Parhaat HTML-editorisovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2020

Uuden iPad Pron käyttöönoton myötä Apple on vahvistanut tabletin profiilia, joka jo hallitsee roostia. Uusimmalla iOS-versiolla on useita erittäin käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, kuten vedä ja pudota, jotka tekevät iPadista kannettavan tietokoneen tappajan. Jos olet ammattikehittäjä tai aloittelija, joka on valmis suunnittelemaan huipputason verkkosivustoja, löydät tämän erottuvan luettelon parhaat HTML-editorisovellukset iPhonelle ja iPadille.

# 1. Coda

Jos kaipaat erittäin intuitiivista HTML-editoria, Coda voi olla kokeilun arvoinen. Se on erinomainen tekstieditori, joka on helppo tehdä muokkaamisesta, verkkosuunnittelusta tai koodauksesta.

Tiedostonhallinnan avulla voit hallita tiedostojasi täydellisesti jopa asemalla. Kontekstinäppäimillä on merkittävä rooli ohjelmoinnin nopeuttamisessa.

Etsi / korvaa-työkalun avulla voit korvata tai järjestää tekstiä ilman vaivaa. Lisäksi Coda tukee useita kieliä, kuten Apache, C, CSS, Diff, Go, Haml, HTML ja paljon muuta syntaksin korostamiseksi. Joten saat enemmän vapautta suorittaa tehtävänsä.

Hinta: $24.99

ladata

# 2. Tekstikoodieditori 7

Textastic on yksi monipuolisimmista ja toimivimmista HTML-editorista iOS: lle. Mikä erottaa sen monista kollegoistaan, on syntaksikorostuksen tuki yli 80 ohjelmointi- ja merkintäkielellä.

Sisäisen WebDAV-palvelimen avulla voit helposti siirtää tiedostoja Mac- tai Windows-tietokoneeltasi. Symboliluettelon avulla voit siirtyä nopeasti tiedostoon.

Täyden ulkoisen näppäimistön tuen avulla voit suorittaa tehtävän nopeasti. Ennen kaikkea Split View- ja Slide Over -ominaisuudet vahvistavat valtavasti moniajo-kykyäsi.

Hinta: $9.99

ladata

# 3. GoCoEdit

Tämän mukana tulee joukko etuja, jotta voit olla kannattava HTML-editori. Ominaisuudet, kuten useiden koodauskielien syntaksikorostus ja mukautetut teemat, tekevät siitä erittäin kätevän työkalun.

GoCoEditin avulla voit muokata tiedostoja suoraan palvelimellasi tarvitsematta ladata niitä. Lisäksi voit käyttää lyhyitä tekstipaloja toistuvasti työn nopeuttamiseksi.

Toinen erittäin arvostettava piirre tässä HTML-editorissa on tehokas tiedostojen hallinta. Työnkulun kannalta parhaiten sopivan perusteella voit lajitella tiedostosi ja pitää ne täysin järjestyksessä.

Hinta: $8.99

ladata

# 4. HTML & HTML 5 -editori

Tämä on erittäin tehokas HTML-lähdekoodieditori; ladattu useilla edistyneillä työkaluilla. Ominaisuudet, kuten koodin väritys, automaattinen täydennys ja tiedostojen esikatselutoiminto, lisäävät tuottavuutta.

Koska se tukee uudelleen tekemistä ja toiminnallisuutta, voit muokata verkkosivuja tarvittavalla vapaudella. Voit lajitella tiedostoja tiedostonimen, luoda ajan ja tiedostotyypin mukaan. Vielä parempi, sen avulla voit varmuuskopioida tekstitiedostot automaattisesti, jotta ne pysyvät turvassa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Koodimestari

Jos etsiminen loistavan ohjelmistopaketin löytämiseksi, joka voi muokata yleistä lähdekoodia, on epätäydellinen, sinun on annettava Code Masterille vakava ilme. Koska se tukee yli 170 kieltä, vaihtoehdot eivät koskaan loppu.

Yli 70 syntaksivärisellä teemalla voit parantaa verkkosivujasi. Siinä on melko monta ennalta määritettyä HTML5-mallia. Siksi sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa luovuuden parantamiseksi.

Ei siinä kaikki; verkkosivustomallinrakentajan avulla voit suunnitella verkkosi paljon sujuvammin.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. JavaScript Anywhere JSAnywhere

JavaScriptin, HTML: n ja CSS: n lähdekoodin kirjoittamiseen tämä on jo pitkään ollut luotettava vaihtoehto. Tavoitteen perusteella voit hienosäätää muokkaustyylejä työnkulkuun sopiviksi.

