Parhaat iPad Mini 5 -näppäimistökotelot vuodelta 2021

IPadin näppäimistökotelo voi muuttaa elämäsi kokonaan. Olitpa sitten kuluttaja vai ammattikäyttäjä, haluat aina kirjoittaa pitkiä sähköposteja ja muita luonnoksia näppäimistöllä. Metsästys ja nokka kirjoittaminen digitaalisilla näytöillä vie aikaa. Tästä syystä ihmiset käyttävät koteloita näppäimistöllä. IPad mini 5: lle voit ostaa joitain parhaista näppäimistötapauksista, jotka on lueteltu alla.

Rajoittuvatko näppäimistötapa tekstin kirjoittamiseen iPadissasi? Nämä tapaukset ylittävät kirjoittamisen ja tarjoavat täyden suojan premium-luokan 2019-mini-tabletillesi. Näppäimistöllä varustetut kotelot on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joten voit kantaa välilehteä mukavasti missä tahansa.

 1. Fintie
 2. Yocktec
 3. Snugg
 4. IVSO
 5. Luibor
 6. Arteck
 7. Feitenn

1. Fintie

Fintie on laajentanut siipiään iOS-lisävarusteiden alueella, kun tuotemerkki valmistaa erityyppisiä koteloita, mukaan lukien näppäimistöfolio mini-iPadillesi. Tässä tapauksessa Fintie on käyttänyt huippuluokan PU-nahkaa. Irrotettava langaton Bluetooth-näppäimistö on kääritty mukavasti jalustan kanteen.

ABS-materiaali antaa sinulle samanlaisen kokemuksen kuin kannettava tietokone. Toisin kuin muissa tapauksissa, Fintie on asentanut jousimekanismin jokaisen avaimen alle. Tämä tekniikka antaa sinulle kosketuksellisen vastauksen jokaiseen aivohalvaukseen; seurauksena voit kirjoittaa nopeammin.

USP: Taktiilinen vaste

Tutustu Amazoniin

2. Yocktec

Yocktec on voittanut miljoonien kuluttajien luottamuksen arvokkailla lisävarusteillaan. Tämä erittäin ohut ja irrotettava Bluetooth-näppäimistökotelo on suunniteltu erityisesti iPad mini 5: lle.

Koteloa on saatavana vain kahtena vaihtoehtona, mutta molemmat ovat erittäin vaikuttavia. Bluetooth-näppäimistö, jalusta ja kantolaukku korostavat tämän kotelon kolme yhdessä -toimintoa.

USP: Irrotettava näppäimistö

Tutustu Amazoniin

3. Snugg

Snugg on suunnitellut 360 asteen käännettävän näppäimistökotelon mini-iPadillesi. Tämä ominaisuus voi auttaa valtavasti ihmisiä, joiden on tarkoitus tehdä esityksiä toimistoissa ja kokoushuoneissa. Voit kääntää iPadiasi helposti 360 astetta näyttämään luomuksesi pöydän toisella puolella istuville.

Voit säätää tyylikästä iPadia useisiin kulmiin visuaalisten vaatimusten mukaan. Vahva akun käyttöikä antaa sinun työskennellä vuoden 2019 iPad minilla pitkään.

USP: 360 asteen kierto

Tutustu Amazoniin

4. IVSO

Kun yksittäinen kotelo tarjoaa useita ominaisuuksia, on mahdollista, että tuote aiheuttaa enemmän sotkua rikkoutumisen sijaan. Ei tapaus IVSO: lla, joka on valmistanut erittäin kevyen iskunkestävän yksiosaisen näppäimistökotelon mini iPad 5: lle.

Vaikka muut tapaukset tarjoavat silikoninäppäimistöä, IVSO tarjoaa oikean kannettavan tietokoneen näppäimistön, joka antaa paremman kirjoituskokemuksen. Voit käyttää kaikkia iPad minin portteja ja painikkeita, vaikka käytät tätä näppäimistökoteloa.

USP: Yksiosainen näppäimistökotelo

Tutustu Amazoniin

5. Luibor

Luibor on osoittanut erinomaisen ammattitaidon PU-nahalla tekemällä ainutlaatuisen kotelon näppäimistöllä. Yksi tämän tapauksen merkittävimmistä ominaisuuksista on terve akun käyttöikä. Kun olet ladannut näppäimistön akun (2,5-3 tuntia), voit käyttää sitä 60 pitkään.

Tämän tarkasti leikatun kotelon avulla voit käyttää kaikkia iPadin tärkeitä portteja, painikkeita ja hallintalaitteita helposti. Kaiken kaikkiaan se antaa sinulle 100% suorituskyvyn ja tyytyväisyyden.

USP: 60 tuntia työaikaa

Tutustu Amazoniin

6. Arteck

Suurempi avainkoko on yksi iPad Mini 5: n Arteck-näppäimistökotelon silmiinpistävistä ominaisuuksista. Tämä tekee kirjoituskokemuksestasi mukavan, nopean ja sujuvan. Ei enää hunajaa ja nokkaa kirjoittamista iPad minillä.

Näppäimistökotelo yhdistyy nopeasti laitteeseesi langattomasti, ja voit nauttia 50 tunnin keskeytyksettömästä kirjoittamisesta. älä unohda ladata näppäimistöä vain tunnin ajan.

USP: 50 tuntia käyttöä

Tutustu Amazoniin

7. Feitenn

Irrotettava näppäimistökotelo toimii aina hyvin liikematkailijoille, jotka lentävät ympäri maailmaa. Voit nopeasti asentaa ja poistaa näppäimistön ja pakata sen laukkuun. Valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta, tämä näppäimistökotelo on paras tapa työskennellä, kirjoittaa tai katsella videoita missä tahansa.

Sen mikrokuituliina tarjoaa mukavuutta ja ylimääräisen suojaustason iPad minille. Tämän kotelon älykäs muotoilu tarjoaa enemmän tilaa näppäinten välillä; Lisäksi sen chiclet-näppäimet antavat sinulle upean kirjoituskokemuksen.

USP: Tyylikäs ulkoasu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki lukijat!

Kirjautua ulos…

Taulutietokoneesi näppäimistökotelossa on useita rooleja lukuun ottamatta ensisijaista näppäimistön toimintoa. Voit suojata laitettasi kaikilta puolilta ja kulmilta, ja voit käyttää sitä iPad minin jalustakotelona.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

 • Parhaat iPad Mini -näppäimistökotelot
 • Parhaat nahkakotelot iPad Mini 5: lle
 • iPad Mini 5 karkaistu lasi näytönsuojat
 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Air -näppäimistökotelot

Mikä on suosikkisi näppäimistökotelo yllä olevasta luettelosta? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit