asennat kotelon, älä unohda poistaa ohutraudan kalvoa.

Suojaa puhelimesi iskuilta ja pudotuksilta Meritcase on käyttänyt pehmeää ja kestävää TPU-materiaalia kotelon reunan ympärillä; tämä materiaali kestää iskuja ja iskuja tahattomista pudotuksista.

USP: Upota jopa 6,6 jalkaan

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Oletetaan, että olet löytänyt oikean ottelun iPhonellesi. Kerro meille tapauksen nimi, joka on onnistunut läpäisemään happotestisi.

Haluat katsoa myös näitä viestejä:

  • Parhaat iPhone 5 / 5s -lompakkokotelot
  • iPhone SE / 5 / 5s -nahkakotelot
  • Parhaat iPhone 5 / 5s Bluetooth-kuulokkeet
  • Paras iPhone 5 / 5s -radiotelakka vuonna 2020

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found