Parhaat perhepelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Yhdessä pelaava perhe pysyy onnellisena ikuisesti ja pysyy yhdessä! Aiotko lisätä aikaasi hauskalla pelaamisella? Olemme koonneet parhaat iOS-perhepelit, jotta löydät nopeasti kiehtovan pelin, joka voi tarjota sinulle tuntikausia iloa. Nämä pelit takaavat kaiken ikäisten ihmisten pääsyn pelaamiseen ja nautinnosta. Kiehtovalla pelattavuudella ja tarinalla he onnistuvat pitämään ekstaasin hengissä kauan. Käymättä paljon vaivaa, ui läpi ja tutustu näihin hienoimpiin iPhonen perhepeleihin!

1. Heads Up!

Varoitus! on ollut suosikkini korttipeli pitkään. Pelin pelaamiseksi sinun tarvitsee vain arvata kortissa oleva sana. Voit pelata sitä yhden ystävän tai joidenkin pelaajien kanssa kerralla.

Yli 40 teemalla on kansikuvia, julkkiksia, elokuvia, eläimiä, aksentteja, hahmoja ja muuta. Voit piirtää kortin myös vain kallistamalla sitä. Sen avulla voit tallentaa myös videosi pelaamisesta, jotta voit katsella niitä myöhemmin.

Hinta: $0.99

ladata

2. Sanat ystävien kanssa 2-sanapeli

Sanat ystävien kanssa on yksi hauskimmista tavoista olla yhteydessä perheeseesi ja läheisiisi. Lataa suosituimmat sanapelit iPhonellesi ja nauti sen uusista pelitiloista, jotka on suunniteltu sanasoittimelle.

Tämän pelin kehittäjät ovat suunnitelleet sen älykkäästi, koska se tarjoaa enemmän tapoja haastaa ystäväsi ja perheenjäsenesi. Purista hermojasi, paranna sanastoa ja näytä oikeinkirjoitustaitosi maailmalle.

Etkö halua leikkiä perheen tai ystävien kanssa? Voit pelata kuvitteellisia hahmoja vastaan ​​Solo Challenge -tapahtumissa. Voit vaihtaa teemoja ja kilpailijoita kahdesti kuukaudessa sen viimeisimmässä päivityksessä.

3. Kotikatu

Mitä et ehkä pysty saavuttamaan tosielämässä, voi saada sen ja paljon muuta Home Streetin avulla. Voit tehdä unelmakotisi suosikkikaupungissasi, jossa kaikki ihailevat sinua.

Se tarjoaa sinulle paljon vaihtoehtoja suunnitella hahmosi kauniisti. Voit esimerkiksi muuttaa kasvojen muotoja, silmien väriä, kampauksia, vartalon muotoja, muotityylejä ja muuta, jotta hahmo näyttää vaikuttavalta.

Sinulla on upea aika virtuaalisessa naapurustossa, jossa saat mahdollisuuden ystävystyä pelaajien kanssa ympäri maailmaa. Voi, älä unohda upeita tapahtumia lumoavilla teemakoristeilla!

Hinta: Vapaa

ladata

4. Virtuaaliperheet 2 unelma-talo

Jos elämän simulointi on sinun juttusi, sinun ei pitäisi antaa "Virtual Families 2 Dream House" -tapahtumaa. Aloita hyväksymällä vauva ja perustamalla onnellinen perhe. Anna paljon rakkautta ja huolenpitoa lapsellesi ja auta häntä kehittymään mukavana ihmisenä.

Matkan varrella sinun on ohjattava perheesi sukupolvia. Palauta talo ja jopa korjaa huoneet. Lisäksi sinulla on myös mahdollisuus sisustaa talo niin, että se näyttää houkuttelevalta.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Psykologia! Ymmärrä ystäväsi

Psych! on luonut Warner Bros., joka on kehittänyt Heads Up! Tämä on hankala peli, joka testaa kykyäsi arvata oikea tai melkein oikea vastaus.

Sinun on haettava kohtuullinen ja todennäköisesti totta vastaus. Tämä peli sopii täydellisesti ystävien huijaamiseen, jotka ylpeilevät älykkyydestään ja älykkyydestään.

