Parhaat sovellukset iPhone 11: lle ja iPhone 11 Prolle vuonna 2021

IPhone 11 ja iPhone 11 Pro ovat epäilemättä johtavia älypuhelinpelejä. Edistyneillä A13-bionisilla prosessoreilla ja luokkansa parhaimmilla kameroilla ne sopivat täydellisesti pelaamiseen, mediaan ja mihin tahansa muuhun mitä vain ajatella. On olemassa joukko sovelluksia, jotka voivat viedä premium-laitteesi uudelle tasolle, jotta voit saada siitä vielä enemmän. Vapauta ja nauti laitteesi edistyneistä ominaisuuksista näiden parhaiden iPhone 11-, 11 Pro- ja 11 Pro Max -sovellusten avulla.

Parhaat valokuva- ja videosovellukset iPhone 11 -sarjalle

 1. Snapchat
 2. Kosketa kohtaa
 3. Halide-kamera
 4. Adobe Lightroom Photo Editor
 5. VSCO
 6. FiLMiC Pro - Videokamera
 7. Clash Royale
 8. Call of Duty Mobile
 9. Mario Kart -kierros
 10. Vihaiset linnut 2
 11. Asfaltti 9: Legendat
 12. Apollo Redditille
 13. Spark Mail - sähköposti Readdle-palvelulla
 14. Dashlane Password Manager
 15. Feedly - Älykäs uutislukija
 16. iA Writer
 17. Kokeile Apple Arcade - pelejä
 18. Google Kartat
 19. Google asema
 20. TickTick: Tehtävälista ja tehtävät

1. Snapchat

Luultavasti tiedät jo tästä sosiaalisen median sovelluksesta, mutta tiedätkö yksinomaisesta 3D-kameratilasta, jonka avulla voit käyttää 3D-tehosteita ja suodattimia valokuviin? Tämä lisää ainutlaatuisen elementin valokuviisi, ja vastaanottajat voivat siirtää puhelinta ympäriinsä muuttaakseen kuvan perspektiiviä.

Lisäksi Snapchat sisältää tietysti paljon muita ominaisuuksia ja hauskoja suodattimia, jotka tekevät kommunikoinnista ystävien ja seuraajien kanssa ainutlaatuisen kokemuksen. Tämä innovatiivinen sovellus on inspiroinut suosittuja ominaisuuksia muilla alustoilla, kuten Instagramin tarinat ja Facebook.

Hinta: Ilmainen (geosuodatin - 5,99 dollaria)

ladata

2. Kosketa kohtaa

IPhone 11 tai 11 Pro voi kaapata upeita valokuvia, mutta jotkut ei-toivotut elementit voivat usein tunkeutua kehykseen ja sekoittaa muuten täydellisen kuvan. TouchRetouch tarjoaa yhden helpoimmista tavoista korjata tämä ongelma ja poistaa tunkeilevat esineet missä tahansa valokuvassa.

Sinun tarvitsee vain vetää sormi ei-toivottujen palojen yli ja napauttaa nappia katsellaksesi niiden maagista katoamista ikään kuin niitä ei olisi koskaan siellä. Kukaan ei voi sanoa, että kuvaa on manipuloitu, ja tätä varten tämä sovellus ansaitsee ehdottomasti ensisijaisen paikan laitteellasi.

Hinta:$1.99

ladata

3. Halidikamera

Kehittyneemmille tai ammattimaisemmille valokuvaajille tämä kameran sovellus on pakollinen. Siinä on intuitiivinen objektiivinvaihtaja, se tukee Deep Fusion -tekniikkaa ja mahdollistaa RAW-kuvien ottamisen.

Lisäksi siinä on monia ammattitaitoisia valokuvaustyökaluja, jotka antavat sinulle täydellisen hallinnan kuvistasi, aivan kuten manuaalinen kamera, suoraan älypuhelimellasi. Kaunis käyttöliittymä parantaa kokemusta entisestään ja on askel laitteen oletuskameran ulkopuolella.

Hinta: $8.99

ladata

4. Adobe Lightroom Photo Editor

Paranna kuviasi ammattilaisena tällä kuvankäsittelysovelluksella, joka tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja suodattimia. Se on uskomattoman intuitiivinen käyttää ja on erinomainen tapa puhaltaa elämää kaikkiin kuviin ja tehdä niistä todella erottuva.

Jotkut asioista, joita voit tehdä, ovat säätää perspektiiviä luomaan erittäin puhtaita otoksia ja kokeilla kuvaversioita vertailla eri muokkauksia menettämättä alkuperäistä valokuvaa.

Hinta: Ilmainen (Premium - 4,99 dollaria)

ladata

5. VSCO

Tässä on erinomainen all-in-one-ominaisuuspakattu sovellus valokuvien ja videoiden tarpeisiin. Voit parantaa sieppauksiasi helposti kymmenellä ilmaisella esiasetuksella. Tuo lisäksi ja muokkaa RAW-kuviasi useilla työkaluilla ja tehosteilla.

Jos haluat vielä enemmän toiminnallisuutta, tulkaa maksulliseksi jäseneksi, jotta pääset käyttämään laajaa yli 200 esiasetuksen kirjastoa. VSCO toimii myös videonmuokkausohjelmana, jossa on monia tehosteita ja suodattimia, joiden avulla voit luoda ainutlaatuisen ilmeen tai esteettisyyden.

Hinta: Ilmainen (VSCO: n vuosittainen jäsenyys - 19,99 dollaria)

ladata

6. FiLMiC Pro - videokamera

Jos teet paljon mobiilivideokuvaa, sinun kannattaa käyttää tätä manuaalista kuvaussovellusta kaikkien kuviesi hallintaan. Palkitut ohjaajat ovat käyttäneet sitä tunnetusti monissa korkean profiilin projekteissa, joten tiedät, että se on todella vaivan arvoinen.

Se tarjoaa kaksoiskaaren liukusäätimet säätämään tarkennusta ja valotusta. Lisäksi tarjolla on live-analytiikkapaketti, aaltomuodon näyttö, valkotasapainon säätömatriisi jne. Tämä tekee siitä pakollisen elokuvantekijöille, vloggaajille, muusikoille ja kaikille, jotka rakastavat videokuvaa.

Hinta: $14.99

ladata

Parhaat pelit

7. Clash Royale

Testaa strategiataitosi tällä suositulla reaaliaikaisella moninpelillä. Tavoitteenasi on pakottaa vihollinen kuningas ja prinsessat torneistaan ​​ja voittaa vastustajasi.

Sinulla on mahdollisuus voittaa palkintoja, kruunuja ja kunniaa areenalla. Uppoudu taisteluyhteisön rakentamiseen ja eeppisen klaanin muodostamiseen johtamaan voittoon.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

8. Call of Duty Mobile

Tämän kulttiklassikkopelin mobiiliversio oli tekemisissä yli kahden vuoden ajan. Se ylittää mobiilipelaamisen rajat tarkkojen yksityiskohtien ja nopean toiminnan avulla.

Sinulla on räjähdys, joka taistelee sen kanssa ystävien tai muiden pelaajien kanssa ympäri maailmaa. Grafiikka hyödyntää täysin A13 Bionic -piiriä tarjoamalla rikkaammat värit ja syvemmän kontrastin, joka räjäyttää sinut.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

9. Mario Kart Tour

Jos haluat pitää hauskan kilpa-seikkailun, liity Marioen ja hänen ystäviinsä, kun he vihelevät ympäri reaalimaailman innoittamia radoja. Voit ajautua ja ohjata yhdellä sormella ja nauttia räätälöityistä moninpelikilpailuista.

On mahdollista kilpailla jopa kahdeksan pelaajan kanssa, ja voit käyttää arsenaalia voimakkaita esineitä, jotka voivat sekoittaa asioita ja lisätä lämpöä kilparadalla! Yksi parhaista osista on Frenxy Mode, joka tekee sinusta voittamattoman lyhyeksi ajaksi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

10. Vihaiset linnut 2

IPhone 11: n ja 11 Pron korkean suorituskyvyn ansiosta tämä klassinen peli on vieläkin hauskempi ja koukuttavampi. Sillä on kiehtova grafiikka ja monivaiheiset tasot tutkittavaksi tuntikausia.

Tavoitteena on tietysti käyttää ritsaa heittämään lintuja sikojen torneihin ja tuomaan heidät murenemaan. Se on uskomattoman tyydyttävä ja omituinen stressinpuristin!

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

11. Asfaltti 9: Legendat

Jos olet fantastisen grafiikan fani, tämä korkean oktaaniluvun ajopeli on yksi parhaista sovelluksista iPhone 11: lle ja 11 Prolle. Koe laitteesi kaikki ominaisuudet käymällä virtuaalikierroksella unelmahyperautoissa, kuten Lamborghini, Ferrari ja Porsche.

Tehtäväsi on ottaa mukaan maailman pelottomimmat kuljettajat ja zoomata radan legenda! Koe upeita maailmanlaajuisia paikkoja ja kerää ja muokkaa suosikkinopeuskoneitasi. Mene yksin tai kilpaile muita vastaan ​​jännittävässä moninpelitilassa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

Parhaat tuottavuusohjelmat

12. Apollo Redditille

Jos olet Reddit-addikti, rakastat tätä kätevää sovellusta, joka on rakennettu nopeaa navigointia varten ja sisältää paljon hyödyllisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi räätälöitävät eleet, hyppypalkki ohitettavaksi aliasennusten välillä ja erittäin ladattu medianäkymä parantavat selauskokemustasi.

Sitten on innovatiivinen ja tehokas Markdown-säveltäjä, joka auttaa sinua kirjoittamaan kommentteja ja viestejä. Siinä on myös pimeä tila niille myöhäisilloille, jotka vietettiin selaamalla Redditissä.

Hinta: Ilmainen (Apollo Ultra Monthly - 0,99 dollaria)

ladata

13. Spark Mail - sähköposti Readdle-palvelulla

Jos sähköpostin hallinta johtaa sinut hulluksi, kokeile tätä elämää muuttavaa sähköpostisovellusta iPhone 11: llä tai 11 Prolla. Se on nopeaa, intuitiivista ja yhteistyöhön keskittyvää näyttämään sinulle tärkeintä ja suodattamalla loput.

Se tarjoaa todella henkilökohtaisen kokemuksen automaatiosta ja räätälöinnistä, joka muuttaa suhteesi postilaatikkoihisi. Siinä on myös tumma tila ja todella musta tila, joka on suunniteltu auttamaan sinua työskentelemään paremmin yöllä.

Hinta: Vapaa

ladata

14. Dashlane Password Manager

Voisimme kaikki tehdä jonkin verran apua niiden useiden salasanojen hallinnassa, jotka meidän on muistettava joka päivä digitaalisessa elämässämme. Dashlane on erinomainen sovellus iPhonelle ja iPadille, koska se käsittelee salasanasi nopeasti, älykkäästi ja turvallisesti.

Lisäksi se tallentaa ja täyttää kaikki maksusi ja henkilökohtaiset tietosi missä tahansa, kaikkialla verkossa, millä tahansa laitteella. Tämän ansiosta verkossa oleminen on helppoa turvassa pysyessä.

Hinta: Ilmainen (Dashlane Premium Monthly - 5,99 dollaria)

ladata

15. Feedly - Älykäs uutislukija

Pysy ajan tasalla tämän uutislukijasovelluksen avulla, joka kokoaa useita tietolähteitä. Olipa kyseessä johtavat sanomalehdet tai sosiaalinen media, kuten Twitter, YouTubers tai bloggaajat - voit seurata kaikkea kiinnostavaa yhdessä kätevässä paikassa.

Siinä on tekoälyavustajasi Leo, jota voit kouluttaa antamaan sinulle mitä haluat lukea. Hän säästää tonnia aikaa ja vaivaa priorisoimalla sinulle tärkeät aiheet, trendit ja tapahtumat.