Voit käyttää tätä erittäin kätevää muokkaustyökalua tuoda projektisi ja ladata haluamasi kuvat verkkoon. Hyödynnä useita projektimalleja web-suunnittelussa ja esikatsele sitä myös sisäisessä selaimessa. Tehtävän yksinkertaistamiseksi se näyttää konsolilokit ja virheet.

Lisäksi sen avulla voit viedä tiedostosi Dropboxiin turvallisuuden lisäämiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Yksinkertainen koodi

Ovatko koodin kirjoittaminen sinulle monimutkainen tehtävä? "Yksinkertainen koodi" voi auttaa sinua rakastumaan koodin kirjoittamiseen intuitiivisen käyttöliittymän ja helposti hallittavien muokkaustyökalujen ansiosta.

Voit käyttää sitä HTML: n näyttämiseen paikallisten CSS- ja JavaScript-tiedostojen kanssa. On myös mahdollisuus esikatsella koodia ja jakaa projekteja ystävien kanssa.

Pidätkö yhteistyöstä? Jos kyllä, tämän sovelluksen avulla voit työskennellä yhdessä projektin kanssa hauskasti. Koska se varmuuskopioi tietosi automaattisesti pilveen, tiedostosi pysyvät turvassa ja käytettävissä kaikissa laitteissa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Puskurieditori

“Puskurieditori” on melko hyvä koodi- ja tekstieditori. Halusitpa sitten kehittää ohjelmistoja, tehdä muistiinpanoja tai katsella koodeja, tämä voi antaa sinun suorittaa tehtävänsä tehokkaasti.

Siinä on sisäänrakennettu pääte eli SSH-asiakas ja tukee syntaksikorostusta useille kielille, kuten HTML (4 ja 5), ​​INI, Java, Javascript ja paljon muuta. Voit esikatsella useita tiedostomuotoja, kuten PDF, kuvat, asiakirjat ja elokuvat. Lisäksi voit muodostaa yhteyden kuuluisille alustoille, kuten BitBucket, Github, GitLab, Custom Git.

Jos sinulla on uusin iPad, voit hyödyntää Split View- ja Slide Over -ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla tuottavuutesi parantamiseksi. Koodaatko yöllä? Käytä pimeää tilaa nauttiaksesi koodauksesta yöllä vahingoittamatta silmiäsi.

Hinta: $8.99

ladata

# 9. HTML-suunnittelija

On monia tapoja, joilla tämä sovellus voi parantaa HTML-muokkauskokemustasi iPadilla. Tämän sovelluksen ainoa ainutlaatuinen ominaisuus on "Puheentunnistus" -tekniikka, jonka avulla voit lisätä tunnisteita nopeammin.

Automatisoidun HTML-tunnisteiden generaattorin ansiosta voit tehdä työn sujuvasti. Tehtävän yksinkertaistamiseksi sovellus tarjoaa melkoisen erittäin käteviä malleja.

Voit lisätä yksilöllisiä mukautuksia mukautettujen teemavärien avulla. Ja offline-tuen avulla HTML Designer varmistaa, että työsi ei pysähdy, kun Internet-yhteyttä ei ole.

Hinta: $7.99

ladata

# 10. html + css + js

Oppia ohjelmointikieliä, kuten HTML, CSS ja JavaScript; tämä sovellus on vakavan harkinnan arvoinen. Tämän sovelluksen avulla koodaat vaikuttavat mallit. Se tarjoaa myös mahdollisuuden säätää koodin väriä ja kirjasinkokoa.

Siinä on sisäänrakennettu selain Internetin tutkimiseen ja hyödyllisten materiaalien löytämiseen. Koska se tukee monia tiedostomuotoja, kuten txt, pdf, chm, mp3, m4v, zip, gif, png, voit kokeilla vapaasti.

Voit hallita taustan animaatiota ja mukauttaa tekstin väriä antamaan projektillesi ihanteellisen muodon. Lisäksi jaat ainutlaatuisen koodisi ystävillesi ja rakkaillesi.

Hinta: Vapaa

ladata

Suosikkisi?

Joten mikä näistä HTML-editorista asennetaan iPadillesi? Onko se täynnä huippuluokan ominaisuuksia tai melko yksinkertainen käyttää? Kerro meille valintasi alla olevissa kommenteissa.

Jos olet aloittelija, joka haluaa tarttua web-suunnitteluun, suosittelen, että aloitat helppokäyttöisellä editorilla. Jos olet ammattilainen ja halukas tekemään muokkaustyösi hyvällä iPad Prolla, suosittelen, että valitset monipuolisen vaihtoehdon.

Haluat myös tarttua näihin viesteihin:

  • Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat CRM-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Projektipäällikkö iPadille
  • Parhaat PDF-editorisovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit