Kuinka muuttaa iPad-kuvakkeen kokoa iPadOS: n aloitusnäytössä

IPadin aloitusnäyttö on täynnä sovelluskuvakkeita, joita käytät säännöllisesti. Vaikka on hyödyllistä käyttää mainittuja sovelluksia nopeammin, joskus et välttämättä nauti niiden ulkoasusta. Tähän saakka voit siirtää niitä vain jonkinlaisille muodoille, mutta iPadOS: n avulla voit muuttaa niiden kokoa.

IPadOS: n avulla voit lopulta mukauttaa aloitusnäyttöäsi. Et voi vain vaihtaa vaalean ja pimeän tilan välillä, mutta voit jopa säätää iPad-kuvakkeen kokoa aloitusnäytössä. Vaikka et voi valita mielivaltaista kokoa sovelluskuvakkeille, valinta kahden esiasetuksen välillä näyttää hyvältä alulta.

Kuinka vaihtaa iPad-kuvakkeen kokoa iPadOS: n aloitusnäytössä

Vaihe 1. Avaa asetukset -sovellus iPad Prollasi

Vaihe # 2. Näpäytä Näyttö ja kirkkaus vasemmanpuoleisesta valikosta.

Vaihe # 3. Vieritä alas kohtaan Sovelluskuvakkeen koko -osiossa. Näet kaksi vaihtoehtoa, napauta haluamaasi.

Lisää: Oletusasetus näyttää jopa 30 pienempää sovelluskuvaketta 6 × 5-ruudukossa.

Suurempi: Tämä näyttää jopa 20 isompaa sovelluskuvaketta 4 × 5-ruudukossa.

Näiden kuvakkeiden ja ruudukkojen ilmeisen eron lisäksi nämä asetukset tuovat vielä yhden muutoksen aloitusnäyttöön. Lisää-asetuksessa widget-alue sijoitetaan näytön vasempaan kulmaan. Suuremmissa asetuksissa tämä näkyy näytössä läpikuultavana peittokuvana.

Erityisesti ominaisuus, jolla iPad-sovelluskuvakkeet tehdään pienemmiksi tai suuremmiksi iPadOS: ssa, on yksinomainen, eikä sitä tällä hetkellä laajenneta iOS 13: een.

Se on vain niin yksinkertaista

Jokaiseen päivitykseen sisältyy aina paljon jännittäviä ominaisuuksia, ja iOS 13 ei ole erilainen. Kuvakkeiden koon lisäksi voit jopa mukauttaa fonttikokoa myös Safari-sovelluksessa.

Katso lisää mielenkiintoisia viestejä:

  • Merkintöjen käyttäminen iPadOS 13: ssa
  • 20 Super Cool iOS 13: n ja iPadOS 13: n piilotettua ominaisuutta
  • Kuinka käyttää QuickPath Swipe -näppäimistöä iOS 13: ssa ja iPadOS: ssa
  • Kuinka käyttää hiirtä iPadin kanssa, jotta saat kaiken irti

Kuinka olet mukauttanut aloitusnäyttöäsi? Pidätkö suurista kuvakkeista vai pienemmistä? Mikä on suosikkisi uusi ominaisuus iOS: ssä ja iPadOS: ssa? Älä jaa ajatuksiasi asiasta alla olevassa kommenttiosassa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found