Parhaat iPhone- ja iPad-urheilupelit vuonna 2021

Urheilu on merkittävä osa elämäämme terveelle mielelle ja keholle. Tässä kiireisessä elämässä tuskin pystymme osoittamaan tarpeeksi aikaa suosikkilajiimme, ja siksi olemme laatineet tämän luettelon parhaista urheilupeleistä, joita voit pelata iPhonella tai iPadilla. Suurin osa näistä peleistä on täysin ilmaisia, joten kokeile heitä vapaasti.

Henkilökohtaisesti voidaan todeta, että urheilupelin pelaaminen iOS-laitteellasi varmasti rentouttaa aivoasi, mutta ei hyödytä fyysistä terveyttäsi. Joten kehitä joskus tottumus pelata ulkona antaa stressiä kehollesi, jotta se voi pysyä terveenä. Joka tapauksessa, mene vain etelään risteilemään luetteloa.

1. NBA LIVE - mobiili koripallo

Jos rakastat koripalloa, tämän pelin avulla voit rakentaa joukkueesi supertähtipelaajien kanssa, joilla kullakin on ainutlaatuiset kyvyt ja piirteet. Matkan varrella voit kerätä klassisia ja legendaarisia pelaajia, pelipaitoja, kenttiä jne. Tämän avulla voit rakentaa urheilullista perintöäsi.

Samalla on vaikuttavia grafiikoita ja upeita animaatioita, jotka luovat riippuvuutta. Vietät tunteja käsityönä unelmiesi NBA-joukkueelle! On myös live-tapahtumia, joissa kilpailevat pitämään joukkueesi kärjessä.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Uusi tähtipäällikkö

New Star Manager on kriitikoiden ylistämä peli Simon Readiltä, ​​joka on myös palkitun New Star Soccer -sarjan luoja. Olet hallitun jalkapalloseuran johtaja ja sinun on esiteltävä erinomaiset johtamistaidot. Lisäksi sinun on tuotava esiin joukkueesi todellinen potentiaali ja saatava se voittamaan.

Saat täyden hallinnan New Star FC: stä. Kaikki oikeudet käsissäsi voit rakentaa klubitilat ja hallita pelaajien harjoitusleirejä. Lisäksi olet tekemisissä sponsoreiden kanssa sekä palkkaamalla ja erottamalla takahuoneen henkilökunnan.

Johtamistaitosi testataan, kun joudut käsittelemään epävakaita pelaajia. Sinun täytyy tuoda heidän mielensä takaisin peliin seuraamalla heidän ongelmiaan ja omituista käyttäytymistään.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

3. Todellinen nyrkkeily

En ole kovin fani nyrkkeilystä, mutta tämä peli on varmasti saanut minut riippuvaiseksi siitä. Real Boxingilla on erilaisia ​​pelitiloja, kuten pudotuspeli, moninpeli, turnaukset, pelihallit ja maanalaiset turnaukset.

Nämä pelitilat pitävät sinut varmasti kiinni pitkään. Pelin koko on melko suuri, joten varmista, että käytössäsi on Wi-Fi, ennen kuin aloitat latauksen. Ja kyllä, se on ilmainen, joten kokeile sitä.

Hinta: Vapaa

ladata

4. True Skate

Luistelu on yksi niistä urheilulajeista, joita en koskaan harrasta, yksinkertaisesti siksi, että rakastan luita. Mutta rakastan pelata luistelua iPhonellani, ja tämä on peli, johon lyön vetoa rahoilleni. True Skate tarjoaa realistisen fysiikan, joka antaa tunteen todellisesta luistelusta.

Peli tarjoaa myös hidasta liikettä, joka on varmasti katsomisen arvoinen uskomattoman temppu suorituksen jälkeen. True Skate maksaa melkein pari dollaria pelaamiseen, ja se kannattaa ostaa, jos haluat luistella.

