Parhaat iPhone 8 -vedenkestävät kotelot vuonna 2020

Suunnitteletko mennä hauskanpitoon rantajuhliin ystävien kanssa tai valmistaudutko rohkean paholaisen seikkailuun? Haluat saada yhden näistä parhaista iPhone 8: n vedenpitävistä koteloista, jotta laite pysyy turvassa samalla kun nautit miellyttävästä uintikokemuksesta tai nautit vaelluksesta.

Varmistaaksemme älypuhelimesi maksimaalisen suojan olemme valinneet kotelot, jotka ovat täysin vedenpitäviä ja IP68-luokiteltuja. Lisäksi niillä on kestävä rakenne hajottamaan iskuja ja naarmuja. Odotatko vilkaista heitä? Sukelletaan yli!

Parhaat iPhone 8 -vedenkestävät kotelot vuonna 2020

Nopea pääsy:

 • Henkikestävä
 • Vapesoon
 • OTBBA
 • Temdan
 • Singdo
 • Lanwow
 • VaikutusVahva
 • OUNNE
 • Fansteck
 • Justcool

# 1. Henkikestävä FRĒ-SARJA

Lifeproof on kuuluisa parhaiden vedenpitävien koteloiden valmistamisesta iPhonelle. Sen FRĒ SERIES -vedenkestävät kotelot ovat erittäin toimivia. IP68-luokituksen mukaan nämä kannet kestävät upottamista veteen jopa 2 metriin tunnin ajan.

Lisäksi ne voivat selviytyä myös kuoppista, joiden korkeus on 6,6 '/ 2 m. Vahva rakenne on iskunkestävä ja täyttää MIL-STD 810F-516. Tämä tarkoittaa, että sinulla on täydellinen vapaus irtautua ja vapauttaa kaikki taitosi samalla kun nautit uinnista. Lisäksi? FRĒ SERIES -kotelot ovat 10 houkuttelevaa väriä.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. Vapesoon

Jos haluat esitellä älypuhelimesi muotoilua uhraamatta suojasta, Vapesoon olisi parempi valinta. Vedenpitävä kotelo on valmistettu kestävästä tietokoneesta ja pehmeästä TPU: sta. Kirkkaan takaosan ansiosta iPhone 8: n muotoilu hehkuu.

Pääasiassa kestävien kaksoiskerrosten ansiosta se tarjoaa älypuhelimelle sotilaallisen tason suojan. Kaatumisten torjunnan ohi se on saanut IP68-luokituksen, joka asettaa sen parhaana liiketoiminnan parhaisiin. Painikkeiden kohdalla ne ovat melko reagoivia ja helposti napsautettavia.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

# 3. OTBBA

OTBBA on yksinkertaisesti siisti ja sen pitäisi ihannetapauksessa täyttää tehtävänne kaikilla rintamilla. Sillä on kestävä rakenne, joka on valmis kestämään vahingossa tapahtuvia pudotuksia helposti.

Kotelon sanotaan kestävän upottamista veteen jopa 10 jalkaa 2 tunnin ajan. Se tekee siitä ajoitetun laajennetulle vesiurheilullesi. Näytönsuoja on erittäin herkkä kosketukselle ja kestää täysin naarmuja. Koska painikkeet tarjoavat kosketettavaa palautetta ja aukot ovat erittäin reagoivia, voit käyttää laitteen kaikkia toimintoja ilman mitään haittaa.

USP: Erittäin herkkä kosketusnäyttö

Tutustu Amazoniin

# 4. Temdan

Sinun ei pitäisi katsoa Temdanin ulkopuolelle, jos tutkaasi löytyy käytännöllisempi vedenpitävä kotelo. Kotelo on iskunkestävä ja kietoutuu saumattomasti iPhonen ympärille.

Läpinäkyvä takaosa antaa Apple-logolle loistaa, kun taas sisäänrakennettu näytönsuoja tarjoaa kaivatun ylimääräisen suojakerroksen kosketusnäytölle. Voit käyttää jalustaa elävöittämään handsfree-kokemusta katsellessasi mediaa tai videopuheluita.

Tutustu kelluvaan rannehihnaan, joka tarjoaa enemmän turvallisuutta laitteellesi. Lisäksi voit valita Temdanin useissa väreissä: musta, vaaleanpunainen ja sininen.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

# 5. Singdo

Singdo-vesitiivis kotelo iPhone 8: lle antaa sinun sukeltaa jopa 10 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaen samalla kun kannat iPhonea mukanasi. Veden ulkopuolella näytönsuoja on naarmuuntumaton, ja yleinen kotelo suojaa laitettasi normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta.

Kotelo ja sen toiminnallisuus eivät estä iPhone 8: n kauneuden esittelyä, koska se on läpinäkyvä. Kaiken kaikkiaan tapaus on hintansa arvoinen. Ja kyllä, se on IP68-sertifioitu.

USP: Naarmuuntumaton näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

# 6. Lanwow

Lanwow on oikeassa paikassa, kun se on ihanteellinen vedenpitävä kotelo iPhone 8: lle. Tukee erittäin kestävä rakenne, ja se tarjoaa sotilaallisen tason suojan älypuhelimeesi.

Läpinäkyvä takaosa varmistaa, että iPhone voi hehkua ilman esteitä. Parannetun äänisuunnittelun ansiosta iPhonen äänenlaatu on edelleen miellyttävä.

Laadukas näytönsuoja suojaa kosketusnäyttöä jopa raakalta naarmuilta. Langattoman latauksen tuen ansiosta sinun ei tarvitse irrottaa koteloa, jotta voit käynnistää iPhonen langattomasti.

USP: Langaton lataustuki

Tutustu Amazoniin

# 7. VaikutusVahva

"ImpactStrong" näyttää olevan melko hyvä vaihtoehto. Tässä vedenpitävässä kotelossa on muotoilu ja kestävä rakenne, joka selviää kolhuista.

Huolimatta siitä, että se on niin tukeva, suojus ei näytä rumalta iPhone 8: ssa. Lisäksi ulkokuoressa on luistamaton rakenne, mikä varmistaa, että älypuhelin ei liu'u kämmenestäsi. Nautit siis uinnista ilman mitään pelkoa.

Fond värikäs profiili? ImpactStrong on saatavana peräti 13 kirkkaana värinä, jotta löydät täydellisen yhteensopivuuden laitteellesi.

USP: Luistamaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 8. OUNNE

OUNNE on luotettava raskas tapaus. Siinä on selkeä selkä ja tukeva runko. Vankka kotelo vaimentaa iskuja.

Kumipinnoitetulla kannella sinulla on parempi pito. Kosketusnäytössä on ylimääräinen suoja näytönsuojalla. Näytönsuoja on erittäin herkkä kosketukselle, joten voit käyttää laitettasi mukavasti.

USP: Parannettu pito

Tutustu Amazoniin

# 9. Fansteck

Jos haluat löytää ohut ja kevyt vedenpitävä kotelo, olisi sopivaa tarkastella tarkasti Mangixia. Huolimatta siitä, että se on suhteellisen ohut kuin useimmat kollegansa, se ei vaaranna suojaa. Suojus nousee merkkiä vasten, kun se suojaa laitetta kolhuilta.

IP68-luokitus tekee siitä yhtä hyvän kuin mikä tahansa huippuluokan vedenpitävä kotelo. Reagoivan näytönsuojan avulla se ei vain suojaa kosketusnäyttöä, vaan tarjoaa myös paremman selkeyden. Ominaisuudet lukuun ottamatta, Mangixia on saatavana kolmella mukavalla värillä: musta, sininen ja vaaleanpunainen.

USP: Viisi värivaihtoehtoa

Tutustu Amazoniin

# 10. Justcool

Justcool on juuri sen nimi! Siinä on melko vankka rakenne, joka suojaa älypuhelinta kaikkialla.

PC: n ja TPU: n yhdistelmä on tehnyt siitä erittäin kestävän. Kaikista erittäin iskunkestävistä se ei näytä lainkaan isolta.

IP68-vedenkestävä luokitus tekee siitä parhaan markkinoiden parhaan kanssa. Näytönsuojan sisällyttäminen kosketusnäyttöön ei koskaan altistu ikäville naarmuille. Viimeiseksi saat Justcoolin vedenpitävän kotelon kahdessa värissä: musta ja vihreä.

USP: Kameran ja salaman suojaus

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki! Olettaen, että pidit katsomasta näitä tapauksia.

Suosikkisi?

Luulen, että yksi näistä vedenpitävistä koteloista on kiinnittänyt silmäsi. Olisi hienoa tuntea valinta ja ominaisuudet, joita olet arvostanut siinä.

Olenko unohtanut minkä tahansa huipputapauksen? Kerro siitä meille myös.

Voit myös tutustua näihin luetteloihin:

 • Parhaat iPhone 8 -kotelot
 • Lompakkokotelot iPhone 8: lle
 • Parhaat iPhone 8 -kotelot
 • Parhaat iPhone 8 -telineet

Uusimmat viestit