Parhaat HDMI-kaapelit Apple TV 4K: lle vuonna 2021

Apple TV 4K on saanut ylistäviä arvosteluja sekä asiantuntijoilta että faneilta. Ja kun tarkastellaan kaikkia digitaalisen mediasoittimen ominaisuuksia, se ansaitsee kaikki kiitokset. Jotta voit hyödyntää 4K-sisältöä täysimääräisesti, sinun on käytettävä korkealaatuista HDMI-kaapelia, koska Apple ei lähetä sitä digiboksin mukana. Jotta voisimme löytää sopivimman vaihtoehdon hieman helpommaksi, olemme asettaneet riviin parhaat HDMI-kaapelit Apple TV: lle.

 1. Mediabridge
 2. Fuusio4K
 3. AmazonBasics
 4. Yksihintainen
 5. Zeskit
 6. BlueRigger
 7. IBRA
 8. SecurOMax
 9. Belkin
 10. Maxxter

1. Mediabridge

Mediabridge on valmiina toimimaan HDMI-laitteiden kanssa, jotka kykenevät UHD (erittäin teräväpiirto) ja 4K-tarkkuuteen. Tämä nopea HDMI-kaapeli tukee television enimmäismäärää sekunnissa (600 Hz).

Se on yhteensopiva kaikkien HDMI 2.0b -toimintojen, kuten UHD, 3D, 18Gbps siirtonopeuden, 4K, 48-bittisen Deep Color, HDR-videon ja ARC, kanssa. Rakennettu korkealaatuisilla teknisillä tiedoilla, se on erittäin kestävä. 28AWG-kuparijohtimet, punottu alumiinisuoja, mylar-pohjainen alumiinifolio vahvistavat sen rakennetta. Kullatun metallitakin ansiosta se kestää väärinkäytöksiä. Viimeinkin Mediabridgellä on elinikäinen takuu.

USP: 28AWG puhtaan kuparin johtimet

Tutustu Amazoniin

2. Fuusio4K

Kun sinulla on Apple TV, äänen ja videon laadun vaarantaminen vain HDMI-kaapelin takia ei ole hyväksyttävää. Kokeile erittäin nopeaa Fusion4K-HDMI-kaapelia. Se tarjoaa maksimaalisen tiedonsiirron ja tarjoaa upean 4K-kuvanlaadun kristallinkirkkaan äänen kanssa. 32 audiokanavan avulla ääni herää eloon tämän kaapelin avulla.

Kaapelin laatu on huippuluokkaa ja HDMI-portti on myös ensiluokkaista. Se ei hajoa kovin kauan. Lopuksi on saatavana eri pituisia kaapeleita tarpeidesi mukaan.

USP: Nopea tiedonsiirto

Tutustu Amazoniin

3. AmazonBasics

Tämä AmazonBasicsin HDMI-kaapeli on hyvin rakennettu. Se tukee kaistanleveyttä jopa 18 Gbps. Sen avulla voit myös jakaa Internet-yhteyden useiden laitteiden välillä ilman erillisen Ethernet-kaapelin käyttöä.

Voit käyttää AmazonBasics-kaapelia useiden laitteiden kanssa, kuten tietokoneen näyttö, suuri projektori, pelilaite ja Apple TV. Nopea kaapeli tarjoaa erinomaisen video- ja äänivirran synkronoinnin. Lisäksi se voi tarjota kaksi videovirtaa (kaksoisnäkymä) ja jopa neljää äänivirtaa samanaikaisesti ja tukee jopa 32 äänikanavaa sekä jopa 1536 kHz: n kokonaisääntä.

USP: 18 Gbps: n kaistanleveyden tuki

Tutustu Amazoniin

4. Yksihintainen

Monoprice on erittäin tehokas ja tuottaa korkealaatuista videota ja ääntä. Kaikkien HDMI-toimintojen tukemisen lisäksi se toimii myös HDMI Ethernet -kanavalla. Liittimien päät on suunniteltu erittäin tehokkaiksi ja ne ovat vain 5/8 tuuman leveitä ja 1/4 tuuman paksuja.

Siististi suunnitelluilla liittimillä on erinomainen vetovoima. RedMere-tekniikan ansiosta signaalit regeneroidaan kullakin kanavalla erikseen, mikä helpottaa lähdesignaalin toistamista jopa pidemmillä etäisyyksillä. Se on täysin sotkeutumaton ja kestää kauan.

USP: RedMere-tekniikka

Tutustu Amazoniin

5. Zeskit

Tehokkuudesta tai kestävyydestä riippumatta, Zeskit kestää ihanteellisesti kaikilla rintamilla. Se täyttää HDMI 2.0b -standardin ja tukee täysin sellaisia ​​toimintoja kuin 3D, 4K video / UltraHD, HDR jne. 32AWG OFC (happiton kupari) -johdin pystyy toimittamaan 18 Gb: n kaistanleveyden.