Hinta: $1.99

ladata

5. Lumilautailu neljäs vaihe

Lumilautailu ei ole kaikkien teekuppi, koska se vaati sekä fyysistä kuntoa että ammatillista koulutusta. Mutta jos haluat silti tuntea lumilautailun, voit kokeilla Snowboarding The Fourth Phase -peliä iPhonelle ja iPadille.

Siinä on korkean resoluution grafiikka, joka yksinkertaisesti jättää sinut hämmästyneeksi. Tehokkailla tasoilla ja ominaisuuksilla adrenaliinihyökkäys pysyy huippussa. Pelaaminen on täysin ilmaista, mutta kolikoiden ostaminen on nopeaa etenemistä varten.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Kriketin maailmanmestaruuskilpailut 2

Krikettikausi on käynnissä, ja ICC T20 World Cup on tulossa, miksi et voi pitää hauskaa samalla myös iPhonellasi / iPadillasi? Kriketin maailmanmestaruus 2 on helvetti peli, jossa on melkein kaikki mitä krikettipelillä on tarjolla.

Voit pelata yli 45 eri laukausta, valita stadionin, rakentaa joukkueesi ja paljon muuta. Se on epäilemättä yksi parhaista urheilupeleistä, joita voit koskaan pelata iPhonella tai iPadilla. Lopuksi, se on täysin ilmainen, joten napsauta alla olevaa latauslinkkiä.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Pöytätennis Touch

Edellä on lueteltu kaikki ulkoilulajit, joita voit pelata iPhonella tai iPadilla. Kaikki heistä olivat myös ilmaisia. Mutta nyt, siirrymme sisätiloihin ja käytämme rahaa laadukkaaseen pelaamiseen. Pöytätennis Touch on loistava peli, jos olet pöytätenniksen fani.

Erittäin realistisella grafiikalla ja mukavilla kosketuseleillä on liian helppo tottua tähän peliin. Peli ei ole ilmainen, mutta varmasti jokaisen penniäkään arvoinen, vain jos pidät pöytätennistä.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Golf Star ™

Golfia pidetään rikkaiden ihmisten pelinä, ja jossain määrin on totta, että kaikki eivät voi pelata golfia golfkentällä. Siksi listasimme Golf Starin tähän luetteloon. Peli on upea todellisen grafiikan vieressä.

Maasto, pelaajat ja koko pelattavuus on kuvattu täydellisesti täydentämään golfkokemusta kuin koskaan ennen. Kuten kaikki muutkin luetteloidut pelit, tämä on myös ilmainen, mutta valinnaisilla sovelluksen sisäisillä ostoksilla. Toistaiseksi tämä on yksi parhaista urheilupeleistä iPhonelle ja iPadille.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Pyyhkäise rugbyä 16

Rugby vaati äärimmäistä kuntoa vastustajien antamien iskujen kestämiseksi. Mutta jos et halua luusi rikkoutuvan, pelaa peliä paremmin iPhonella tai iPadilla. Flick Rugby 16 on ilmainen pelaamaan peliä valinnaisilla sovelluksen sisäisillä ostoksilla. Sen lisäksi peli tarjoaa valikoiman maailman parhaita rugbymaita, upeita HD-grafiikoita ja paljon muuta. Se on varmasti hieno peli, jos olet rugbyn fani.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Snooker-maailma

Snooker on yksi suosikkilajini, ja niin on myös tämä peli. Snooker World tarjoaa sinulle monia erilaisia ​​pelitiloja, joihin kuuluu yksi, yksi, moninpeli ja areena. Peli tarjoaa myös koulutuskurssin, jos se on ensimmäinen kerta.

Pelityyliisi sopivien vihjeiden ja pöytien valikoima on laaja. Sen lisäksi voit myös keskustella pelaajien kanssa tekstillä tai äänellä. Valmistaudu siis johtamaan listoja maailmanlaajuisesti. Sanoinko, että peli on täysin ilmainen?

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki ihmiset; jos olemme unohtaneet mahtavan urheilupelin, voit huutaa sen kommenteissa.

Uusimmat viestit