Parhaat iPhone X -puukotelot vuonna 2021

Yksi kauneimmista tavoista muotoilla älypuhelinta on käyttää erilaisia ​​tapauksia, jotka sopivat ihanteellisesti pukeutumiseen ja mielialaan. Esimerkiksi, jos haluat mennä räikeäksi, erittäin kirkkaan tai laihan kotelon valitseminen olisi iso hitti. Mutta jos haluat siirtyä hieman eri reittiin, parhaiden iPhone X -puukoteloiden tutkiminen olisi hyvä idea.

 1. Pad & Quill
 2. YFWOOD
 3. iATO
 4. KERF
 5. B BELK
 6. Kwmobile
 7. iRton-Tech
 8. NeWisdom
 9. Max-king
 10. iCASEIT
 11. Alkuperäinen unioni
 12. Mous
 13. Paahtoleipä
 14. Woodcessories

1. Woodline Pad & Quilliltä

“Pad & Quill” on keksinyt joitain arvostetuimpia puukoteloita iPhone X: lle. Ja ”Woodline” on yksi niistä. Naarmuuntumaton kiillotettu puu yhdessä Aramid-polymeerisydämen kanssa tekevät siitä erittäin kestävän. FSC-sertifioitu lehtipuu varmistaa, että älypuhelimesi suojaa kaikilta osin iskuja. Kohteliaisuus liukumattomasta ulkopinnasta, kansi tarjoaa turvallisen pidon.

Woodlinen lisäksi olen huomannut, että Heritage Pocket Book ja Little Pocket Book ovat erittäin vaikuttavia. Ne ovat runsas sekoitus korkealaatuista nahkaa ja puuta. Jos etsit korkealaatuista puukantta, sinun tulisi antaa heille ulkoasu.

USP: FSC-sertifioitu lehtipuu

Katso Pad & Quill

2. YFWOOD

YFWOOD on tehnyt tästä tapauksesta ainutlaatuisen, koska se on käsintehty aidosta puusta. Kaiverrettu toteemi erottaa sen muista puukoteloista, jotka voivat olla yksinkertaisia. YFWOOD on käyttänyt kaksikerroksista kumia ja aitoa puumateriaalia suojaamaan puhelinta iskuilta ja pudotuksilta.

Tuotemerkki on suorittanut vaivattomasti haastavan tehtävän pitää tarkat aukot, jotta pääset nopeasti kaikkiin portteihin ja painikkeisiin. Tarkista, että 3 mm: n korotettu huuli kohottaa puhelimesi kosketusnäyttöä ja pitää sen poissa naarmuilta.

USP: Käsintehty kotelo

Tutustu Amazoniin

3. iATO

Tuo kotiin erottuva puukotelo iPhone X: lle. Tämä iATO-klassinen saksanpähkinäpuukotelo on tyyliltään tyylikäs ja minimalistinen. Jos ei ole mitään, on jotain. Tämä on iATO: n hyväksymä mantra.

Tämän kotelon tyylikäs muotoilu parantaa ja suojaa uusimman Apple-älypuhelimesi ulkonäköä ja tuntumaa. Pähkinäpuukotelo näyttää ohuelta ja kevyeltä, mutta se on tukeva ja kestävä.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. KERF

Mitä voit lisätä iPhoneesi, jota tyyli ja suojaus eivät onnistu saavuttamaan? Suunnittelija Ben Saks esitti tämän kysymyksen itselleen ja löysi vastauksen Carnegie Mellonin yliopiston arkkitehtuurikoulun puukaupasta, jossa hän loi kotelon iPhone 5: lle. Ben innostui tyytymättömyydestään olemassa oleviin puukoteloihin.

KERF on Benin laajan tutkimuksen, testien ja tarkistusten tulos. Kestävän tuotteen valmistaminen paikallisista ja luonnonmateriaaleista on sinänsä saavutus. Puiset KERF-kotelot ovat tulleet suosituiksi, koska ne täyttävät käyttäjien tyylin, suojan ja ainutlaatuisuuden vaatimukset.

USP: Laaja valikoima tapauksia

Tarkista KERFCase

5. B BELK

B BELK on klassinen puukotelo. Se on valmistettu ympäristöystävällisestä puusta. TPU-sisustus tukee rakentamista. Voit luottaa siihen, että se kestää pudotuksia helposti.

OLED-näyttö on saanut lisäsuojauksen etuhuulen muodossa. Siistit leikatut reiät varmistavat, että se sopii virheettömästi laitteeseen ja tarjoaa helpon pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin. Lisäksi BELKia on saatavana neljänä muunnoksena, jotka on valmistettu eri puusta, kuten koivu, kirsikka, teak ja pähkinä.

USP: TPU-puskuri

Tutustu Amazoniin

6. Kwmobile

Kwmobile on suunnitellut tämän tapauksen vedellä, kuten puulle veistetty muotoilu. Kotelossa on pehmeää materiaalia oleva runko ja kiillotettu puinen takapaneeli, jotta sitä olisi helppo pitää. IPhonen kosketusnäyttö on suojattu, vaikka se pudotettaisiin, koska korotettu reuna tarjoaa edistyneen pudotussuojan.

Kwmobile on käyttänyt luonnollista saksanpähkinäpuuta. Tämän kannen avulla voit painaa painikkeita helposti. Voit nopeasti painaa virta- ja äänenvoimakkuuden lisäyspainikkeita.

USP: Ainutlaatuinen mutta tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. iRton-Tech

iRton-Tech on yhdistänyt puun ja TPU: n suunnitellakseen tämän 100% käsintehdyn kotelon iPhone X: lle. Tuotemerkki on luonut puusta luonnollisen ja ympäristöystävällisen premium-kotelon. Kotelon valmistaja on osoittanut uskomattoman tarkkuutta tämän kotelon valmistamiseksi tarkkojen aukkojen avulla painikkeita, hallintalaitteita ja portteja varten.

Puurunko suojaa puhelinta naarmuilta, lialta ja iskuilta. Tämä sateenkaarikotelo erottuu luettelossa erinomaisella muotoilullaan ja materiaalillaan.

USP: 100% käsityötä

Tutustu Amazoniin

8. NeWisdom

NeWisdom on tehnyt erinomaista työtä puun suhteen, mitä muut eivät pysty tekemään muille materiaaleille. Jos katsot koteloa tarkasti, huomaat lisäsuojaa tämän puukotelon neljässä kulmassa. Tämä tekee tapauksesta ainutlaatuisen luettelossa ja tämän vuoden parhaan joululahjan.

Koska kotelo on valmistettu luonnonpuusta, et löydä yhtään muuta vastaavaa koteloa maailmasta. Suojaamiseksi NeWisdomissa on vahvistetut kotelon kulmat ja ilmatyyny, mikä vähentää tippojen vaikutusta.

USP: Ilmatyyny

Tutustu Amazoniin

9. Max-king

Max-king ei vain huolehdi iPhonestasi, vaan ajattelee myös terveyttäsi. Ja siksi Max-king käyttää myrkytöntä puu- ja TPU-materiaalia tämän puukotelon valmistamiseen iPhone X: lle. Luonnollisesta eebenpuusta valmistettu kotelo on täysin integroitu TPU-materiaaliin.

Koska kotelo on valmistettu luonnollisista ja terveellisistä materiaaleista, ei ole mitään pahaa kemiallista hajua. Tämä kotelo pitää naarmut ja naarmut loitolla ja suojaa puhelinta kaikilta mahdollisilta vaurioilta.

USP: Myrkytön puu

Tutustu Amazoniin

10. iCASEIT

iCASEIT käyttää luonnollista puuta iPhone-puukoteloiden valmistamiseen, joten et löydä omasi kaltaista puukoteloa. Tämä kotelo on valmistettu luonnollisesti kasvatetusta korkealaatuisesta lehtipuusta, joka näyttää tyylikkäältä.

Tietokoneen takana tämä tapaus voi kestää pudotuksia, iskuja ja naarmuja. Kotelo jättää tarpeeksi tilaa porttien lähellä, jotta pääset helposti käsiksi iPhone X: n hallintalaitteisiin. Lisäksi voit käyttää mukavasti salamakaapeleita ja muita kolmannen osapuolen kaapeleita.

USP: Luonnollinen puu

Tutustu Amazoniin

11. Alkuperäinen unioni

Kaksisävyisillä väreillä sisustettu Native Union CLIC on saanut ulkonäön sopivan hienosti iPhone X: n kanssa. Rakennettu aidosta amerikkalaisesta puusta; kotelo on erittäin kestävä. Iskuja vaimentavan polymeerikehyksen ansiosta se pystyy tarjoamaan älypuhelimeesi tarvittavan suojan sekä iskuilta että naarmuilta.

Korotetun huulen ansiosta kotelo pitää reunasta reunaan -näytön poissa maasta, kun se asetetaan kuvapuoli alaspäin. Leikkausten osalta ne ovat tarkkoja ja tarjoavat kivuttoman pääsyn kaikkiin toimintoihin. Eikä siinä kaikki, CLIC-puukotelossa on neljä värivaihtoehtoa.

USP: Iskuja vaimentava polymeerikehys

Tutustu Amazoniin

12. Mous

Kompakti ja suojaava muotoilu, Reveal ympäröi tahrattomasti iPhonea. Valmistettu aidosta saksanpähkinäpuusta, puukotelo on muotoiltu siististi näyttämään tyylikkäältä. Mukana TPU-sisustus, se voi absorboida iskuja ja suojata älypuhelinta tyhjästä.

Kumilla varustettu runko tarjoaa paremman otteen, jolloin voit pitää laitetta mukavammin. Tarkat aukot ja reagoivat painikkeet varmistavat, että sinulla ei ole ongelmia laitteen käyttämisessä. Lopuksi, siinä on myös näytönsuoja ostoksen yhteydessä.

USP: Parempi pito

Tutustu Amazoniin

13. Paahtoleipä

Toast uskoo yksinkertaisuuteen. Tämä puinen kotelo on yksinkertainen, aidosta puusta valmistettu muotoilu. Tämä yksiosainen suojus kääri iPhone X: n takaosan ja sivut lisäpainikkeilla ja kameran linssisuojuksilla.

Ennen kotelon asentamista voit puhdistaa laitteesi alkoholipyyhkeellä (sisältyy pakkaukseen). Huomaa, että paahtoleivän kannet ovat irrotettavissa, mutta kun olet poistanut, et voi käyttää sitä uudelleen. Et näe jäämiä, kun poistat kannen.

USP: Yksiosainen kansi

Tutustu Amazoniin

14. Woodcessories

Jos sinulla on erityinen mieltymys vintage-näköiseen bambukoteloon, arvostat todella Woodcessoriesia. Urheilussa muodoltaan sopiva muotoilu muodostaa parin virheettömästi iPhonen kanssa. Silikonikehys antaa sille tarvittavan lujuuden iskujen vastustamiseksi.

Pehmeä kehys varmistaa myös, että tunnet olosi mukavaksi pitäen puhelinta kämmenessäsi. Tutustu kohotettuun kehykseen, joka toimii luotettavana puolustajana kosketusnäytölle. Lopuksi, Woodcessories on kolme värivaihtoehtoa.

USP: Kevyt ja tyylikäs

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Valintasi?

Mikä näistä puukoteloista voitti älypuhelimesi? Olisi kiva tietää sen nimi ja ominaisuudet, joita ihailet siinä.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

 • Parhaat iPhone X -lompakkokotelot
 • iPhone X -kuoret
 • Parhaat iPhone X -jalustakotelot
 • Parhaat iPhone X -renkaanpidikekotelot

Uusimmat viestit