Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -näytönsuojat vuonna 2021

Luotettava näytönsuoja voi auttaa pitämään kosketusnäytön suojattuna naarmuilta. Lisäksi sillä on tärkeä rooli estää tahroja tuhoamasta näytön tasaisuutta. Tietäen, että etsit parhaita 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -näytönsuojaimia, olemme pyöristäneet joitain hienoimpia seuraavassa kokoelmassa.

 1. OMOTON
 2. JETech
 3. amFilm
 4. Bovon
 5. iCarez-karkaistu lasi
 6. SPARIN
 7. Orzero
 8. 5 tähden tavaraa
 9. Pulen
 10. ESR

1. OMOTON

Joka kerta, kun olen ajatellut pyöristää sekä iPhonen että iPadin yläreunan suojukset, "OMOTON" on kävellyt kokoonpanoon mukavasti. Ja minun on sanottava, että se on aina vaikuttanut minua todellisena kosketusnäytön puolustajana.

Suojan mukana tulee 2,5D pyöristetyt kulmat ja sen laserleikatut mitat sopivat täydellisesti. Se on melko sileä, reagoiva ja vastustaa myös sormenjälkiä. Se on myös suunniteltu toimimaan Apple Pencilin kanssa ja tarjoaa selkeyden, jotta Face ID -käyttösi ei koskaan esty.

USP: 2,5D pyöristetyt kulmat koko näytön kattavuuteen

Tutustu Amazoniin

2. JETech

JETech on yksi harvoista näytönsuojavalmistajista, joita olen aina ihaillut. Olen käyttänyt sen näytönsuojaa iPadissani (ja myös iPhonessa) ja löytänyt ne merkkiin asti kaikissa näkökohdissa.

Asia, jonka olen arvostanut siinä, on korkealaatuista materiaalia. Se tarjoaa melko sileän pinnan ja maksimaalisen selkeyden, ja se pystyy huolehtimaan tarpeistasi melko hyvin.

Lasi on kuplatonta eikä salli pölyn ja hikiä. 0,33 mm: n paksuudella ja kaivatulla 9H-kovuudella lihas pystyy torjumaan murtumisen.

USP: Särkymätön

Tutustu Amazoniin

3. amFilm

Haluatko poikkeuksellisen herkän näytönsuojan 3. sukupolven iPad Prolle? Jos kyllä, amFilm voi olla yksi paremmista vaihtoehdoista.

Karkaistu lasi parantaa erittäin hyvin katselua. Sen paksuus on 33 mm, ja sen pyöristetyt reunat sopivat moitteettomasti. 9H-kovuuden tukemana puolustaja pystyy ottamaan sekä iskut että kaavimaan vastakkain.

Leikkausten osalta kaikki näyttää olevan tavoitteessa. Siksi näytönsuoja mahtuu saumattomasti iPad Liquid Retina -näyttöön.

USP: TrueTouch-herkkyys

Tutustu Amazoniin

4. Bovon

Bovon esittelee huippuluokan näytönsuojan. Se, mikä tekee siitä turvallisen panoksen, on 9H-kovuus, joka ei salli edes ikävien kolhujen vahingoittaa verkkokalvonäyttöä.

Toinen huomioitava asia on teräväpiirtotarkkuus, joka lupaa piristää katselua. Ja kyllä, korkea läpinäkyvyys tarkoittaa myös sitä, että kasvotunnuksesi käyttö on sujuvaa.

Sen mukana tulee tahroja kestävä pinnoite, joka estää hikeä ja pölyä. Joten odota, että Apple Pencil -piirustuksesi ja piirustuksesi pysyvät huippuvaihteella.

USP: Likaantumista kestävä pinnoite

Tutustu Amazoniin

5. iCarez-karkaistu lasi

iCarez-lasissa on korostettu enemmän kestävyyttä. Joten odota, että sillä on enemmän tyynyä ja voimaa kestämään iskuja ja vastustamaan myös naarmuja.

Suoja on täysin kuplaton ja tarkkojen aukkojen ansiosta se sopii tahrattomasti suurelle näytölle. Suurin selkeys varmistaa, että katselusi on edelleen hieno kokemus. Lisäksi TrueTouch-herkkyyden avulla voit käyttää 3. sukupolven iPad Prota sujuvammin.

USP: Teräväpiirtoinen selkeys

Tutustu Amazoniin

6. SPARIN

Tämä SPARIN-tarjous voi olla pitkäaikainen puolustaja 12,9-tuumaisen iPad Pron Liquid Retina -näytölle. Sen paksuus on vain 0,3 mm, mutta se hyödyntää alan standardikovuutta, jotta naarmut eivät koskaan vahingoita näyttöä. Joten voit luottaa tähän suojukseen puolustamaan tablettiasi jopa veitsen teräviltä naarmuilta.

Selkeyden suhteen se on tehtävän tehtävä ja pitää myös sileyden ennallaan pitkään. Ja laatu, jolla on tärkeä rooli SPARINin selkeyden säilyttämisessä, on sormenjälkien ja pölynkestävyys. Lisäksi sitä on saatavana kaksinkertaisena pakkauksena.

USP: Sormenjälkiä kestävä

Tutustu Amazoniin

7. Orzero

Kaarevat reunat tekevät valtavan eron. Orzero tarjoaa kosketusnäytölle koko näytön kattavuuden lähinnä sileiden ja pyöristettyjen reunojen takia.

Se toimii myös useimmissa tapauksissa ja on varustettu suurella herkkyydellä. Luova aika ei siis ole hidasta.

Kyky pitää pölyä ja tahraa pitkällä etäisyydellä varmistaa, että näyttö on edelleen koskematon. Ja mikä tärkeintä, se pystyy toimimaan melko reagoivasti.

USP: Tarkat aukot takaavat täydellisen istuvuuden

Tutustu Amazoniin

8. 5 tähden tavaraa

Vaikka useimmat näytönsuojat väittävät tarjoavansa 99,9% selkeyden, kaikki eivät pysty toimittamaan sitä. "5 tähden tavaraa" väittää tarjoavan vertaansa vailla olevan selkeyden. Ja kun olen kokeillut kättäni tässä näytönsuojassa, voin sanoa, että se pystyy täysin tekemään sen.

Läpinäkyvyyden lisäksi 5 tähden tavaroiden mukana tulee oleofobinen pinnoite, joka tekee siitä erittäin sileän. Tämä tarkoittaa, että monitehtäväsi on huippuluokassa. Lopuksi valmistaja tarjoaa tämän näytönsuojan kahdessa pakkauksessa.

USP: 99,9% läpinäkyvyys

Tutustu Amazoniin

9. Pulen

Pulen on täysin naarmuuntumaton. Joten niin kauan kuin tämä näytönsuoja on näytöllä, sinun ei tarvitse huolehtia hankauksista.

Aivan kuten useimmat kollegansa, myös se toimii huippuluokan karkaistulla lasilla. Siksi voidaan luottaa tarjoamaan sekä korkea herkkyys että läpinäkyvyys.

Koska siinä ei ole jäämiä, voit asentaa näytönsuojan ilman hikkauksia. Lisäksi Pulen toimitetaan kaksoispakkauksissa, joten sinulla on ylimääräinen puolustaja varastossa.

USP: Jäämätön

Tutustu Amazoniin

10. ESR

ESR-näytönsuoja on saattanut löytää itsensä 10. sijasta tässä kokoonpanossa, mutta se on vertaansa vailla, kun on kyse korkealaatuisesta suojasta. Se on huolehtinut kaikista perusasioista. Joten sinulla on sujuva purjehdusaika käytön aikana.

Tarkat aukot tekevät siitä täysin yhteensopivan 12,9 tuuman iPad Pron kanssa. Sisältää alan standardin mukaisen murtumisvastuksen; se tarjoaa tärkeän suojan näytölle. Ja paremmalla läpinäkyvyydellä ESR-näytönsuoja on enemmän kuin tarpeeksi hyvä vahvistamaan katselukokemustasi.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ystävät! Olet kai nauttinut seurastani tutkiessani parhaita näytön puolustajia.

Luotettu vetosi?

Jos ajattelet mennä tinkimättömään puolustukseen, valitse karkaistusta lasista valmistetut suojukset. Mutta jos haluat olla hieman enemmän sileä ja valmis kompromisseihin rikkoutumisvastuksen suhteen, PET-kalvo on oikea tapa edetä. Lopulta valinta on sinun!

Haluat kurkistaa myös seuraaviin viesteihin:

 • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -kotelot
 • Parhaat 11 tuuman iPad Pro 2018 -kotelot

Uusimmat viestit