Parhaat jalkapallo-sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Jalkapallo on maailmanlaajuinen ilmiö, ja jos olet kiinnostunut urheilusta, sinun kannattaa pysyä ajan tasalla tuloksista, siirroista ja muista tapahtumista heti, kun ne tapahtuvat. Mikä olisi parempi tapa tukea suosikkitiimiäsi kuin olla samalla sivulla heidän kanssaan? Saatat pitää urheilupelien pelaamisesta, mutta jos olet kova jalkapallofani, etsit tapaa pysyä ajan tasalla tosielämässä järjestetyistä otteluista. Tässä versiossa on myös sille tarkoitettu sovellus, tarkastelemme valikoimaa kymmenen suosituinta iPhonen ja iPadin jalkapallosovellusta, joiden avulla voit seurata tuloksia, ottelutilastoja, nähdä videoiden kohokohtia ja paljon muuta. Lue lisää saadaksesi tietää!

1. FIFA Women's World Cup ™

Aloitetaan klassikoista. Tämä on virallinen FIFA-sovellus. Se on tällä hetkellä App Storessa FIFA: n naisten maailmanmestaruuskilpailuna, mutta tämä sovellus auttaa sinua seuraamaan kaikkia FIFA: n jatkoja. Käyttäjät voivat valita suosikkijoukkueensa ja saada sitten päivityksiä otteluista reaaliajassa.

Sovelluksen avulla käyttäjät voivat myös seurata otteluita suoran toimittajan kautta. Käyttäjät voivat osallistua jopa äänestämällä ottelun pelaajaa sovelluksen käyttöliittymän kautta. Naisten MM-kisat järjestetään Ranskassa, ja sovelluksessa on myös koulusisältöä maasta, sen stadionista ja kaupungeista, joissa ottelut ovat käynnissä.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Premier League - Virallinen sovellus

Oletko Britannian Premier League -fanin fani? En voi odottaa, kuinka uusin Man U -ottelu onnistui? Valioliigan virallinen sovellus on mitä tarvitset. Sovelluksen käyttöliittymän avulla käyttäjät voivat tarkistaa live-ottelublogeja, katsella videoiden kohokohtia ja jopa hallita unelmiesi Premier League -tiimiä. Mistä ei pidä?

Hinta: Vapaa

ladata

3. jalkapallo - jalkapallotulokset

Kuten nimestä voi päätellä, One Football pyrkii olemaan yksi ja ainoa tarvitsemasi jalkapallosovellus. Vaikka suosittelemme ehdottomasti tutustumaan muihin tämän luettelon vaihtoehtoihin, One Football on ehdottomasti kattava ratkaisu. Käyttäjillä on pääsy päivittäin päivitettyyn suosikkitiiminsä ja pelaajiensa multimediasisältöön sovelluksen käyttöliittymän Seuraava-välilehden kautta. Näitä ovat videot ja ammatilliset uutisraportit.

Yksi jalkapallo sisältää myös TV-oppaan, jonka avulla voit selvittää tarkalleen milloin voit katsella suosikkijoukkueesi suurella näytöllä. IPhone 6S: n ja sitä uudempien versioiden omistajille on jopa innovatiivinen AR-ominaisuus - kohdista kamerasi tasaiselle alustalle, ja näet joukkueen rivissä kuin he olisivat tunkeutuneet tosielämään.

Hinta: Vapaa

ladata

4. SofaScore Live-urheilutulokset

Olemme rehellisesti tämän sovelluksen nimi hieman häiritseviä: Aina kun avaat sen; muistat, että tuhlaat elämäsi parhaat vuodet kasvillisuuteen. Mutta älä välitä siitä. Sofascore antaa sinulle live-pisteytyspäivityksen ja analyysit pelaajista reaaliajassa. Kuten Livescore, Sofascore ei rajoitu pelkästään jalkapalloon: voit käyttää sitä nähdäksesi 25 urheilulajin pisteytyspäivitykset.

Sofascoren lämpökarttatoiminnot ovat erityisen mielenkiintoisia: Käyttäjät voivat nähdä missä kentällä suurin osa toiminnasta tapahtui tietyssä ottelussa. Sofascoren sohvatoiminnot ovat myös käteviä - voit olla yhteydessä muihin faneihin ja keskustella.

Hinta: Vapaa

ladata

5. LiveScore

Livescore ei ole ujo siitä, mitä se tarjoaa sovelluksena: Live-pisteytyspäivitykset suosikki jalkapallo-otteluihisi. Se tarjoaa käyttäjille reaaliaikaisia ​​päivityksiä käyttöliittymän kautta, ja se on kytketty kaikkien tärkeimpien liigojen syötteisiin. Käyttöliittymän avulla lukijat voivat myös lukea urheiluuutisia ja kuulla kommentteja.

Livescore erottuu muista pisteiden seurantasovelluksista, koska se ei ole pelkästään jalkapalloa. Voit käyttää sitä seuraamaan suosikkilajiesi tuloksia.

Hinta: Vapaa

ladata

6. FlashScores

Flashscores on toinen live-pisteytyssovellus. Sen painopiste on laajalla kattavuudella: Siinä on päivityksiä yli 9000 kilpailusta ympäri maailmaa, joista 1200 on jalkapalloa.

LiveScore antaa käyttäjille reaaliaikaisen ilmoitusvaihtoehdon - saat ilmoituksia pisteistä ja rangaistuksista sekä muista kohokohdista. Flashscoren live-tekstikommenttiominaisuus on kätevä myös, jos et ole paikassa, jossa kuulet puhuttua kommenttia: Voit lukea sen sijaan.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Kaikki tavoitteet

Kaikki tavoitteet on jalkapallopainotteinen pisteytyssovellus. Se tarjoaa live-päivityksiä otteluista yli 400 eri liigassa ympäri maailmaa. Käyttöliittymän avulla käyttäjät voivat tarkistaa joukkueiden luettelot, pelaajatilastot, joukkueen aseman ja paljon muuta.

Videon korostustoiminto on hyödyllinen, jos sinulla ei ole aikaa katsella koko ottelua, mutta et halua jättää huomiotta kohokohtia: Katso suosituimpien otteluiden jännittäviä maaleja ja muita kohokohtia ilman täytettä välissä.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Tilastot-alue

Jos olet jalkapallotilastojen nörtti, Stats Zone on sovellus sinulle! Stats Zonen salaisuus on sen integrointi Opta-tietosyötteisiin, reaaliaikainen urheilutietoratkaisu, jota ammattitiimit analysoivat pelien suorituskykyä.

Stats Zone -rajapinnan kautta käyttäjät voivat arvioida syöttöjä, virheitä, taklauksia ja monia muita ottelutapahtumia per ottelu, joukkue ja pelaaja. Ottelutilastot ovat saatavana useille kansainvälisille jalkapalloliigoille, joten sinulla on tilastot kenelle tahansa, jolle olet juurtunut.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Maaperä

Hardcore-jalkapallofanit - jotka itse asiassa menevät otteluihin ja kannustavat suosikkijoukkueitaan sen sijaan, että katsovat olohuoneestaan ​​- ovat lempinimeltään maansiirtäjiä. Tämä kätevä sovellus pelastaa maahantuontikokemuksen antamalla sinun kilpailla muiden maahoppilaiden kanssa vieraillaksesi eniten maita tai tukemalla suosikkiklubiasi useimmissa otteluissa.

Sovelluksen käyttöliittymä näyttää käytettävissä olevat otteluiden sijainnit maantieteellisen sijainnin avulla, ja voit sitten kirjautua sisään otteluihisi, joihin osallistut.

Hinta: Vapaa

ladata

10. BeSoccer

BeSoccer on pisteet seuraava sovellus, mutta se keskittyy laseriin jalkapalloon. Sen otteluvalikoima on laajempi kuin jotkut muut tässä luettelossa olevat sovellukset, ja se tukee yli 40 000 kilpailua ympäri maailmaa.

Sovelluksen käyttöliittymä tarjoaa käyttäjille täydellisen, vuosittaisen pelikalenterin sekä tiimitilastot ja pelaajaprofiilit päivitettynä reaaliajassa. Samoin kuin Sofascore, BeSoccer sisältää chat-toiminnon, jonka avulla voit pitää yhteyttä muihin jalkapallofaneihin.

Hinta: Vapaa

ladata

Se on tässä tälle versiolle. Haluatko vielä enemmän ajantasaista tietoa urheilusta? Älä koskaan unohda lyöntiä kokoelmallamme Apple Watchin parhaista urheilusovelluksista.

Haluat vilkaista nopeasti:

  • Parhaat työnhaun sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Hauskat sääsovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPhone- ja iPad-pelit esikoululaisille
  • Parhaat lautapelit iPhonelle ja iPadille

Mistä jalkapallosovelluksesta pidit eniten hyötyä? Jaa palautteesi kommenttikentässä.

Uusimmat viestit