Hinta: Vapaa

ladata

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

6. Kolmoisagentti

Triple Agent on peli 5 tai useammalle pelaajalle. Kyse on vakoilusta, petoksesta, harhailusta ja bluffaamisesta. Jokaiselle pelaajalle on annettu salainen agentti tai VIRUS-agentti. VIRUS-agenttien määrä on aina pienempi kuin salaiset agentit. VIRUS-agenttien on käännettävä salainen agentti toisiaan vastaan ​​voittaakseen pelin.

Pelaajien on ohitettava laite peräkkäin ja kylvettävä petoksen siemenet. Kaiken kaikkiaan se on hieno peli perheen ja ystävien kanssa. Parasta on, että peli on saatavilla ilmaiseksi. On kuitenkin olemassa muutamia valinnaisia ​​sovelluksen sisäisiä ostoksia.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Oopperan kuningas

Moninpelijuhlapeli, joka on yhtä tuikea kuin Oopperakuningas, voi paljastaa aikaa ystävien ja perheen kanssa. Pelin sääntö on melko yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain purkaa muut tenorit pois lavalta ja välttää älykkäästi härän tenoria tulemasta mestariksi!

Voit pelata sitä jopa neljän pelaajan kanssa. Viisi pelitilaa viihdyttää sinua pitkään. Hämmästyttävän grafiikan ja houkuttelevan käyttöliittymän ansiosta King of Opera näyttää kuumalta pitkältä rullalta!

Hinta: $2.99

ladata

8. Tanssijuhlat

Rakastatko ravistavia jalkoja? Jos kyllä, tanssijuhlat voivat tuoda sinulle paljon hauskaa! Katso kuinka tanssijat suorittavat hienoja vaiheita ja seuraa niitä. AirPlayn avulla voit säteillä Macin ja Apple TV: n sisältöä nautintoa varten.

Haasta muut lukitsemaan sarvet kanssasi tanssitaisteluissa! Anna 110% voittajaksi. Parasta tässä pelissä on kuitenkin se, että yhdessä tanssin kanssa poltat runsaasti kaloreita ja saat kunnon. Sovelluksen avulla voit myös seurata polttamiasi kaloreita ja se on täysin integroitu Terveys-sovellukseen. Tämä on vain iPhone-peli.

Hinta: Vapaa

ladata

9. UNO! ™

Mikään ei ole hauskaa kuin UNOn klassinen korttipeli. Nauti digitaalisesta versiosta tällä sovelluksella, jonka avulla voit luoda hauskan huoneen suosikkitalosi säännöillä. Uusi "Hylkää kaikki" -kortti voi poistaa yhden värin kädestäsi, kun taas kuuluisan "7-0" talosäännön avulla voit vaihtaa käsiä toisen kanssa.

Joten, se on ihanteellinen klassisen pelin nauttimiseksi, jossa on uusia jännittäviä sääntöjä ja käänteitä. Voit myös pelata verkossa ihmisten kanssa ympäri maailmaa ja osallistua turnauksiin. Löydä uusia paikkoja, tutustu jännittäviin hahmoihin ja kerää ainutlaatuisia palkintoja, kun sinulla on hauskaa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Juhlamoodleja

Entä doodling? Tämä on kiehtova piirustus- ja arvauspeli. Voit muodostaa kaksi joukkuetta, joissa on kymmenen pelaajaa kummallakin puolella. Vuoropohjainen pelattavuus tarjoaa jokaiselle pelille yhdenvertaiset mahdollisuudet.

Kolmella vaikeustasolla, kuten helppo, keskitaso ja haastava, peli on suunniteltu kaikille. Lisäksi voit suoratoistaa sisältöä Apple TV: ssä AirPlayn avulla, jotta saat enemmän iloa peliin. Lisäksi on myös mahdollisuus jakaa mestariteos sosiaalisilla sivustoilla, kuten Twitter ja Facebook. Tämä on vain iPad-peli.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Kokeiletko edellä mainittuja pelejä?

Viimeaikaisten tutkimusten mukaan mobiilipelit lievittävät stressiäsi ja kehittävät kykyäsi tehdä päätöksiä hyvin. Voit pelata hetken perhepelejä iPhonella.

Ota kiinni myös näistä viesteistä:

  • Parhaat sanapelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat numeropelit iPhonelle ja iPadille
  • Puhelin- ja iPad-sovellukset lapsille
  • Parhaat strategiapelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit