Parhaat mielenkartoitussovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Onko mielessäsi sekoitus loputtomia ideoita, ajatuksia ja suunnitelmia? Jos kaiken seuraaminen on vaikeaa, mielikartat voivat auttaa saamaan selkeyttä ja pysymään järjestyksessä. Ne ovat hyödyllinen työkalu aivoriihiin ja visualisoimiseen, mitä yrität saavuttaa. Lisäksi tekniikan ansiosta mielikartat on helppo ja hauska luoda. Joten jos haluat tutkia ja ilmaista kuohuvia ajatuksiasi ja oivalluksiasi riittävästi, tarkista nämä parhaat mielenkartoitussovellukset iPhonelle.

 1. MindNode - miellekartta
 2. Mindly
 3. MindMeister
 4. Mielen vektori
 5. SimpleMind Pro + miellekartoitus
 6. iThoughts
 7. Fly Mind
 8. XMind: Miellekartta
 9. MindMaster - MindMapping
 10. MindLine

1. MindNode - miellekartta

Yhdistä ajatuksesi ja tarjoa kaivattua selkeyttä innovatiivisille ideoillesi, jotta ne muuttavat elämääsi tai auttavat sinua saavuttamaan uusia korkeuksia! MindNode 5 on pakollinen ihmisille, jotka haluavat pitää ajatuksensa täydellisessä synkronoinnissa. Voit siepata ajatuksesi eri muodoissa, kuten sanoina, kuvina, linkkeinä, tehtävinä tai laajennettuina muistiinpanoina jne. On olemassa "Pikakirjoitus" -ominaisuus, jonka avulla voit helposti lisätä erilaisia ​​ajatuksia.

Älykäs asettelu esittelee ideoitasi tavalla, joka on sinulle erittäin kätevä lukea. Asiakirjasi osoittaa muuttuvan ymmärryksesi kirjoittaessasi lisää ajatuksia. Sovelluksen avulla voit selvittää kontekstin ja yhteydet yhdestä ajatuksesta toiseen. Lisäksi on myös pimeä tila, jonka avulla voit kirjoittaa muistiin ajatuksesi tai seurata edistymistäsi mukavasti yöllä.

Hinta: Ilmainen (kuukausitilaus - 2,49 dollaria)

ladata

2. Mindly

Olen havainnut Mindlyn erittäin tehokkaaksi, kun käyttäjät voivat visualisoida ajatuksia ja kanavoida energiansa kohdennetummaksi. Sovelluksen avulla voit nopeasti kaapata ideoita, suunnitella puheen ja tehdä muistiinpanoja. Voit liittää muistiinpanoja, kuvakkeita ja teemoja koristamaan karttojasi.

Voit viedä tietosi useissa muodoissa, mukaan lukien PDF / OPML / Teksti / Kuva. ICloud-tuen avulla Mindly antaa sinun synkronoida tietosi laitteellesi. Lisäksi se tukee useita kieliä, kuten englanti, arabia, tšekki, suomi, ranska, saksa, indonesia, italia, japani, korea, persia, puola, portugali, romania ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen (Mindly-täysversio - 6,99 dollaria)

ladata

3. MindMeister

Aivokarttojen luominen on kuollut yksinkertaista MindMeisterin avulla. Sovelluksen avulla voit muokata ajatuksiasi ja lisätä myös houkuttelevia kuvakkeita, värejä, tyylejä ja kiehtovia teemoja, jotta ne näyttävät todella houkuttelevilta.

Voit viedä karttasi PDF- ja PNG-muodoissa. Sovelluksen pro-version avulla voit viedä tietosi useisiin muotoihin, kuten MindManager, Freemind, XMind, MS Word ja MS PowerPoint. Voit myös viedä dioja zip-tiedostona. Seitsemän päivän ilmaisen kokeilun jälkeen sinun on päivitettävä sovellus 5,99 / 9,99 dollaria kuukaudessa tai 59,99 / 101,99 dollaria vuosittaisilla suunnitelmilla.

Hinta: Ilmainen (kuukausittainen henkilökohtainen tilaus - 5,99 dollaria)

ladata

4. Mielivektori

Aika päästä eroon kliseisistä ideoista ja omaksua sivuttainen ajattelu, joka voi johtaa elämäsi kirkkauteen! Mind Vector on yksi suosikkini mielen kartoitussovelluksistani, koska se on paikalla uusien tapojen löytämisen kannalta. Aloittamiseksi sinun on laitettava kaikki ideasi yhteen paikkaan ja muutettava ne sitten käytännölliseksi suunnitelmaksi.

Hyödynnä kauniit kuvakkeet, värit, viivatyylit ja karttateemat kaikin puolin saadaksesi karttasi näyttämään silmille miellyttävältä. Sovellus esittelee useita visualisointilaitteita, joiden avulla voit analysoida ajatuksiasi. Sen avulla voit jakaa tietojasi useissa muodoissa, kuten CSV, PDF ja PNG jne.

Lisäksi voit tuoda / viedä karttoja iCloudiin, Dropboxiin ja Mind Vector Cloudiin.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat - 0,99 dollaria)

ladata

5. SimpleMind Pro + miellekartoitus

SimpleMind voi olla äärettömän tehokas auttamaan sinua ideaalisesti järjestämään ajatuksesi ja muistamaan asiat. Sovelluksen avulla voit myös luoda innovatiivisia ideoita, jotka voivat osoittautua erittäin tärkeiksi sekä henkilökohtaiselle että työelämälle. Voit helposti kartoittaa mieltäsi selvittääksesi tapoja keskittyä tavoitteeseesi.

Voit myös lisätä valokuvasi, videoita, muistiinpanoja, kuvakkeita ja linkkejä tietoihisi. Sovelluksen avulla voit synkronoida ajatuskartan Dropboxiin ja Google Driveen. Lisäksi voit jakaa tietoja PDF-muodossa ja jopa tulostaa ne.

Hinta: $7.99

ladata

6. iT-ajatukset

iThoughts on suunniteltu upeaksi mielenkartoitussovellukseksi iOS: lle. Sovelluksen avulla voit järjestää ajatuksesi, ideasi ja tietosi visuaalisesti siten, että ne ovat synkronoituna kysyntään.

Voit luoda tehtäväluetteloita ja asettaa saavutettavia tavoitteita. Värejä, kuvia, linkkejä, kuvakkeita ja muistiinpanoja käyttämällä voit esittää ajatuksesi kauniisti. Sen avulla voit synkronoida tietosi iCloudin, Dropboxin ja WebDAV: n kanssa, jotta ne pysyvät turvassa.

Lisäksi sovelluksella on useita kieliä, kuten englanti, hollanti, ranska, saksa, italia, japani, korea, portugali, venäjä, yksinkertaistettu kiina, espanja jne.

Hinta: $11.99

ladata

7. Perhomieli

Anna mielesi ilmaista itsenäisesti! Fly Mind on melko yksinkertainen sovellus, jonka avulla voit luoda erittäin keskeisiä ajatuskarttoja. Sovelluksessa on yli 50 houkuttelevaa teemaa, joiden avulla voit pitää ajatuksesi järjestyksessä.

Karttoja voi suunnitella yhdeksän tyyppistä viivatyyliä. Voit siirtää valikkoa vapaasti pitääksesi arkin täysin järjestyksessä. Sen avulla voit tallentaa ajatuksesi valokuvina ja jakaa ne ystäviesi kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

8. XMind: miellekartta

Älä koskaan anna inspiraation päästä eroon tämän monipuolisen alustojen välisen mielenkartoitus- ja aivoriihi-ratkaisun avulla. Se on nopea, tehokas ja vakaa, upealla grafiikalla, joka antaa sinulle ensiluokkaisen kokemuksen.

Voit valita ideoiden tallentamiseen useista malleista, olipa kyseessä sitten tase, Fishbone Chart, Matrix tai Aikajana. Vapauta luovuutesi monilla ominaisuuksilla, kuten sormilla piirtämisellä tai Apple Pencilillä.

Hinta: Ilmainen (6,99 dollaria kaikista ominaisuuksista)

ladata

9. MindMaster - MindMapping

MindMaster on erittäin hyödyllinen liike-, koulutus- ja henkilökohtaiseen käyttöön. Se on hyvin suunniteltu sovellus, jonka avulla voit suunnitella projekteja, ratkaista ongelmia, hallita kokouksia, tehdä muistiinpanoja, tehdä tehtäväluetteloita ja paljon muuta. Voit luoda ammattimaisia ​​mielikarttoja nopeasti ja virheettömästi iPhonellasi tai iPadillasi. Sisäänrakennetut mallit toimivat erinomaisena lähtökohtana, jos olet vasta aloittamassa.

Sovelluksella on puhdas ja suoraviivainen kokemus. Kumoa ja toista, zoomaus, kyky lisätä huomiotekstejä, rajoja, yhteenvetoja ja tallentaa karttoja iCloudiin ovat erinomaisia. Voit myös jakaa luomasi sisällön muiden ihmisten kanssa kuvana, PDF-tiedostona tai verkkolinkkinä. MindMasterin merkittävä piirre on sen yhteensopivuus Windowsin, macOS: n, Linusin, Androidin, Chromen kanssa, ja puhuimme jo iOS: stä täällä. Tarkista ehdottomasti tämä sovellus ja aloita mielenkartoitus!

Hinta: Ilmainen (iOS-version tilaus - 6,99 dollaria)

ladata

10. MindLine

Tässä on toinen hieno työkalu mielikarttojen rakentamiseen nopeasti. Se on intuitiivisen muotoilun ja helppokäyttöinen, mutta sisältää tehokkaita toimintoja. Voit tehdä muistiinpanoja, järjestää ideoita, järjestää tehtäviä ja ideoida.

Lisäksi se tukee suosittua pilvipalvelua tiedostojen varmuuskopioimiseksi ja synkronoimiseksi avuksesi. Tämän ansiosta voit käyttää karttojasi helposti millä tahansa laitteella. Se on nopea, käyttäjäystävällinen ja ystävällinen, ja siinä on käteviä ominaisuuksia, jotka auttavat mielesi kartoittamisessa.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Toivottavasti olet pitänyt näistä hienoimmista mielikartoitussovelluksista iOS: lle. Kumpi heistä on muuten voittanut sinut? Palautteen saaminen olisi hienoa.

Kurkista myös näihin viesteihin:

 • Parhaat jooga-sovellukset iPhonelle
 • Terveyssovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat iPhone- ja iPad-kuntosovellukset

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found