Kuinka lähettää tekstiviesti iMessagen sijaan iPhonessa

iMessage on aina minun vaihtoehtoni kommunikoida iDevicesia käyttävien ystävien kanssa. On kuitenkin aikoja, jolloin haluan lähettää tekstiviestin iMessagen sijaan. Esimerkiksi, jos Internet-yhteys on liian heikko viestin lähettämiseen tai haluan, että se toimitetaan välittömästi, vaikka vastaanotin olisi offline-tilassa.

iOS tarjoaa sinulle haluamasi joustavuuden muuntaa toimittamaton iMessage tekstiviestiksi. Joten jos huomaat, että tekstisi ei tavoita ystävääsi, sinulla on mahdollisuus lähettää se tekstiviestinä ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa viestiä uudelleen. Anna minun näyttää, miten se toimii!

Kuinka lähettää tekstiviesti iMessagen sijaan iPhonessa

merkintä: Jos ystäväsi ei käytä iDevicea, kuten iPhone tai iPad, viesti lähetetään vain tekstiviestinä. Varmista vain, että Lähetä tekstiviestinä -vaihtoehto on käytössä. Asetukset → Viestit → ja kytke sitten päälle Lähetä tekstiviestinä -valintakytkin.

Olettaen, että iOS-laitteessasi ei ole Internet-yhteyttä tai vaikka se olisi käytettävissä, se ei toimi.

Siinä tapauksessa, että Internet-yhteys toimii melko hyvin laitteellasi, mutta haluat silti lähettää viestin tekstiviestinä, sammuta Wi-Fi tai mobiilidata. Se johtuu siitä, että jos iPhonellasi on Internet, viestisi toimitetaan automaattisesti iMessagena ystävällesi.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Viestit-sovelluksessa iOS-laitteellasi ja avaa keskustelu.

Vaihe # 2. Kirjoita nyt viesti ja osuma Lähetä-painiketta.

Vaihe # 3. Seuraava, kosketa viestiä pitkään olet juuri lähettänyt.

Vaihe # 4. Napauta seuraavaksi Lähetä tekstiviestinä valikossa. Se siitä! Viesti lähetetään tekstiviestinä, ja se lähetetään muuttua vihreäksi.

Tuntemattomille, vaikka iMessage näkyy sinisenä, tavallinen tekstiviesti näyttää vihreältä.

Siinä kaikki, ihmiset!

Ota kantaa

Näin voit lähettää tekstiviestien avulla viestisi eteenpäin, kun löydät Internetin soittavan piilotusta iPhonellasi. Se on melko hieno ominaisuus, ja olen varma, että se voi olla hyödyllinen kokeilutilanteissa. Onko sinulla palautetta? Ammu se alla kommenteissa.

Älä missaa:

  • Lähestymisanturi ei toimi iPhonessa
  • IPhonen RAM-muistin tyhjentäminen
  • Kuinka nopeuttaa iPhone X: tä
  • Poista asiakirjat ja tiedot iPhonesta

Uusimmat viestit