Parhaat iPhone-pyöräilysovellukset vuonna 2021

Kuten olemme nähneet, iPhone on upea laite kuntoilijoille. Nämä markkinat ovat elossa ja potkivat koko ajan mahtavista kuntosovelluksista uber-hyödyllisiin kuntoiluvälineisiin, jotka on rakennettu iPhonen ympärille. Hölkkäyksen lisäksi pyöräily on yksi helpoimmista tavoista pysyä kunnossa ja terveinä pitkään. Koska ihmiset ovat kiinnostuneet pyöräilystä kunto-ohjelmana, olemme nähneet melkoisen upeita sovelluksia. Tässä on kokoelma hämmästyttäviä iPhone-sovelluksia pyöräilyyn. Meillä on joitain seurantalaitteita, polkupyörän korjaussovellus ja pyöräilyvalmentaja.

1. Runkeeper

Olen löytänyt Runkeeperin melko älykkääksi! Sovellus toimii tarkkana valmentajana, joka seuraa tarkasti harjoittelua ja tarjoaa ratkaisevia vinkkejä ja ehdotuksia, jotka osoittautuvat erittäin tärkeiksi.

Aloita luomalla henkilökohtaisempi suunnitelma ja antamalla parhaansa sen toteuttamiseksi. Voit seurata suorituskykyäsi reaaliajassa. Kun äänikehote on mukana, pysyt keskittyneenä koko ajan. Ei siinä kaikki; sovellus palkitsee myös, kun pärjäät erittäin hyvin.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Strava Pyöräily

IPhone-pyöräilysovelluslista ilman Stravaa antaisi todennäköisesti kokemuksemme puutteen tällä alalla. Lastenhoito. Strava on mahtava sovellus, joka yhdistää kolme asiaa tehokkaasti: pyöräilyn seuraamisen, uusien pyöräilypaikkojen tutkimisen ja sosiaalisen näkökulman, jonka avulla voit nousta tulostaulukoihin.

Sovelluksen avulla voit analysoida harjoittelua ja tarjoaa myös ehdotuksia tavoitteesi saavuttamiseksi. Osallistu kuukausittaisiin haasteisiin esitelläksesi taitosi. Vielä parempi, voit myös liittyä suureen yhteisöön ja katsella muiden urheilijoiden lähettämiä valokuvia ja saavutuksia.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Peloton Digital

Peloton Digitalin ollessa käytettävissänne suurin osa tarpeistasi on katettu täydellisesti. Yksi ominaisuus, joka tekee siitä melko hienon kuntosovelluksen, on yli 10000 luokan valtava kirjasto. Joten riippumatta siitä, oletko valmis parantamaan ulkoilua, lisäämään voimaa tai lisäämään sisäpyöräilyäsi, se on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Tarpeesi perusteella voit tutkia ja kokeilla erilaisia ​​luokkia. Kun ohjaajat antavat sinulle jatkuvasti hyödyllisiä vinkkejä ja motivaatiota, voit antaa 100%. Viikon ilmaisen kokeiluversion jälkeen sinun on päivitettävä sovelluksen premium-versioon (19,49 dollaria / kk) jatkaaksesi.

Hinta: Vapaa

ladata

4. TrainingPeaks

TrainingPeaks on yksi parhaista pyöräilyohjelmista triathlonisteille, pyöräilijöille, juoksijoille, aloittelijasta ammattilaiseen. Ei ole väliä mikä kuntotavoitteesi on, tämä sovellus varmasti auttaa sinua saavuttamaan parhaat tulokset. Tämä sovellus voi toimia yli 100 muun sovelluksen ja laitteen kanssa.

Huomattava ominaisuus on automaattinen synkronointi, jonka avulla voit synkronoida harjoittelusi laitteista, kuten Garmin, MyFitnessPal, Suunto, Wahoo Fitness ja paljon muuta. TrainingPeaksilla on kaavioita ja kaavioita kuntoasi edistymisen seuraamiseksi, joten voit pitää silmät silmällä kuntoasi myös liikkeellä ollessasi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Cyclemeter GPS

Cyclemeter on suunniteltu täydelliseksi oppaaksi pyöräilijöille. Sovellus tukee erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten pyöräilyä, juoksemista, kävelyä, luistelua, hiihtoa ja muuta. Valitse 120 muokattavasta ilmoituksesta, kuten etäisyys, aika, nopeus, korkeus ja syke, saadaksesi halutun tuloksen.