Hinta: Ilmainen (Feedly Pro kuukausittain - 7,99 dollaria)

ladata

16. iA Writer

Jos kirjoitat paljon puhelimellasi, tässä on sovellus, joka helpottaa prosessia. Sen avulla voit kirjoittaa ilman häiriöitä ja tarjoaa kätevän muokattavan näppäimistön.

Voit jopa hyödyntää valikoivaa tekstinkorostusta, iCloud-synkronointia ja muita ominaisuuksia. Voit myös esikatsella asiakirjaa pyyhkäisemällä vasemmalle ja käyttää kirjastoa pyyhkäisemällä oikealle. Se on intuitiivista, nopeaa ja helppoa!

Hinta: $29.99

ladata

Bonus

17. Kokeile Apple Arcade - pelejä

Apple Arcade on suhteellisen uusi ominaisuus App Storessa, ja kannattaa kokeilla, jos olet peliharrastaja. Se antaa sinulle pääsyn yli 50 peliin, ja lisää on jatkuvasti lisätty kiinteä kuukausimaksu.

Lisäksi ensimmäinen kuukausi on ilmainen, ja voit siirtyä App Storen Arcade-välilehdelle aloittaaksesi kokeilusi. Löydät kaiken pulmapeleistä koukuttaviin roolipeliseikkailuihin ja kilpa-ekstravagantoihin.

Hinta: 4,99 dollaria kuukaudessa

Käy Apple Arcadessa

18. Google Maps

Mene seikkailuihin äläkä koskaan eksy tämän tärkeän sovelluksesi avulla iPhone 11 Prolle ja 11 Pro Maxille. Navigoi ja lataa offline-karttoja yli 220 maahan ja alueelle.

Hanki tarkkoja tietoja kuljetusajoista ja liikenteestä suunnitellaksesi päiväsi paremmin. Voit myös käyttää viimeisimpiä tietoja kaupoista, toimistoista, monumenteista ja muista paikoista.

Hinta: Vapaa

ladata

19. Google Drive

Tarvitset turvallisen tilan kaikkien tärkeiden asiakirjojesi sekä premium-laitteellesi kaapattavien valokuvien ja videoiden kelojen tallentamiseen ja varmuuskopiointiin. Google Drive on ihanteellinen ratkaisu, joka sisältää hyödyllisiä ominaisuuksia.

Voit käyttää tavaroitasi saumattomasti millä tahansa laitteella ja nauttia nopeasta synkronoinnista. Lisäksi on olemassa monia yhteistyövaihtoehtoja, joiden avulla asioiden jakaminen turvallisesti muiden kanssa on helppoa.

Hinta: Ilmainen (100 Gt - 1,99 $ kuukaudessa)

ladata

20. TickTick: Tehtävälista ja tehtävät

Paranna tuottavuuttasi tällä tehokkaalla tehtäväluettelolla ja tehtävienhallintasovelluksella, joka tarjoaa saumattoman pilvisynkronoinnin kaikilla laitteillasi. Se soveltuu erinomaisesti ajoituksiin, muistioiden tekemiseen, uusien tapojen rakentamiseen ja muuhun.

Se integroituu kalenterisovellukseesi ja tarjoaa joustavat kalenterinäkymät, joten olet aina ajan tasalla. Voit jopa jakaa tehtäväluetteloita tehokasta yhteistyötä muiden kanssa.

Hinta: Ilmainen (kuukausittainen TickTick Premium - 2,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona

Mitkä näistä iPhone 11: n ja iPhone 11 Pron parhaista sovelluksista olet saanut laitteellesi? Kerro meille, mitkä ovat suosikkisi ja mitkä menettäneet.

Voit myös lukea:

 • Salasanojen hallinta iPhone-sovellukset
 • iPhone-sovellukset upeiden videoiden luomiseen
 • Kahden pelaajan pelit iPhonelle
 • iPhone-sovellukset helpottavat elämääsi

Uusimmat viestit