Kudottu nylon lisää sen pitkäikäisyyttä. Johdon kolmisuojattu sisärakenne suojaa sitä sähkömagneettisilta häiriöiltä (EMI). Lisäksi se voi antaa sinun jakaa Internet-yhteyden useille laitteille.

USP: Kolminkertaisesti suojattu sisärakenne

Tutustu Amazoniin

6. BlueRigger

Etsitkö korkealaatuista HDMI-kaapelia seinäasennukseen? Jos kyllä, sinun ei pidä unohtaa BlueRiggeriä.

Uusimman HDMI 2.0b -standardin tuella se tarjoaa ihastuttavan 4K-videon katselukokemuksen. Siinä on palonkestävä PVC-takki, joka lisää turvallisuutta. Huippuluokan kuparijohtimet ja kolminkertainen kaapelisuojaus, 24K kullatut täysmetallivaippaliittimet tekevät siitä erittäin luotettavan. Lisäksi sitä on saatavana eri pituuksina, mukaan lukien 15, 25, 35 ja 50 jalkaa.

USP: Palonkestävä PVC-takki

Tutustu Amazoniin

7. IBRA

IBRA tarjoaa erinomaisen nopean tiedonsiirron. Hapettomalla kuparilangalla varustettu, käytä kestävää vaippaa, suojaavaa al-mylar-kalvoa, tinattua kupariverkkosuojausta, se on 10 kertaa kestävämpi kuin tavallinen HDMI-kaapeli. 24K: n kullatut koskettimet mahdollistavat sen toiminnan oikein ja kestävät myös lämpöä.

Tämä kaapeli tukee useita resoluutioita, mukaan lukien 480p, 720p, 1080i, 1080p ja 2160p. Toinen tärkeä laatu, joka tekee siitä niin hyödyllisen, on yhteensopivuus sekä teräväpiirto- että tavallisen videon kanssa. Lisäksi se toimii saumattomasti True HD Dolby 7.1- ja DTS-HD Master Audion kanssa.

USP: Suojaava al-mylar-kalvo

Tutustu Amazoniin

8. SecurOMax

SecurOMax esittelee korkealaatuisesta materiaalista ja massiivisista alumiiniliittimistä valmistetun HDMI-kaapelin.

Tämä kuuden jalan kaapeli tukee HDMI 2.0- ja 2.0a-portteja ja tukee myös 3D, HD 2K @ 1080p, QHD @ 1440p, UHD 4k @ 2160p. Mahtavien ominaisuuksiensa, kuten 100% puhtaan kuparijohdotuksen, lisäksi saat ilmaisen elinikäisen korvaustakuun.

USP: 100% puhdas kuparijohdotus

Tutustu Amazoniin

9. Belkin

Belkin on erittäin luotettava tuotemerkki elektronisten lisävarusteiden maailmassa, erityisesti latauskaapeleissa. Tämä Apple TV 4k: n HDMI-kaapeli on Dolby vision -yhteensopiva, jonka avulla voit nauttia suuresta dynaamisesta alueesta (HDR).

Voit käyttää tätä HDMI-kaapelia mukavasti, koska Belkin on pitänyt ihanteellisen kahden metrin pituuden; kaapeli sopii saumattomasti kotiympäristöön, koska voit liittää sen nopeasti Apple TV: hen tai kannettavaan tietokoneeseen.

USP: Nopea HDMI-kaapeli

Tutustu Amazoniin

10. Maxxter

Maxxter voi olla yksi halvimmista Apple TV: n HDMI-kaapeleista, mutta sillä on laatu, joka tarjoaa luotettavaa suorituskykyä. Aivan kuten mikä tahansa korkealaatuinen kaapeli, sillä on myös 3D, 4K UHD -tuki.

Kuparikalvosuojaus estää häiriöitä, kun taas hyvin järjestetyt kuparijohdot lisäävät signaalin voimakkuutta. Erittäin kestävä eristys suojaa johtoja vaurioilta. Alumiinifolio ja mylar-suojaus tarjoavat enemmän suojaa sille, kun taas PVC-takki hankautuu loitolla.

USP: Erittäin kestävä eristys

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Valintasi?

Minkä näistä HDMI-kaapeleista olet valinnut piristääksesi 4K-elokuvien katselukokemustasi upouudella Apple TV: lläsi? Olisi hienoa tietää sen nimi ja laatu, josta olet pitänyt siinä?

Haluat ehkä katsoa myös näitä viestejä:

 • Parhaat Apple TV -seinätelineet
 • Kuinka hallita Apple TV: tä iPhonella tai iPadilla
 • Parhaat USB-C - HDMI -sovittimet: Valintamme ja vaihtoehtomme

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found