Parhaat telakointiasemat iPhone 8 Plus: lle ja X: lle vuonna 2021

Monet meistä rakastavat kuunnella musiikkia eivätkä koskaan näytä saavan tarpeeksi sitä. Vaikka laitteessani olisi virta, haluan jatkaa vuorovaikutusta sen kanssa tai saada lempikappaleeni kiinni ilman esteitä. Siksi ajattelin, että olisi hienoa tehdä luettelo parhaista kaiuttimilla varustetuista iPhone X-, iPhone 8/8 Plus -telakointiasemista, jotta voit jatkaa musiikin nauttimista täysimittaisessa muodossa, vaikka laitteesi olisikin vastuussa.

Olen jo koonnut pitkän luettelon iPhone X: n, 8: n ja 8 Plus: n parhaista telakointiasemista. Joten tarkista tämä kokoelma, jos haluat käynnistää useita laitteita kerralla. Näistä lataustelineistä puhuttaessa ne ovat erittäin tehokkaita ja tuottavat korkealaatuista ääntä. Lisäksi useimmissa niistä on myös kaksoishälytykset. Haluatko kurkistaa heihin? Hypätään yli!

1. iHome iPLWBT5B

iPLWBT5B on tehokkain telakka, jossa on iHomen kaiutin. Lataustelakka antaa virran sekä Apple Watchille että iPhonelle kohtuullisella nopeudella ja vaaditulla suojauksella.

Reson8-kaiutinkammioilla varustettu kaiutin tarjoaa upean äänen. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta se on erittäin hyödyllinen handsfree-puheluissa. Siinä on myös kuusi esiasetettua FM-asemaa. Telakalla on kaksi hälytystä eri herätysaikoille. Ominaisuuksien lisäksi iHome iPLWBT5B on saatavana kahtena versiona. Vaikka täysikokoisen mallin hinta on 129,95 dollaria, pienikokoinen malli maksaa 95,95 dollaria.

USP: Reson8-kaiutinkammio

Tutustu Amazoniin

2. Azpen DockAll D100

Arvostan Azpen DockAll D100: ta erittäin hyvin sekä langattomana laturina että kaiuttimena. Ensinnäkin telakalla on kolme sisäänrakennettua kelaa. Tämän seurauksena voit käynnistää iPhonen sekä pysty- että vaakasuunnassa. Täydellinen ihmisille, jotka haluavat joustavamman handsfree-kokemuksen.

DockAll-laitteessa on kaksi ylimääräistä USB-porttia, jotta voit ladata kaksi muuta laitetta. Vielä parempi, telakassa on myös sisäänrakennettu mikrofoni, joka tarjoaa kristallinkirkkaan äänen.

USP: Lataa iPhonea langattomasti sekä pysty- että vaakasuunnassa

Tutustu Amazoniin

3. iHome iPL24

Paranna musiikkikokemustasi valitsemalla iHome iPL24. Reson8-tekniikalla varustettu huippuluokan äänenlaatu. Sen mukana toimitetaan myös USB-portit (1A), joiden avulla voit ladata kuntolaitteesi ja muut laitteet.

Siinä on kuusi asemamuistin esiasetusta ja se mahdollistaa myös kansainvälisen radiotaajuuden säätämisen. Erillisiä herätysaikoja varten on kaksi herätyskelloa. Lepotilassa voit nollata sen helposti. Siinä on elinikäinen takuu, ja sitä on saatavana kahtena värinä: harmaa ja ruusukulta.

USP: Reson8-tekniikka

Tutustu Amazoniin

4. InstaBox W33

InstaBox W33 on pätevä langaton laturi, joka toimii myös kaiuttimena. Joten voit käyttää tätä telakkaa pitämään älypuhelimesi virran päällä, mutta älä myöskään koskaan anna musiikkiajan mennä raiteilta. Telakan takana on USB-portti muiden laitteiden lataamiseen.

Kaksoiskaiuttimet tarjoavat hyvän äänen ja parannetun basson. Voit säätää LCD-näytön kirkkautta tunnelman mukaan. Voit esimerkiksi pitää kirkkauden suurella tasolla päivällä ja asettaa sen matalalle yöllä.

Nautitko suosikki radio-ohjelmiesi virittämisestä? No, InstaBox W33: n avulla voit tallentaa jopa 20 asemaa.

USP: Tallenna jopa 20 radioasemaa

Tutustu Amazoniin

5. Kotiaika (langaton lataus)

Oletko valmis omaksumaan langattoman lataustekniikan? Homtime esittelee sinulle erittäin tehokkaan ja turvallisen langattoman laturin, jonka sertifioivat FCC, CE ja ROHS.

Koska Homtime on yhteensopiva koteloiden kanssa, sinun ei tarvitse poistaa iPhonen X suojaa ennen kuin lataat sen. Suuressa näytössä on neljä kirkkauden säätötasoa.

Sisäänrakennetun mikrofonin ollessa käytettävissä voit nauttia handsfree-puheluistasi. Ja aivan kuten useimmat kollegansa, myös tässä telakointiasemassa on hyödyllinen herätyskello.

USP: Turvallinen langaton lataus

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Mikä on sinun suosikkisi?

Minkä näistä hienoimmista telakointiasemista olet valinnut sulauttamaan laitettasi ja nauttimaan musiikista? Olisi mukavaa tietää valinta. Kerro meille lisäksi ominaisuuksista, jotka haluat nähdä iOS-laitteen korkealaatuisessa lataustelineessä.

Voit myös tutustua näihin luetteloihin:

  • Parhaat iPhone X-, 8- ja 8 Plus -telakointiasemat
  • Parhaat iPhone X, iPhone 8, 8 Plus -autolaturit
  • iPhone X, iPhone 8, 8 Plus -virtapankit

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit