Kuinka seurata ja löytää lähellä olevia Pokémoneja Sightings-näytöllä Pokémon Go -sovelluksessa iPhonessa

Upealla menestyksellä "Pokémon Go" on tullut kaikkien suosikki. Tällainen on ollut villitys pelaamalla tätä upeaa lisätyn todellisuuden peliä, jota fanit eivät voi lopettaa raivostuttavan. Loppujen lopuksi kuka ei haluaisi tarttua Pokémoniin ja voittaa kuntosalitaisteluja?

Pokémon Go on päivitetty pienillä virhekorjauksilla ja suorituskyvyn parannuksilla. Läheiset-näyttö on korvattu Tarkkailu-näytöllä, jossa on joitain parannuksia etäisyyteen.

Sightings-näyttö etsii karttasi alueelta 15-30 sekunnin välein uuden Pokémonin löytämiseksi. Jos Sightings-näyttö on päällä, näet jopa 9 Pokemonia alueellasi. Luettelo päivitetään automaattisesti, kun siirryt paikasta toiseen. Jos jokin olento on lähempänä liikesuuntaa, se näkyy vasemmassa yläkulmassa. Ja kauempana oleva näkyy oikeassa alakulmassa.

Kuinka seurata ja löytää lähellä olevia Pokémonia näkymänäytöllä Pokémon Go -sovelluksessa iPhonessa

Vaihe 1. Käynnistä Pokémon Go iPhonellasi.

Vaihe # 2. Näet pienen harmaan laatikon virtuaalisen hahmosi oikealla puolella. Se näyttää joitain Pokémon-muotoja. Napauta tätä ruutua.

Vaihe # 3. Tämä on Sightings-näyttö. Nyt näet alueellasi jopa 9 Pokemon-ryhmän.

Vaihe # 4. Seuraavaksi sinun on käytettävä näitä mittareita varmistaaksesi, että olet menossa oikeaan suuntaan Pokemonille. Sinun on valittava se ja aloitettava kävely mihin tahansa suuntaan. Jos louhos putoaa alaspäin luettelossa, olet menossa väärään suuntaan. Mutta jos se kelluu huipulle, olet menossa oikeaan suuntaan.

Se on tehty!

Yleensä Pokémon kutee kartalla noin 10-15 minuuttia samassa paikassa. Ne katoavat, kun aika on ohi. Kun Pokémon on lopettanut toimintansa, se poistetaan havaintoluettelosta seuraavalla tarkistuksella. Jos siirryt kauas noin 700-1000 jalan päähän, Pokemon katoaa luettelosta.

Joten pysy keskittyneenä ja löydä Pokemon asiantuntemuksesi avulla. Mukauta kouluttajan hahmosi tuodaksesi peliin paljon hauskempaa.

Muista tarkistaa nämä älykkäät temput löytääksesi Pokemonin helposti. On myös tapa löytää olentoja myös liikkumatta. Ja jos haluat joskus kokeilla jotain uutta, tutustu näihin viiteen parhaan vaihtoehdon Pokemon Go -palveluun.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found