Voit tarkastella liikennekarttoja Google Mapsin avulla suoraan sovelluksen sisältä. Tutustu erilaisiin kaavioihin saadaksesi tietää, miten suoritat tehtävääsi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Runmeter juoksu & pyöräily GPS

Tutustu juoksijoiden kehittyneimpiin sovelluksiin, joka muuttaa iPhonen tehokkaaksi kuntotietokoneeksi - sisältää karttoja, kaavioita, jakoja, välejä, kierroksia, ilmoituksia, vyöhykkeitä, harjoittelusuunnitelmia ja paljon muuta.

Voit seurata pyöräilyä, juoksemista, kävelyä, patikointia, hiihtoa, melontaa ja paljon muuta. Voit analysoida harjoitteluasi iPadilla tai iPhonella, päivitettynä uusimmilla tiedoilla iCloudin avulla. Lisäksi voit nauttia suurimmasta osasta perustoimintoja ilmaiseksi.

Hinta: Ilmainen (9,99 dollaria eliitille)

ladata

7. Runmeter GPS

Runmeter GPS on suunniteltu seuraamaan tarkasti monenlaista toimintaa, kuten pyöräily, pyöräily, kävely, luistelu, hiihto jne. Se pystyy tallentamaan rajoittamattoman määrän harjoituksia. Voit tarkistaa palkki- ja ympyräkaaviot saadaksesi paremman käsityksen edistymisestäsi.

Automaattinen pysäytystunnistus sulkee pois pysäytysajan tarkkojen tietojen tallentamiseksi. Sinulla on mahdollisuus valita yli 120 konfiguroitavasta ilmoituksesta, kuten etäisyys, aika, nopeus, korkeus ja paljon muuta. Lisäksi voit seurata virtuaalikilpailua kaavioissa ja kartoissa selvittääksesi tapoja parantaa suorituskykyäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. CycleCast

Etsitkö on-demand-sisäkursseja kuntoasi lisäämiseksi? CycleCast voi olla erinomainen vaihtoehto, koska se tarjoaa yli 500 spin-harjoittelua, jotka on hienosti sekoitettu viileään musiikkiin ja motivaatioon. Kokeneiden ohjaajien henkilökohtaiset ohjeet varmistavat, että voit saavuttaa tavoitteesi.

Sovelluksen avulla voit valita harjoitukset tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi valita vain 20 minuutin harjoittelun, kun sinulla ei ole paljon aikaa, ja mennä 60 minuutin maratonille, kun haluat ponnistella paljon. CycleCastin mukana tulee seitsemän päivän ilmainen kokeiluversio, jonka jälkeen sinun on tilattava (9,99 dollaria kuukaudessa tai 89,99 dollaria / vuosi) sovelluksen pro-versioon.

Hinta: Vapaa

ladata

9. iSmoothRun Pro

GPS: n ja askelmittarin avulla iSmoothRun Pro on suunniteltu tallentamaan toimintasi täydellisesti. Se vaihtaa tilaa automaattisesti GPS-signaalin voimakkuuden perusteella. Jos pysähdyt liikennevaloon, sovellus pysähtyy ja palaa automaattisesti kun aloitat harjoituksen.

Kun olet luonut harjoittelusi, iSmoothRun opastaa sinua kuin ihanteellinen valmentaja ja rohkaisee sinua antamaan 100% tavoitteesi saavuttamiseen. Seurattuaan tietoja, kuten etäisyys, sijainti, se raportoi ääni-ilmoitusten avulla etäisyyksien välein tai määritettävissä olevana ajankohtana.

Hinta: $4.99

ladata

10. Polkupyörän korjaus

Hyvin yksityiskohtainen polkupyörän korjausopas, joka ei ole vain teksti. Pohjimmiltaan se on visuaalinen opas pyörän korjaamiseen ja hoitamiseen. Sovelluksessa on myös joitain muita offshoot-asioita, kuten mitä käyttää (pyöräilyvarusteet) ja mistä ostaa seuraava pyöräsi hintavertailuilla.

Siinä on 58 erittäin yksityiskohtaista valokuvien korjausopasta. Hyödynnä kaikki polkupyörävinkit ja niksejä pysyäksesi motivoituneina ja saavuttamaan tavoitteesi. Lisäksi siellä on myös jatkuvasti kasvava yhteisö, joka on hyvä vaihtaa näkemyksiä.

Hinta: $3.99

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Nämä pyöräilysovellukset seuraavat erinomaisesti harjoittelujen tarkkaa seurantaa, ja ne voidaan räätälöidä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Olen varma, että he kestävät tehtävänne. Palautteen saaminen heistä olisi mukavaa.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat iPhonen ja iPadin terveyssovellukset
  • Parhaat kuntosovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Pyöräilyohjeiden saaminen Apple Mapsissa

Uusimmat viestit